Dodaj svoju kompaniju

Međunarodni transport prevoz robe Evropa |

C LOGISTICS NS d.o.o. je društvo sa ograničenom odgovornošću koje pruža kompletne usluge transporta robe, usluge carinskog posredovanja, skladišne logistike i nacionalne distribucije, po principu “od vrata do vrata”.

Prepoznatljivi smo po međunarodnom transportu i prevozu robe na području Evrope.

Usluge-medjunarodnog-transporta-i-prevoza-robe-po-pdjristupacnim-cenama

Usluge međunarodnog transporta i prevoza robe po pristupačnim cenama 

Kada su u pitanju usluge međunarodnog transporta i prevoza robe bitno je pronaći firmu koja se ovim poslom bavi dugi niz godina, a koja je u isto vreme siguran i pouzdan partner.

Kako bismo svojim klijentima maksimalno izašli u susret prilagodili smo usluge transporta i prevoza robe zahtevima tržišta.

Ukoliko Vas interesuje kombinacija pristupačne cene i kvalitetne usluge, posetite nas u Novom Sadu otvoreni smo za sve klijente sa područja Srbije i cele Evrope.

Poslujemo u skladu sa svetskim standardima i cilj nam je da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo kako bismo povećali obim svojih usluga.

Pristupačne cene međunarodnog transoprta i prevoza robe su ono po čemu smo prepoznatljivi, a veliki broj zadovoljnih klijenata je dokaz da smo firma od reči.

Pouzdani-smo-partneri-kad-je-u-pitanju-transport-i-prevoz-robe-u-Evropi

Pouzdani smo partneri kad je u pitanju transport i prevoz robe u Evropi

Prilikom transporta i prevoza robe na međunarodnom nivou, važno je da ove usluge pruža firma koja je pouzdan partner i koja Vam garantuje sigurnost i bezbednost prilikom pružanja svojih usluga.

Kad je u pitanju ova delatnost naša firma svoj posao obavlja transparentno i poseduje svu potrebnu papirologiju kako bi Vaša roba u skladu sa zakonom bila transportovana na željenu adresu.

Vodimo računa o bezbednosti vaše robe prilikom transporta i trudimo se da Vam obezbedimo kvalitetan transport za sve države u Evropi.

Tokom poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su nam poklonili svoje poverenje, a koji su svedoci da smo firma od poverenja.

Brz-transport-i-prevoz-robe-na-medjunarodnom-nivou

Brz transport i prevoz robe na međunarodnom nivou

Brzina je veoma bitna kad su u pitanju međunarodni transport i prevoz robe kako bi određeni proizvodi stigli na željenu adresu u predviđenom terminu.

Zato naša firma brzo i efikasno obavlja transport i prevoz robe na međunarodnom nivou i trudi se da Vaši proizvodi stignu u očekivanom terminu na željenu adresu.

Vodimo računa da svojim klijentima maksimalno izađemo u susret i otvoreni smo za transport robe ka svim zemljama u Evropi.

Angazujte-nasu-firmu-za-medjunarodni-transport-i-prevoz-robe

Angažujte našu firmu za međunarodni transport i prevoz robe

Potreban Vam je međunarodni transport ili prevoz robe ka zemljama Evrope vreme je da na posetite u Novom Sadu.

Garantujemo Vam pouzdanost i kvalitet usluge, a naši vozači su otvoreni za sve Vaše sugestije i predloge kad je u pitanju transport ili prevoz Vaše robe na međunarodnom nivou.

Vodimo računa da Vaša roba stigne bezbedno na Vašu adresu, pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  8-16h

 • ned

  8-16h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs