Vesti


Plašite se da će poslovanje vaše firme usporiti tokom leta? Opustite se uz najbolje ideje za letnji marketing u 2017. godini

Sunce, sladoled, roštilj u dvorištu, plaža – toliko toga volimo leti, toliko toga nam odvlači pažnju. Za vlasnike malih preduzeća leto takođe donosi mnogo ljubavi: konkretno, nove mogućnosti za proširenje tržišta – svuda gde kupci provode vrele letnje dane i uživaju u radostima koje leto donosi.

 


Ako ove poslove započnete za vreme leta zarada je garantovana

Muči vas tanji novčanik? Samo želite da, osim što ćete trošiti pare na sve poslastice koje leto nudi, nešto i zaradite? Razmišljate da započnete sopstveni posao? Zašto baš započinjati posao na leto?

 


Najbolje ideje za mala preduzeća u 2017. godini

Planirate da pokrenete sopstveni posao a niste još sasvim sigurni u svoju ideju? Odlično, na pravom ste mestu.

 


Stigla je nova PAMETNA KABINA – revolucija u prodaji odevnih predmeta

Poznati brend EllaFashion je plasirao novi EllaFittingRoom sistem – najnoviju pametnu tehnologiju koja će promeniti način na koji kupci i osoblje koriste kabine za probu garderobe.

 


Najaktuelniji događaji u maju koje možete iskoristiti za svoj biznis

Prošli su usrkšnji i prvomajski praznici, ali povratak u poslovnu svakodnevnicu daleko je od monotonog sivila zimskih dana. Iako još nije vreme za letnji godišnji odmor i odlazak na more u maju svi razmišljamo o provođenju vremena napolju, o aktivnostima u prirodi, prepuni smo novih inicijativa i ideja, jednom rečju uživamo u ponovnom rađanju prirode.

 


E-mail marketing: Kako doći do većeg broja otvorenih elektronskih poruka?

Istraživanja su pokazala da je u poslednje vreme oglašavanje putem elektronske pošte veoma efikasno. Pri oblikovanju baze primaoca poruka nije bitno koliki je broj vaših kontakata, već je mnogo važnije koliki je broj primaoca koji će otvoriti poruku.

 


Nekoliko saveta za uspešniji uskršnji marketing

Uskrs je vreme za farbanje jaja, čokoladne zeke i slasne ručkove, a takođe je veliki hrišćanski praznik. Uskršnje praznike tradicionalno provodimo u krugu porodicei pripremamo se za svečani nedeljni ručak, kucanje jajima i odlazak u crkvu. Ipak intimna uskršnja atmosfera vam može koristiti i da proširite svoj posao.

 


Gde najčešće grešimo kada tražimo novi posao

Govorite prebrzo? Na razgovoru se tresete i nervozni ste? Vašeg sagovornika ne gledate u oči? Vaš CV je prepun pravopisnih grešaka?

 


Kako do uspešnog poslovnog profila na društvenim mrežama

Ako ne postojite online, kao da ne postojite uopšte - iako bi ova tvrdnja mogla da bude diskutabilna na nekim drugim nivoima, za jedno definitivno važi 100% : kojom god vrstom posla da se bavite, ako vas nema na društvenim mrežama teško da ćete napredovati. Internet oglašavanje je vaše oko, uvo i jezik u poslovnom svetu današnjice.

 


5 načina kako da unovčiš svoju strast i postakneš druge da učine isto

Kažu da kada radiš ono što voliš, zapravo i nemaš osećaj da radiš. Ipak, ne uspevaju svi da ostvare svoje potencijale u stvarima koje ih ispunjavaju, a još manje je onih koji svoju strasts uspevaju da unovče. Dobra strategija zlata vredi –saznajte šta čini onu koja upali svaki put.

 


10 razloga za oglašavanje na radiju

Radio verovatno nije prvi vid medija na koji pomislite kada želite da izradite strategiju oglašavanja za svoju firmu. Posebno danas, kada se većina oglašavanja odvija putem interneta, radio se čini zastarelom metodom. Ali to nije tako, jer radio može biti važan deo vaše medijske strategije, ako znate pravilno da ga upotrebljavate.

 


Gde postaviti bilbord?

Reklama na bilbordima je usmerena najviše na poslovno aktivnu grupu ljudi, koji zbog prezauzetog životnog stila ne uspevaju biti usmereni na tradicionalne vidove oglašavanja. Prema istraživanjima koja su sprovedena, spada u jedan od najefikasnijih reklamnih sistema. Stručnjaci tvrde, da oglašavanje putem bilborda najviše pomaže malim preduzećima da postanu vidljivi.