Dodaj svoju kompaniju Pozovite nas 011 405 68 82, 064 811 23 09Gde postaviti bilbord?

Gde postaviti bilbord?

Reklama na bilbordima je usmerena najviše na poslovno aktivnu grupu ljudi, koji zbog prezauzetog životnog stila ne uspevaju biti usmereni na tradicionalne vidove oglašavanja. Prema istraživanjima koja su sprovedena, spada u jedan od najefikasnijih reklamnih sistema. Stručnjaci tvrde, da oglašavanje putem bilborda najviše pomaže malim preduzećima da postanu vidljivi.

Gde će bilbordi najviše doći do izražaja?

Potrebno je razmisliti gde da se postavi bilbord kako bi ga videlo što više ljudi, a da istovremeno dolazi do izražaja. Najbolje su lokacije gde je gust saobraćaj (putevi koji vode od i do velikih urbanih sredina), jer omogućavaju veliku vidljivost istih.

Najpoželjnije su lokacije one, u kojima često dolazi do zastoja saobraćaja. Tada je veća verovatnoća da će učesnici u saobraćaju obratiti pažnju, a samim tim i zapamtiti reklamu.

Sadržaj bilborda treba da bude jednostavan, a istovremeno i atraktivan. Poruka mora biti lako razumljiva, kako bi se što bolje zapamtila.


Zašto se oglašavati na bilbordima?

•          Ne možeš ih izbeći

S obzirom da sve više vremena provodimo u našim automobilima i javnim prevozima, ovaj vid oglašavanja je odličan, jer je ujedno i neizbežan.

•          Beskonačne mogućnosti dizajna

Kada se reklamiranje vrši preko bilborda, kažemo da je samo nebo granica. Stojimo Vam na raspolaganju za razne mogućnosti od toga kako biste napravili plakat, kakvu biste poruku poslali itd.

•          Nove tehnologije omogućavaju nove načine

Čak i u svetu reklamiranja mi pratimo savremene trendove. Uz korišćenje digitalnih bilborda, Vaša reklama ostavlja jači i bolji utisak.

•          Reklamiranje 24/7

Jedan od prednosti oglašavanja putem bilborda je ta, da oni privlače pažnju potencijalnim kupcima svakog dana, svake nedelje.

•          Uticaj

Hrabro i jako je uvek najbolje.


  • 011 405 68 82, 064 811 23 09
  • info@moja-delatnost.rs