Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09VESTI


Šta je Content marketing i zašto je relevantan za dugoročno uspešno poslovanje vaše firme

Ne idite samo za kvantitetom i ne ignorišite kvalitet. Ukoliko želite da izgradite sebi ime koje uvažavaju svi, pa i vaša konkurencija, okrenite se kvalitetu sadržaja koji nudite. Kako kada je reč o usluzi ili proizvodu, tako i kada je reč o marketinškoj strategiji za vašu firmu.

 


PREDVIĐANJA STRUČNJAKA – Šta nam SEO donosi u budućnosti

SEO se više ne smatra internet „crnom magijom“, već ključnim delom svake ozbiljnije strategije digitalnog marketinga. Samo prošle godine je investirano više od 65 milijardi dolara u SEO usluge, a predviđa se da će u 2018. godini ta cifra biti preko 70 milijardi dolara.

 


Uspešan trgovac je pre svega odličan biznismen

Upoznaj se s tržištem, „zbliži“ se s svojim proizvodom, razumi svoje kupce, dobro upoznaj mesto na kome se baviš trgovinom.

 


Da bi opstala maloprodaja kakvu poznajemo mora da umre

Danas svi govore o neophodnim, radikalnim promenama u maloprodaji, o njenom ponovnom rađanju. Ipak, većina se ne odlučuje da preduzme konkretne neophodne korake.

 


Najbole marketinške ideje za mala preduzeća direktno iz pera profesionalaca

Ovo su, dokazano, najbolje marketinške ideje – direktno iz pera najvećih stručnjaka iz ove oblasti, iskusnih trgovaca i ljudi koji vode uspešne maloprodajne radnje i trgovine.

 


Trendovi za mala preduzeća u 2017. godini

Stručnjaci su istakli gde morate da budete oprezni, na šta posebno treba da obratite pažnju i kako da se pripremite za kraj ove i početak nove godine.

 


Onlajn marketing trendovi koji će apsolutno dominirati u ovoj godini

U svetu marketinga podaci su najvažnija stavka. Potrebne su nam kvantitativne informacije da bismo saznali ko šta kupuje, kada i zbog čega, kao i koje poruke su najefektnije za različite grupe klijenata.

 


Kako online ocene klijenata transformišu poslovanje vaše firme

Brze promene su sastavni deo organizacije modernog marketinga. Ipak, promene se dešavaju danas brže nego ikada kada je reč o komunikaciji između firmi i potrošača.

 


Smeh je najjači marketing svake firme

Već je poznato da ponavljanje i često pominjanje olakšavaju klijentima da zapamte vaš brend i da ga prepoznaju. Idite i korak dalje, ojačajte marketing vaše firme na najbolji način – humorom.

 


Plašite se da će poslovanje vaše firme usporiti tokom leta? Opustite se uz najbolje ideje za letnji marketing u 2017. godini

Sunce, sladoled, roštilj u dvorištu, plaža – toliko toga volimo leti, toliko toga nam odvlači pažnju. Za vlasnike malih preduzeća leto takođe donosi mnogo ljubavi: konkretno, nove mogućnosti za proširenje tržišta – svuda gde kupci provode vrele letnje dane i uživaju u radostima koje leto donosi.

 


Ako ove poslove započnete za vreme leta zarada je garantovana

Muči vas tanji novčanik? Samo želite da, osim što ćete trošiti pare na sve poslastice koje leto nudi, nešto i zaradite? Razmišljate da započnete sopstveni posao? Zašto baš započinjati posao na leto?

 


Najbolje ideje za mala preduzeća u 2017. godini

Planirate da pokrenete sopstveni posao a niste još sasvim sigurni u svoju ideju? Odlično, na pravom ste mestu.

   • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs