Vesti


Šta vaše društvene mreže govore o vama?

Internet i društvene mreže su donele revoluciju i veliku promenu u našim životima. Taj uticaj se posebno vidi kod privrednih društava. Da li ste aktivni na društvenim mrežama? Koliko često kačite sadržaj na mreže? Da li ste angažovali profesionalna da vam pomogne promociji vašeg biznisa na društvenim mrežama?

 


Instagram story je vaša zlatna koka tokom praznika - Iskoristite je da zaradite više!

Da li želite da unapredite svoje poslovanje? Želite da novu 2019. godinu započetne uspešno? Ukoliko ne znate kako, mi ćemo Vam reći u nastavku teksta.

 


Poslovanje za vreme praznika – prenesite čaroliju na vaše klijente!

Da li se se i Vama dešava da iz godine u godinu dobijate iste ili slične praznične čestitke? Čestitku najčešće jednom pogledate i onda zaturite negde. Već u startu znate da u njoj piše nešto što ste već čuli, pa Vas nekad i ne zanima da čitate.

 


Šta treba da znate o digitalu da biste bili uspešni na webu?

People. Purpose. Participation. Popularity – 4P koja čine osnovu digitalnog marketinga

 


Prazne priče marketinških magova: Onima koji su naseli povećale su profit više od 3 puta

Danas je Google najbolja preporuka svakog biznisa - ne propustite priliku da na prvom mestu preporuči vas.

 


DA LI STE SPREMNI ZA BLACK FRIDAY GROZNICU? Ako niste sigurni, hvatajte poslednji voz uz ove savete!

U Beogradu se Crni petak ozbiljno primakao, 23. novembra očekujte najezdu kupaca u vašoj radnji! Ostaje samo još jedno pitanje, da li ste se spremili za Black Friday groznicu?

 


DOBROM FOTKOM DO ODLIČNE ZARADE! Kako je fotografija postala prodavac godine

Ukoliko sarađujete sa najvećim online direktorijumom u Srbiji, portalom Moja Delatnost ili želite da započnete saradnju sa nama, prva i osnovna stvar zbog koje ćemo vam često dosađivati jeste: Pošaljite nam fotografije. Zašto smo dosadni sa tim fotografijama i zašto baš ove sekunde treba da fotografišete svoj proizvod?

 


Šta nas je Tramp naučio o oglašavanju na Fejsbuku

Donald samo redja uspešne marketing kampanje i naučio nas je da poštujemo tri besmrtna pravila da bismo postigli uspeh na Fejsbuku

 


MARKETING LIKE DATING: Negujte odnose sa kupcima, njihove reči hvale su zlata vredne (bukvalno)!

Kao i svaka druga veza, povezanost sa kupcima zahteva vreme da bi se razvila. Ako ne negujete veze sa kupcima, teško da ćete ikada napraviti brend o kome ste maštali (ako ste maštali o prepoznatljivom imenu za vašu kompaniju na tržištu, a pretpostavljam da o tome svi maštaju kada pokreću posao zar ne?)

 


Vodič kroz SEO džunglu za lokalce

Onlajn direktorijumi poput portala Moja Delatnost omogućavaju vam brže rangiranje na viskoim pozicijama na Guglu; Portal Moja Delatnost jedan je od najvećih i okuplja više desetina hiljada lokalnih preduzeća!

 


„Šta ja imam od vaše reklame?“ – ODGOVARAMO NA NAJVAŽNIJE PITANJE KOJE NAM POSTAVLJATE!

Prepustite nama razmišljanje o boljoj prodaji! Neka vas klijenti prepoznaju zahvaljujući originalnoj reklami na portalu Moja Delatnost!

 


NOVI GOOGLE ALGORITAM– KAKO KORNJAČA UVEK POBEDI ZECA ili ŠTA MORATE ZNATI DA BISTE OPTIMIZIRALI SAJT U 2018!

Čini se da se kvalitet u odnosu na kvantitet opet izborio za svoje prestižno mesto koje mu po pravu i pripada. Ili narodski rečeno – kornjača je opet pobedila zeca.