O nama


O nama

O nama

DIGITAL AZUT d.o.o. obavlja kompletne marketinške usluge, prvenstveno putem medija koji su odgovorni za optimizaciju i učinkovitost oglašavanja svakog kupca na najproduktivniji način. Naša firma je puna pozitivnih, kreativnih i predanih ljudi koji će Vam pomoći  da Vaša firma bude vidljiva u poslovnom svetu.

Naše usluge

Osim oglašavanja, nudimo i usluge izrade audio-vizuelnog sadržaja, televizijskih i radio programa i usluge medija u štampanom i online obliku, kao i saradnje kroz organizaciju raznih promocija i događaja koje uvek doprinose stvaranju imena Vaše firme.

Vizija i principi

Vizija i temeljna načela naše firme i svih zaposlenih radnika su ljubaznost, kao i predanost poslu kojim se bavimo. Imamo bogato iskustvo, posedujemo znanje i Vama nudimo saradnju uz timski rad i vrhunsku organizaciju. Zalažemo se za pravilan način poslovanja i individualni tretman svakog klijenta.

Misija naše firme je pre svega da podstaknemo srpsko poslovanje, a posebno smo usmereni da pomognemo malim preduzećima kako bi lakše izdržali izazove sa kojima se suočavaju na tržištu.

Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju