Dodaj svoju kompaniju

VESTI


Samo za firme koje žele veći profit. Otkrivamo vam kako da se bolje pozicionirate na Internetu

Da li je vaš biznis pogodan za reklamiranje na portalu Moja delatnost? Koji su benefiti koje vam ova reklama donosi? Zašto je važno da budete na prvoj strani Google pretraživača? Kada će vam se uložena investicija vratiti?

 


Koja je glavna razlika između SEO i SEM?

Kako su SEO i SEM povezani? Koja je bolja opcija za vaš internet marketing? Kako uz ova dva alata možete da unapredite svoj biznis?

 


Mitovi i istine o telemarketingu

Da li je telemarketing i dalje efikasan? Koji su benefiti modernog telemarketinga? Da li telemarketing može da bude više od gerila marketinga?

 


Šta možemo da naučimo iz priče o najpopularnijem jajetu na Instagramu?

Kakvo je to jaje koje je zaludelo Instagram? Sa kojim ciljem je napravljen Instagram profil Egg Gang? Ko se krije iza ovog profila najmoćnijeg jajeta na svetu? Da li jaje može da nas poveže i u većim poduhvatima?

 


GEJMING vredi više nego video i muzička industrija ZAJEDNO

Ovogodišnja istraživanja pokazala su da je gejming sektor u Velikoj Britaniji definitivno najisplativiji deo zabavne industrije – više od polovine ukupne zarade u sektoru zabave dolazi upravo od prodaje video igrica!

 


Šta vaše društvene mreže govore o vama?

Internet i društvene mreže su donele revoluciju i veliku promenu u našim životima. Taj uticaj se posebno vidi kod privrednih društava. Da li ste aktivni na društvenim mrežama? Koliko često kačite sadržaj na mreže? Da li ste angažovali profesionalna da vam pomogne promociji vašeg biznisa na društvenim mrežama?

 


Instagram story je vaša zlatna koka tokom praznika - Iskoristite je da zaradite više!

Da li želite da unapredite svoje poslovanje? Želite da novu 2019. godinu započetne uspešno? Ukoliko ne znate kako, mi ćemo Vam reći u nastavku teksta.

 


Poslovanje za vreme praznika – prenesite čaroliju na vaše klijente!

Da li se se i Vama dešava da iz godine u godinu dobijate iste ili slične praznične čestitke? Čestitku najčešće jednom pogledate i onda zaturite negde. Već u startu znate da u njoj piše nešto što ste već čuli, pa Vas nekad i ne zanima da čitate.

 


Šta treba da znate o digitalu da biste bili uspešni na webu?

People. Purpose. Participation. Popularity – 4P koja čine osnovu digitalnog marketinga

 


Prazne priče marketinških magova: Onima koji su naseli povećale su profit više od 3 puta

Danas je Google najbolja preporuka svakog biznisa - ne propustite priliku da na prvom mestu preporuči vas.

 


DA LI STE SPREMNI ZA BLACK FRIDAY GROZNICU? Ako niste sigurni, hvatajte poslednji voz uz ove savete!

U Beogradu se Crni petak ozbiljno primakao, 23. novembra očekujte najezdu kupaca u vašoj radnji! Ostaje samo još jedno pitanje, da li ste se spremili za Black Friday groznicu?

 


DOBROM FOTKOM DO ODLIČNE ZARADE! Kako je fotografija postala prodavac godine

Ukoliko sarađujete sa najvećim online direktorijumom u Srbiji, portalom Moja Delatnost ili želite da započnete saradnju sa nama, prva i osnovna stvar zbog koje ćemo vam često dosađivati jeste: Pošaljite nam fotografije. Zašto smo dosadni sa tim fotografijama i zašto baš ove sekunde treba da fotografišete svoj proizvod?

 


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs