3D MEDIATOR

Brokerski poslovi Beograd Srbija

Podeli preduzeće:
3D MEDIATOR
0 (0 utisaka) | NAPIŠI RECENZIJU
Улица Прерадовићева 9Б, 11060, Beograd, Palilula

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vreme

 • ponedeljak
  /
 • utorak
  /
 • sreda
  /
 • četvrtak
  /
 • petak
  /
 • subota
  /
 • nedelja
  /

Ocena

O preduzeću

Brokerski poslovi Beograd Srbija |

Firma 3D MEDIATOR  posluje u Beogradu i na teritoriji cele Srbije. Obavljamo brokerske poslove po kvalitetnim metodama. Posedujemo veliko iskustvo kad su u pitanju brokerski poslovi, pa nam se s poverenjem možete obratiti. Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata na teritoriji cele Srbije.

Brokerski-poslovi-Beograd-Srbija4

Brokerski poslovi Beograd Srbija

Prepoznatljivi smo po brokerskim poslovima, a zahvaljujući odgovornom radu stekli smo veliki ugled među agencijama u Beogradu i na teritoriji cele Srbije.

Donošenjem zakona o osiguranju 2004. godine stekli su se uslovi za obavljanje poslova neposredno povezanih sa poslovima osiguranja u koje spadaju i poslovi posredovanja u osiguranju.

Mi smo društvo za posredovanje, čija je jedina delatnost pružanje usluga posredovanja u osiguranju. Takođe, obavljamo brokerske poslove. Naše društvo osnovano je 2007. godine u Beogradu. Za obavljanje ovih poslova dobili smo dozvolu Narodne Banke Srbije.

U 2016. godini uspešno je izvršeno usklađivanje sa novim Zakonom o osiguranju (rešenje br. 2982 od 26.04.2016), a naše društvo u svom timu ima visoko obrazovane iskusne i profesionalne kadrove iz oblasti osiguranja koji poseduju licence Narodne Banke Srbije za obavljanje poslova posredovanja u osiguranju.

Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih na poslovima osiguranja i u brokerskim poslovima, kao i poslovni i profesionalni ugled kod osiguravajućih društava koje imamo su garant kvalitetnih usluga koje pružamo našim klijentima, a ujedno daju i dodatnu sigurnost u pogledu zaštite ličnih interesa naših klijenata. Nastojimo da pažljivo pratimo želje i potrebe naših klijenata i poslovnih partnera, sačuvamo poverenje starih i pridobijemo naklonost novih klijenata.

Pratimo promene zakonske regulative u oblasti osiguranja i promene u ponašanju osiguravajućih kuća kod pojedinih vrsta osiguranja. Trudimo se da brokerske poslove završimo u predviđenom vremenskom roku.

Svojim profesionalizmom, kreativnošću i kvalitetom usluga nastojimo da uvek budemo za korak ispred konkurencije. Vizija društva za posredovanje u osiguranju jeste da u svojoj delatnosti bude lider na tržištu regiona. Ističemo se pristupačnim cenama kad su brokerski poslovi u pitanju, jer su nam klijenti na prvom mestu.

Želimo da budemo kompanija kojom će se zaposleni ponositi i biti joj lojalni, u kojoj će imati mogućnost da se usavršavaju i napreduju a klijenti dobijaju povoljnije i kvalitetnije osiguranje.

Posetite nas u Beogradu, garantujemo Vam kvalitet.

Za više informacija nas kontaktirajte. Stojimo Vam na usluzi.

Galerija


Upiti (0)

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu


Komentari (0)

Oceni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocena:

Slične kompanije

DLS PREVOZ

Prevoz paletirane robe povoljno Niš

Pasterova 19A, 18000 Niš, Mediana

AKVARISTIKA B&G

Hrana za akvarijumske ribe Čačak

Preljina bb, 32000 Čačak

ĐOLIS

Manuelna masaža Inđija

Sremska 17, 22320 Inđija

ŽELJKO KOSTUR

Prevoz putnika Beograd Ritopek Grocka

Kosmajska 003, 11307 Beograd, Ritopek

DIVINO LINE

Najpovoljniji frizersko kozmetički salon Vračar

Vojvode Šupljikca 20, 11000 Beograd, Vračar