Dodaj svoju kompaniju

VESTI


MARKETING LIKE DATING: Negujte odnose sa kupcima, njihove reči hvale su zlata vredne (bukvalno)!

Kao i svaka druga veza, povezanost sa kupcima zahteva vreme da bi se razvila. Ako ne negujete veze sa kupcima, teško da ćete ikada napraviti brend o kome ste maštali (ako ste maštali o prepoznatljivom imenu za vašu kompaniju na tržištu, a pretpostavljam da o tome svi maštaju kada pokreću posao zar ne?)

 


Vodič kroz SEO džunglu za lokalce

Onlajn direktorijumi poput portala Moja Delatnost omogućavaju vam brže rangiranje na viskoim pozicijama na Guglu; Portal Moja Delatnost jedan je od najvećih i okuplja više desetina hiljada lokalnih preduzeća!

 


„Šta ja imam od vaše reklame?“ – ODGOVARAMO NA NAJVAŽNIJE PITANJE KOJE NAM POSTAVLJATE!

Prepustite nama razmišljanje o boljoj prodaji! Neka vas klijenti prepoznaju zahvaljujući originalnoj reklami na portalu Moja Delatnost!

 


NOVI GOOGLE ALGORITAM– KAKO KORNJAČA UVEK POBEDI ZECA ili ŠTA MORATE ZNATI DA BISTE OPTIMIZIRALI SAJT U 2018!

Čini se da se kvalitet u odnosu na kvantitet opet izborio za svoje prestižno mesto koje mu po pravu i pripada. Ili narodski rečeno – kornjača je opet pobedila zeca.

 


Budite vidljivi online uz MOJU DELATNOST

Proizvodi i usluge, ma koliko kvalitetni i autentični, neće značiti ništa ukoliko niko ne zna da postoje. Ako nisi na Guglu, onda i ne postojiš – mantra je modernog poslovnog tržišta. Prvi korak ka novim mogućnostima i proširenju poslovanja putem interneta je pojavljivanje na Guglu!

 


Pet koraka do prve stranice na Guglu

ONLAJN SADRŽAJ je prvi utisak koji klijenti stiču o vama na internetu – od njega zavisi da li ćete steći kredibilitet i poverenje korisnika

 


Šest stvari koje morate da znate pre nego što krenete s oglašavanjem na društvenim mrežama

Ekspanzija oglašavanja na društvenim mrežama dovela je do nekih stvari koje moramo da prihvatimo da bismo napravili uspešnu marketing kampanju na Fejsbuku.

 


Eksperti pričaju o svojim #1 marketinškim strategijama

Kako da unapredite svoje poslovanje, proširite se i steknete nove klijente? Pročitajte kako je to pošlo za rukom najuspešnijim preduzetnicima.

 


Posluj pametno – poslušaj savete najuspešnijih

Postoji bezbroj strategija u telemarketingu koje se baziraju na najboljem tajmingu za kontaktiranje klijenata. Mnogi od njih su ustanovljeni na osnovu odličnih istraživanja tržišta i mnogi su se pokazali uspešnim dugi niz godina.

 


6 poslovnih strategija koje će vam pomoći da održite korak sa AI revolucijom

AI postaju neophodni deo svakodnevnog života, firme će morati da uklope nova sredstva u svoje poslovanje ili će ostati u pozadini

 


Zašto potrošači dele lične informacije sa kompanijom

Potrošači će podeliti svoje podatke sa firmom ukoliko im firma omogući da bolje razumeju na koji način će njihovi podaci biti korišćeni u cilju boljeg poslovanja

 


Onlajn marketing ne prodaje samo proizvod, već i priču iza njega

Sigurno ste čuli one priče o „bogatstvu preko noći“ koje će vam doneti dobar marketing. Čuli ste i za one najbolje koji mogu da prodaju bilo koji proizvod onlajn – od traktorske gume do najnovije IT tehnologije

 


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs