Vesti


Obuka jednog AI modela emituje istu količinu ugljen monoksida kao pet automobila za ceo svoj vek trajanja

Naučnici upozoravaju da se ove brojke moraju smatrati samo osnovom.

 


Zašto vam treba dobar copywriter?

Internet promocija na globalnom nivou utiče na potencijalne kupce. Kako biste dobro promovisali svoj proizvod i uslugu na webu, trebalo bi da znate da je angažovanje dobrog Copywritera je jedan od glavnih uslova. Dobar Copy i njegovo zalaganje za što bolju promociju vaše firme, siguran su put ka uspehu.

 


Farbanje jaja, kolači i čokoladne uskršnje zeke u krugu porodice... Kako se Vaše online poslovanje uklapa u sve to?

Da li ste spremni za Uskrs? Ove godine katolički Uskrs pada 21.04., dok pravoslavni dolazi 28.04 .Iako sve nagoveštava da nam Uskrs donosi relaksaciju i druženje sa najmilijima, ne smemo da zaboravimo da negujemo i naš onlajn biznis. Verovali ili ne, uskršnji praznici su dušu dali za onlajn kupovinu!

 


Evo šta smo naučili od pčela, ekonomisti kroz istoriju slede njihov primer...

Ekonomisti prosto obožavaju pčele! Još od davnina se oslanjamo na njihovu ideju o tržišnoj utakmici. Pročitajte i zašto.

 


Više ne možete da se oslanjate na lojalnost kupca. Ukoliko želite da Vaš brend bude uspešan trebalo bi da se držite ovih pokazatelja

Kompanije postaju svesne toga da je pojam lojalnosti brendu doživeo određene promene. Kako određene kulturne i poslovne promene utiču na lojalnost potrošača? Da li lojalnost konkrentom brendu danas uopšte postoji?

 


Zbog ove četiri stvari ćete početi da koristite video marketing

Bez sumnje, video marketing je jedan od najnovijih dodataka vašem alatu za promociju. Da li je zaista vredno razmisliti o upotrebi videa za promociju vašeg poslovanja? Imate li dovoljno resursa da kreirate i koristite video sadržaj u svom marketingu?

 


Veštačka inteligencija je konačno postala neizostavni deo poslovanja svake firme: OVE ČETIRI STVARI MORATE DA ZNATE

Većina preduzeća još uvek nije shvatila da im je veštačka inteligencija postala neophodna za poslovanje. U digitalnom dobu veštačka inteligencija ima sve veći potencijal i primenjivost, a ove 4 prepreke sve firme moraju da reše da bi uspešno poslovale danas...

 


Samo za firme koje žele veći profit. Otkrivamo vam kako da se bolje pozicionirate na Internetu

Da li je vaš biznis pogodan za reklamiranje na portalu Moja delatnost? Koji su benefiti koje vam ova reklama donosi? Zašto je važno da budete na prvoj strani Google pretraživača? Kada će vam se uložena investicija vratiti?

 


Koja je glavna razlika između SEO i SEM?

Kako su SEO i SEM povezani? Koja je bolja opcija za vaš internet marketing? Kako uz ova dva alata možete da unapredite svoj biznis?

 


Mitovi i istine o telemarketingu

Da li je telemarketing i dalje efikasan? Koji su benefiti modernog telemarketinga? Da li telemarketing može da bude više od gerila marketinga?

 


Šta možemo da naučimo iz priče o najpopularnijem jajetu na Instagramu?

Kakvo je to jaje koje je zaludelo Instagram? Sa kojim ciljem je napravljen Instagram profil Egg Gang? Ko se krije iza ovog profila najmoćnijeg jajeta na svetu? Da li jaje može da nas poveže i u većim poduhvatima?

 


GEJMING vredi više nego video i muzička industrija ZAJEDNO

Ovogodišnja istraživanja pokazala su da je gejming sektor u Velikoj Britaniji definitivno najisplativiji deo zabavne industrije – više od polovine ukupne zarade u sektoru zabave dolazi upravo od prodaje video igrica!