Dodaj svoju kompaniju

O nama

O nama

 

DIGITAL AZUT d.o.o. obavlja kompletne marketinške usluge, prvenstveno putem medija koji su odgovorni za optimizaciju i učinkovitost oglašavanja svakog kupca na najproduktivniji način. Naša firma je puna pozitivnih, kreativnih i predanih ljudi koji će Vam pomoći  da Vaša firma bude vidljiva u poslovnom svetu.

 

Naše usluge

Osim oglašavanja, nudimo i usluge izrade audio-vizuelnog sadržaja, televizijskih i radio programa i usluge medija u štampanom i online obliku, kao i saradnje kroz organizaciju raznih promocija i događaja koje uvek doprinose stvaranju imena Vaše firme.

 

Vizija i principi

 

Vizija i temeljna načela naše firme i svih zaposlenih radnika su ljubaznost, kao i predanost poslu kojim se bavimo. Imamo bogato iskustvo, posedujemo znanje i Vama nudimo saradnju uz timski rad i vrhunsku organizaciju. Zalažemo se za pravilan način poslovanja i individualni tretman svakog klijenta.

Misija naše firme je pre svega da podstaknemo srpsko poslovanje, a posebno smo usmereni da pomognemo malim preduzećima kako bi lakše izdržali izazove sa kojima se suočavaju na tržištu.

  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs