Dodaj svoju kompaniju
Knjigovodstvo Kraljevo

ROYAL KONTO 614 DOO


4. kraljevačkog bataljona 31, 1.sprat, lokal 8, 36000 KRALJEVO

Knjigovodstvo Kraljevo |

Knjigovodstvena agencija Royal konto 614 DOO pruža knjigovodstvene usluge po povoljnim cenama.

Nalazimo se na adresi  4. kraljevačkog bataljona 31/1/8, u Kraljevu i otvoreni smo za sve klijente kojima su potrebne naše usluge, a svoj posao obavljamo na vreme.

Ukoliko Vas zanima knjigovodstvo u Kraljevu, tu smo da Vam pružimo najbolje usluge iz ove oblasti.

Kako-napraviti-dobar-izbor-kad-je-u-pitanju-knjigovodstvo

Kako napraviti dobar izbor kad je u pitanju knjigovodstvo? 

Ukoliko su Vam potrebne knjigovodstvene usluge bitno je da angažujete knjigovodstvenu agenciju koja je pouzdana, sigurna i koja će tačno i precizno obaviti ovaj posao.


Kad je u pitanju knjigovodstvo u Kraljevu, veliki broj preduzeća, fizičkih i pravnih lica se nama obraća za usluge. Razlog za to jeste tačnost, preciznost i stručnost naših zaposlenih koji svoje usluge pružaju na najbolji način i trude se da svakom klijentu maksimalno izađu u susret.


Dakle, ako želite da se reačuni i dokumentacijan Vaše firme vode uredno, savetujemo Vam da izaberete agenciju koja se bavi knjigovodstvom na tačan i precizan način.


Dobar izbor knjigovodstvene agencije određuje poslovanje Vaše firme jer Vam na taj način omogućava da uvek znate sa koliko finansija raspolažete i šta biste trebali da učinite kako bi se Vaše predujzeće kotiralo visoko na tržištu.


Trudimo se da svoje knjigovodstvene usluge obavljamo brzo, efikasno i precizno, a što je najvažnije poštujemo sve zadate termine i posao završavamo u predviđenom roku.

Sa nama nema kašnjenja, a s obzirom da imamo velikog iskustva kad je u pitanju knjigovodstvo u Kraljevu, s poverenjem nam se možete obratiti.


Dokaz da smo pravi izbor kad su u pitanju knjihgovodstvene usluge jeste veliki broj zadovoljnih klijenata iz Kraljeva i okoline, koji su nam poklonili svoje poverenje.

Koje-usluge-pruzamo-pored-knjigovodstva-u-Kraljevu

Koje usluge pružamo pored knjigovodstva u Kraljevu?


Pored knjigovodstva, naša firma u Kraljevu pruža sledeće usluge:
 • računovodstvo,
 • prijave i odjave radnika,
 • obračun pdv-a,
 • obračun,
 • zarade,
 • bilans stanja,
 • dvojno knjigovodstvo
 • poresko savetovanje

Navedene usluge pružamo za mikro preduzeća i za preduzetničke radnje,po povoljnim cenama, a garantujemo tačnost i kvalitet usluge.

Trudimo se da u predviđenom vremenskom roku završimo posao i da svi zahtevi naših klijenata budu sprovedeni do kraja.

Poslujemo sa ostalim firmama, fizičkim i pravnim licima i otvoreni smo za sve kojima su potrebne naše usluge.

Prtepoznatljivi smo po odgovornom i preciznom osoblju, koje je stručno za oblasti ekonomije, finansija i knjigovodstva.

Angažujte nas i videćete zašto smo najznačajnija knjigovodstvena agencija kad je u pitanju knjigovodstvo u Kraljevu.

Zasto-smo-najbolja-agencija-za-knjigovodstvo-u-Kraljevu

Zašto smo najbolja agencija za knjigovodstvo u Kraljevu?

Preduzeća iz Kraljeva svoje knjigovodstvo poverevaju samo onim agencijama koje važe za odgovorne i pouzdane jer ne žele da njihovo poslovanje bude izloženo riziku ili zlouppotrebi.

Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto smo prva agencija kad je u pitanju knjigovodstvo u Kraljevu.

Dugogodišnje iskustvo, posvećenost i predan rad naših zaposlenih rezultirali su velikim brojem zadovoljnih klijenata, koji nam s poverenjem poverevaju knjigovodstvene psolove.

Tokom rada težimo da svakom klijentu damo jasan uvid u njegove poslovne podatke, finansijsko stanje i moguće troškove i na taj način im pomažemo da poboljšaju svoj položaj na tržištu.

Naši zaposleni imaju veliko iskustvo kad je u pitanju knjigovodstvo i u Kraljevu važe za profesionalce kad je u pitanju ova delatnost.

Takođe, trudimo se da svakom klijentu pružimo najbolje knjigovodstvene usluge i da cenu uskladimo sa budžetom naših klijenata.

Firme iz Kraljeva se trude da unaprede i razviju svoje poslovanje, a mi im kroz knjigovodstvo pomažemo u tome i pružajući samo kvalitetne usluge.

Kako-angažovati-našu-knjigovodstvenu-agenciju-iz-Kraljeva

Kako angažovati našu knjigovodstvenu agenciju iz Kraljeva?

Ukoliko vam je potrebnan neko ko je iskusan kad je u pitanju knjigovodstvo i posluje u Kraljevu, savetujemo Vam da se odlučite za nas.

Knjigovodstvom se bavimo dugi niz godina, a veliki broj firmi iz Kraljeva nam je poklonio svoje poverenje kad je u pitanju ova delatnost.

Da mislimo na svoje klijnete dokazuje i povoljna cena naših knjigovodstvenih usluga, a da smo najbolji dokazuje kvalitetan rad naših zaposlenih.

Naše osoblje je stručno kad je u pitanju knjigovidstvo i vodi računa o Vašim  zahtevima i u svako doba će Vam pružiti relevantne podatke o Vašoj firmi.

U Kraljevu smo stekli veliki ugled kao firma koja se bavi kjnigovodstvom i težimo da svoj posao razvijamo i unapređujemo kako bismo klijnetima zagarantovali uspeh na tržištu.

Ako Vam je potreban neko ko je odgovoran i pouzdan kad je u pitanju knjigovodstvo,kontaktirajte nas ili posetite našu kancelariju u Kraljevu
 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs