Istaknite svoju kompaniju


Istaknite svoju firmu

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta ?

Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Visoko, više i najviše uz moja-delatnost.rs

Moja delatnost nudi paket 3u1, koji će pogurati Vašu karijeru i pružiti pomoć u sticanju novih klijenata.

Vaša firma će dobiti svoje mesto u štampanom izdanju poslovnog imenika Moja delatnost koji se godišnje štampa u nekoliko hiljada primeraka i slobodno distribuira na razne lokacije širom Srbije, kao što su sedišta raznih društava, info-stajališta i druga mesta gde ljudi mogu da ih prelistaju.

Zamislite samo, imenik ima efekat kao da ste na hiljade adresa poslali svoju vizit kartu. Osim toga, štampani mediji olakšavaju firmama / poslovnim subjektima da se individualno predstave u kategoriji delatnosti koju obavljaju.

Svesni smo, da je potrebno da se držimo u korak sa vremenom i znamo da je najbolji način da se predstavite kombinacija štampe i interneta. Zato ćemo mi napraviti objavu na portalu Moja delatnost putem koje ćete osigurati poziciju i brzo pronaći nove klijente preko pretraživača kao što su Google, Bing, Yahoo i druge. Objava će osigurati da se Vaša ponuda ističe u moru konkurencije.

Osim toga, lokaciju Vaše firme ćemo objaviti na Google karti sveta koja će takođe omogućiti Vašim klijentima da vas lakše i brže pronađu.

Moja delatnost predstavlja značajan doprinos uspehu Vašeg poslovanja.

Kako će biti vidljiva firma na portalu moja-delatnost.rs?

Ako imate manju firmu i nemate web stranicu, objava na moja-delatnost.rs deluje kao mini web stranica, gde možete objaviti svoje podatke za kontakt, a osim toga ovde će biti objavljen detaljan opis Vaših aktivnosti, fotografije uz ostale Vama važne informacije.

Tako Vas lako stranke, uprkos činjenici da nemate web stranicu u mnoštvu ponude na webu mogu jednostavno i brzo pronaći kao rezultat na pretra\iva;ima Google, Bing, Yahoo i drugima.

Uz Vaše kontakt podatke, kao što su telefonski brojevi, e-mail i ostalo biće vidljiv i opis firme, kao i fotografije koje će vaše potencijalne kupce približiti Vašem poslovanju i proizvodima. U slučaju da imate web stranicu ili ste prisutni na nekoj od društvenih mreža sve će biti uklopnjeno u Vašu objavu.

Velika prednost portala je da unose možete sami promeniti, možete dodati nove fotografije svoje delatnosti, menjati kontakt podatke ili sređivati opise.  

Neka se Vaš trud i visoki kvalitet ne izgube u gomili, unesite je u poslovne karte.


Dodaj svoju kompaniju

O nama
Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju