Budite vidljivi online uz MOJU DELATNOST

Budite vidljivi online uz MOJU DELATNOST

Proizvodi i usluge, ma koliko kvalitetni i autentični, neće značiti ništa ukoliko niko ne zna da postoje. Ako nisi na Guglu, onda i ne postojiš – mantra je modernog poslovnog tržišta. Prvi korak ka novim mogućnostima i proširenju poslovanja putem interneta je pojavljivanje na Guglu!

Mala i srednja preduzeća, nezavisno od delatnosti kojom se bave, susreću se sa velikim izazovima pogotovo u prvih nekoliko godina poslovanja.

Slab protok novca, nedostatak isplativih ugovora, poteškoće koje se javljaju usled ubrzanog tehnološkog razvoja čestih i neočekivanih promena dinamike tržišta samo su neki od problema s kojima se susreću mala i srednja preduzeća.

I pored ovih okolnosti, oni imaju veliku šansu za progres. Čak 99% aktivnih privrednih subjekata u Srbiji čine mala i srednja preduzeća! Svi oni se  suočavaju sa tri glavna problema u srpskom poslovanju:

  • sa sivim tržištem
  • nedovoljno razvijenom institucionalnom podrškom
  • manjkom poslovnog morala

Predviđa se da će se na srpskom tržištu pojaviti još veći broj malih i srednjih preduzeća, a pomak je nastao donošenjem Strategije za podršku razvoja malih i srednjih preduzeća, preduzetništva i konkurentnosti za period od pet godina (2015-2020).

Ova strategija kao i drugi faktori uticali su na rast MSP sektora, što podrazumeva veću konkurentnost na tržištu, a prema predviđanjima u narednom periodu će se ovaj sektor dodatno proširiti. 

S porastom broja firmi koje se bave istim i sličnim delatnostima postavlja se pitanje: kako ostati  konkurentan na savremenom srpskom tržištu?

Kako bi se održali na modernom poslovnom tržištu i postali/ostali aktuelni, za male biznise neophodna je pametna marketinška strategija, kao i dobra reputacija. 

Proizvodi i usluge, ma koliko kvalitetni i autentični, neće značiti ništa ukoliko niko ne zna da postoje. Ako nisi na Guglu, onda i ne postojiš – mantra je modernog poslovnog tržišta. Prvi korak ka novim mogućnostima i proširenju poslovanja putem interneta je pojavljivanje na Guglu!

Ukoliko nemate vremena da samostalno istražujete, ne snalazite se sa mnogobrojnim besplatnim alatima za promovisanje biznisa online, niste prepušteni sami sebi! Portal Moja Delatnost platforma je koja klijentima nudi profesionalno promovisanje poslovanja, povećanje vidljivosti na internetu, kao i savetovanje u vezi oglašavanja!

Budite na Guglu

Sva vodeća istraživanja dolaze do istog zaključka: lokalne pretrage na Google pretraživaču postaju sve popularnije! Moderni konzumenti oslanjaju se na smart telefone i računare svaki put kada im je potreban brz odgovor i trenutno rešenje.

Prema najnovijim istraživanjima, čak 71% korisnika potražiće informacije o adresi online biznisa pre nego što se odluče na fizički odlazak. 

Prednosti poslovanja dostupne uz advertajzing usluge MOJE DELATNOSTI:

  • Brz i jednostavan kontakt sa klijentima
  • Bolja i efikasnija interakcija sa vašim klijentima, mogućnost pružanja bolje korisničke podrške
  • Bolji uvid u način na koji vaši korisnici razmišljaju
  • Uvid u iskustva vaših korisnika, primedbe i sugestije
  • izgrađivanje bolje komunikativne mreže sa korisnicima

Objave na portalu Moja Delatnost  sadrže podatke o radnom vremenu, lokaciji, kao i sve važeće kontakte. Pored toga redovno ažuriramo fotografije i video materijal na stranicama naših klijenata, a opis delatnosti sadrži sve najnovije informacije o specifičnostima njihovog poslovanja.

Moja Delatnost broji više desetina hiljada zadovoljnih klijenata u Srbiji. Postanite i vi deo naše online poslovne porodice i proširite svoje poslovanje u najkraćem roku!