Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09VESTI


Da bi opstala maloprodaja kakvu poznajemo mora da umre

Danas svi govore o neophodnim, radikalnim promenama u maloprodaji, o njenom ponovnom rađanju. Ipak, većina se ne odlučuje da preduzme konkretne neophodne korake.

 


Najbole marketinške ideje za mala preduzeća direktno iz pera profesionalaca

Ovo su, dokazano, najbolje marketinške ideje – direktno iz pera najvećih stručnjaka iz ove oblasti, iskusnih trgovaca i ljudi koji vode uspešne maloprodajne radnje i trgovine.

 


Trendovi za mala preduzeća u 2017. godini

Stručnjaci su istakli gde morate da budete oprezni, na šta posebno treba da obratite pažnju i kako da se pripremite za kraj ove i početak nove godine.

 


Onlajn marketing trendovi koji će apsolutno dominirati u ovoj godini

U svetu marketinga podaci su najvažnija stavka. Potrebne su nam kvantitativne informacije da bismo saznali ko šta kupuje, kada i zbog čega, kao i koje poruke su najefektnije za različite grupe klijenata.

 


Kako online ocene klijenata transformišu poslovanje vaše firme

Brze promene su sastavni deo organizacije modernog marketinga. Ipak, promene se dešavaju danas brže nego ikada kada je reč o komunikaciji između firmi i potrošača.

 


Smeh je najjači marketing svake firme

Već je poznato da ponavljanje i često pominjanje olakšavaju klijentima da zapamte vaš brend i da ga prepoznaju. Idite i korak dalje, ojačajte marketing vaše firme na najbolji način – humorom.

 


Plašite se da će poslovanje vaše firme usporiti tokom leta? Opustite se uz najbolje ideje za letnji marketing u 2017. godini

Sunce, sladoled, roštilj u dvorištu, plaža – toliko toga volimo leti, toliko toga nam odvlači pažnju. Za vlasnike malih preduzeća leto takođe donosi mnogo ljubavi: konkretno, nove mogućnosti za proširenje tržišta – svuda gde kupci provode vrele letnje dane i uživaju u radostima koje leto donosi.

 


Ako ove poslove započnete za vreme leta zarada je garantovana

Muči vas tanji novčanik? Samo želite da, osim što ćete trošiti pare na sve poslastice koje leto nudi, nešto i zaradite? Razmišljate da započnete sopstveni posao? Zašto baš započinjati posao na leto?

 


Najbolje ideje za mala preduzeća u 2017. godini

Planirate da pokrenete sopstveni posao a niste još sasvim sigurni u svoju ideju? Odlično, na pravom ste mestu.

 


Stigla je nova PAMETNA KABINA – revolucija u prodaji odevnih predmeta

Poznati brend EllaFashion je plasirao novi EllaFittingRoom sistem – najnoviju pametnu tehnologiju koja će promeniti način na koji kupci i osoblje koriste kabine za probu garderobe.

 


Najaktuelniji događaji u maju koje možete iskoristiti za svoj biznis

Prošli su usrkšnji i prvomajski praznici, ali povratak u poslovnu svakodnevnicu daleko je od monotonog sivila zimskih dana. Iako još nije vreme za letnji godišnji odmor i odlazak na more u maju svi razmišljamo o provođenju vremena napolju, o aktivnostima u prirodi, prepuni smo novih inicijativa i ideja, jednom rečju uživamo u ponovnom rađanju prirode.

 


E-mail marketing: Kako doći do većeg broja otvorenih elektronskih poruka?

Istraživanja su pokazala da je u poslednje vreme oglašavanje putem elektronske pošte veoma efikasno. Pri oblikovanju baze primaoca poruka nije bitno koliki je broj vaših kontakata, već je mnogo važnije koliki je broj primaoca koji će otvoriti poruku.

   • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs