Dodaj svoju kompaniju

VESTI


Prazne priče marketinških magova: Onima koji su naseli povećale su profit više od 3 puta

Danas je Google najbolja preporuka svakog biznisa - ne propustite priliku da na prvom mestu preporuči vas.

 


DA LI STE SPREMNI ZA BLACK FRIDAY GROZNICU? Ako niste sigurni, hvatajte poslednji voz uz ove savete!

U Beogradu se Crni petak ozbiljno primakao, 23. novembra očekujte najezdu kupaca u vašoj radnji! Ostaje samo još jedno pitanje, da li ste se spremili za Black Friday groznicu?

 


DOBROM FOTKOM DO ODLIČNE ZARADE! Kako je fotografija postala prodavac godine

Ukoliko sarađujete sa najvećim online direktorijumom u Srbiji, portalom Moja Delatnost ili želite da započnete saradnju sa nama, prva i osnovna stvar zbog koje ćemo vam često dosađivati jeste: Pošaljite nam fotografije. Zašto smo dosadni sa tim fotografijama i zašto baš ove sekunde treba da fotografišete svoj proizvod?

 


Šta nas je Tramp naučio o oglašavanju na Fejsbuku

Donald samo redja uspešne marketing kampanje i naučio nas je da poštujemo tri besmrtna pravila da bismo postigli uspeh na Fejsbuku

 


MARKETING LIKE DATING: Negujte odnose sa kupcima, njihove reči hvale su zlata vredne (bukvalno)!

Kao i svaka druga veza, povezanost sa kupcima zahteva vreme da bi se razvila. Ako ne negujete veze sa kupcima, teško da ćete ikada napraviti brend o kome ste maštali (ako ste maštali o prepoznatljivom imenu za vašu kompaniju na tržištu, a pretpostavljam da o tome svi maštaju kada pokreću posao zar ne?)

 


Vodič kroz SEO džunglu za lokalce

Onlajn direktorijumi poput portala Moja Delatnost omogućavaju vam brže rangiranje na viskoim pozicijama na Guglu; Portal Moja Delatnost jedan je od najvećih i okuplja više desetina hiljada lokalnih preduzeća!

 


„Šta ja imam od vaše reklame?“ – ODGOVARAMO NA NAJVAŽNIJE PITANJE KOJE NAM POSTAVLJATE!

Prepustite nama razmišljanje o boljoj prodaji! Neka vas klijenti prepoznaju zahvaljujući originalnoj reklami na portalu Moja Delatnost!

 


NOVI GOOGLE ALGORITAM– KAKO KORNJAČA UVEK POBEDI ZECA ili ŠTA MORATE ZNATI DA BISTE OPTIMIZIRALI SAJT U 2018!

Čini se da se kvalitet u odnosu na kvantitet opet izborio za svoje prestižno mesto koje mu po pravu i pripada. Ili narodski rečeno – kornjača je opet pobedila zeca.

 


Budite vidljivi online uz MOJU DELATNOST

Proizvodi i usluge, ma koliko kvalitetni i autentični, neće značiti ništa ukoliko niko ne zna da postoje. Ako nisi na Guglu, onda i ne postojiš – mantra je modernog poslovnog tržišta. Prvi korak ka novim mogućnostima i proširenju poslovanja putem interneta je pojavljivanje na Guglu!

 


Pet koraka do prve stranice na Guglu

ONLAJN SADRŽAJ je prvi utisak koji klijenti stiču o vama na internetu – od njega zavisi da li ćete steći kredibilitet i poverenje korisnika

 


Šest stvari koje morate da znate pre nego što krenete s oglašavanjem na društvenim mrežama

Ekspanzija oglašavanja na društvenim mrežama dovela je do nekih stvari koje moramo da prihvatimo da bismo napravili uspešnu marketing kampanju na Fejsbuku.

 


Eksperti pričaju o svojim #1 marketinškim strategijama

Kako da unapredite svoje poslovanje, proširite se i steknete nove klijente? Pročitajte kako je to pošlo za rukom najuspešnijim preduzetnicima.

 


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs