AZURO BAZENI

Izgradnja bazena sistem ključ u ruke Srbija Niš

Podeli preduzeće:
AZURO BAZENI
0 (0 utisaka) | NAPIŠI RECENZIJU
Tešica BB, 18212, Aleksinac, Tešica

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vreme

 • ponedeljak
  00-24h
 • utorak
  00-24h
 • sreda
  00-24h
 • četvrtak
  00-24h
 • petak
  00-24h
 • subota
  00-24h
 • nedelja
  00-24h

Ocena

O preduzeću

Izgradnja bazena sistem ključ u ruke Srbija Niš |


Izgradnja bazena ''Azuro Bazeni''
osnovana je 2016. godine sa sedištem u mestu Tešica, opština Aleksinac. Iako smo relativno mlada firma ističemo se kvalitetnim radom. 

Izgradnja bazena sistem ključ u ruke u Nišu je ono po čemu se ističemo. O kvalitetu našeg rada najbolje govori uspešna saradnja koju smo ostvarili sa mnogim klijentima. 

Izgradnja-bazena-sistem-ključ-u-ruke-Srbija-Niš1

Izgradnja bazena sistem ključ u ruke Srbija Niš

Ovde možete pogledati detaljnije uputstvo o čišćenju bazena: 

1) ISPIRANJE FILTERA vrši se tako što se najpre isključi filtraciona pumpa. Zatim se poluga na Šestopoložajnom ventilu postavi u položaj Black Wash i uključi se pumpa na 25 sekundi. Iskljuci se opet pumpa i poluga na Šestopoložajnom ventilu se postavi u položaj Rinse i uključi se pumpa na 10 sekundi. Nakon toga se opet iskljucuje pumpa,poluga na Šestopoložajnom ventilu se stavlja u položaj Filtracija i uključi se pumpa u položaj 2 (na automatski mod rada) Postupak je završen.
Ispiranje Filtera se vrši na 4 do 5 dana.

2) DOPUNJAVANJE VODE u bazenu vrši se tako što se isključi pumpa,i ventil za dopunu se postepeno otvori do kraja. Sve vreme dopune filtraciona pumpa je isključena.
3) USISAVANJE BAZENA vrši se tako što se najpre Ventil Usisivač otvori,a ventil Slivnik zatvori. Na samom bazenu se iz creva izbaci vazduh dok je potopljeno u vodi,postavi se nakon toga u Usisnu mlaznicu,prikaci ispod vode na papucu usisivača i vrsi se usisavanje. Poželjno je nakon usisavanja,a naročito ako je zaprljanost bila velika,ISPRATI FILTER,i nakon toga dosuti hemiju.
DOZIRANJE HEMIJE se vrsi tek nakon upotrebe Testera!!! Na svakom pakovanju(za Hlor.Ph- Ph+)je odštampano uputstvo za količinu hemije koja se sipa. ALGICID 0,25 litara nedeljno.HLOR 70 grama dnevno.Ph MINUS po potrebi. Automatski se dozira,ali po potrebi se može dosuti u Skimere Granulat.Koncentracija Hlora treba da bude 0.3-0,6 mg/l.
Ph Minus treba da bude u vrednosti izmedju 7,2 do 7,6 mg/l.

Pod i zidovi bazena se izlivaju izjedna, čime se postiže efekat ”čaše”. Nema prestavaka u betonu (pod-stari beton i naknadno se šaluju na njemu zidovi-novi beton),i to je jedan od osnovnih uslova za obezbedjivanje vodonepropusnosti Vašeg bazena.

Pre betoniranja bazenske školjke je neophodno precizno postaviti sve neophodne elemente filtracije koji idu u bazensku školjku (prodore za mlaznice,usisivač,skimere, slivnik,kablove za rasvetu u bazenu, i razvesti kompletan cevni razvod neophodan za nesmetano funkcionisanje Vašeg bazena).

U pitanju je izgradnja bazena po sistemu ključ u ruke. Radimo izgradnju armirano betonskih bazena.

Poslujemo na teritoriji cele Srbije. Za više informacije posetite našu zvaničnu web prezentaciju ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila.

Galerija

Radno vreme

 • ponedeljak
  00-24h
 • utorak
  00-24h
 • sreda
  00-24h
 • četvrtak
  00-24h
 • petak
  00-24h
 • subota
  00-24h
 • nedelja
  00-24h

Upiti (17)

Zidani bazen

Poštovani interesuje me cena zidanih bazena dimenzije 10×5 metara Dubina 150cm


po

Dobar dan,Zanima me cijena bazena 4x7 sa stiropolnim blokovima sa centralom za vodu i sta sve ide-hvala ante.


Bazen

Poštovani hteo bih da gradim Bazen pa me interesuju detalji vrste bazena cene i slično najbolje da vas pozovem neznam nakoji broj stet dostupni p Pozdrav Aleksander Leskovac


Bazen

Bazen 7m×4m do 2m dubine koliko bi kostao sa svim radovima zavrsno.


Bazen 8*4*1.5

Postovani zanima me bazen 8*4*1.5 , kljuc u ruke, mesto Dec, opstina Pecinci. Mozete mi poslati ponudu . Od opreme , standardna,+ sa led osvetljenem Hvala unapred


Cena bazena kljuc u ruke

Postovani, Interesuju me cene bazena kljuc u ruke za sledece dimenzije 7m*3m 6m * 2,5m dubina 1.5 i dubina 1,2m Da li ta cene podrazumeva i poplocavanje oko bazena. Koja je cena za vratni masazer? Srdacan pozdrav


Bazen " kljuc u ruke"

Postovanje, koja je cena bazena 'kljuc u ruke' nekih dimenzija 3.5 x2.5 ? Hvala unapred. Marija, Niš


Bazen

Ja bi radio betonski bazen 7x4 mesto Lebane kod Leskovac građevinske radove bih sam uradio pa me interesuje da li bi vi mogli tehnički deo posla da uradite. Postavljanje skimera mlaznice pumpe filter i ostalo. Hvala.


hemija za održavanje bazena

Poštovani : Da li prodajete Hlor u granulama i tabletama za održavanje bazena i po kojoj ceni. Kako može da se naruči. Hotel Marica Niš


Prelivni betonski bazen

Postovani Interesuje me cena bazena po sistemu kljuc u ruke 8 * 4 *1,5m. Pozdrav


Pitanje

Postovani interesuje me cena bazena dimenzije Duzina 10m, Sirina 5, Dubina 2,5m po sistemu kljuc u ruke i da li ti spada i izrada filtera? Hvala unapred


Bazen kljuc u ruke

Postovani Interesuje me da li je moguca izrada nekog manjeg bazena u malom dvoristu dimenzije 3.5x2.5 visina 120cm.Interesuje me izgradnja kljuc u ruke Taj deo za koji pitam je velicine 4,5x4,2.Od ograde do kuce je 4,5 a od ograde do pesacke staze je 4,2. Nebitno da li je okrugao bazen ili pravougaoni. Bazen sa najosnovnijom opremom,neka jeftinija varijanta.Posaljite mi ponudu sa vasim gradjevinskim radovima i betoniranjem i ponudu bez gradjevinskih radova


Bazen

Zainteresovana sam za cenu izgradnje bazena kljuc u ruke 8×4 sa 1.5 m dubine


Cena izrade bazena

Postovani, Interesuje me koliko bi kostala izrada bazena dimenzija 8 *4*1,6


Izgradnja bazena

Poštovani, Koliko bi me koštala izgradnja bazena po sistemu ključ u ruke, ako se radi o bazenu dimenzije 10 x 20 ? Bazen bi bio namenjen za školu plivanja dece odnosno mlađe generacije Pozdrav.


Pitanje

Koja je cena izgradnje bazena dimenzija 9m × 4m * 2 m?


ponuda

Interesuje me cena bazena po sistemu kljuc u ruke 7*3.5 sa nasim iskopom.Hvala


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu


Komentari (0)

Oceni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocena:

Slične kompanije

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA NAĐA-NATA

Kompletne knjigovodstvene usluge Vladičin Han

Kralja Petra I 27, 17510 Vladičin Han

GALERIJA HAOS FONDACIJA

Fondacija za crtež Beograd

Dositejeva 3, 11000 Beograd, Stari Grad

MINAVERE

Usluge čišćenja objekata Palilula Beograd

Mirijevsko Brdo 94, 11060 Beograd, Palilula

BIZNIS TIM VD

Najpovoljnije kompletno knjigovodstvo za pravna lica Kruševac

Kosovska 75 A, 37000 Kruševac

ŽELJKO KOSTUR

Prevoz putnika Beograd Ritopek Grocka

Kosmajska 003, 11307 Beograd, Ritopek