Zašto da se registrujete?


Zašto se registrovati? 

Smatrate li da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? 

Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. 

Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati. 

Klijenti koji Vas već poznaju, traže Vas po imenu, na stranicama za pretraživanje kao što su Google, Yahoo i drugi unesu naziv Vaše firme i lako Vas pronađu. 

Kupac koji za Vašu firmu još uvek ne zna, a pretražuje usluge i proizvode online, u rezultatima pretrage dobija razne firme, naravno zavisno od njihove aktivnosti. Zato je važno da ste vidljivi. Ova stavka postaje ključna za bilo koji posao, pošto je većina pretraživanja putem aktivnosti potrebnih kupcu. 

Registracija na portalu moja-delatnost.rs je investicija u uspeh Vašeg poslovanja koja Vam daje mogućnost da se približite kupcima koji vas još ne poznaju. 

Prednosti portala moja-delatnost.rs

  1. Korisnik na mreži će Vas brzo pronaći, čak i ako nemate svoje web stranice: uz korišćenje sadržaja dizajniranog posebno za Vašu firmu, mi ćemo osigurati da Vas pronađu i oni koji nikada nisu čuli za Vas.
    U slučaju da vaša firma nema web stranice koje mogu biti objavljene, Vaša objava na portalu Moja Delatnost deluje kao mini web stranica na  kojoj su svi podaci, kontakti, kao i dodatni sadržaji (slike, radno vreme, itd...).
  2. Trajna objava na portalu: Nakon upisa na moja-delatnost.rs Vaša firma će tamo i ostati koliko god želite ili dok ne završite Vaš poslovni put.
  3. Ovo je najbolji kombinovani paket oglasa - štampa i online: Vaša firma će biti objavljena u štampanom izdanju poslovnog imenika Moja Delatnost koji se štampa u nekoliko hiljada primeraka i distribuira u raznim mestima širom Srbije.
  4. Objavu Vaše firme možete naknadno uređivati sami: Velika prednost portala moja-delatnost.rs je da možete profil Vaše firme uređivati sami, možete menjati kontakte za svoju firmu, dodati slike i slično. 

Šta je registracija? 

Upis na naš portal možete obaviti preko telefona. Ako niste primili naš poziv i želite se registrovati, možete nas kontaktirati na telefonski broj  ili nam pošaljite upit putem e-maila, pa ćemo Vas mi kontaktirati u što kraćem roku.

Za sve ostalo se brinemo se mi! Firma DIGITAL AZUT sa sadržajima napisanim posebno za portal Moja delatnost, će se pobrinuti da budete vidljivi na web-u. 

Tokom celog procesa blisko sarađujemo s vama, jer želimo pozitivnu saradnju koja donosi obostrano zadovoljstvo i garantuje Vaš uspeh. Pridružite nam se i postanite vidljivi!


Dodaj svoju kompaniju

O nama

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju