Dodaj svoju kompaniju
AZURO BAZENI

AZURO BAZENI


Tešica BB, 18212 Aleksinac, Tešica

Izgradnja bazena sistem ključ u ruke Srbija Niš |


Izgradnja bazena ''Azuro Bazeni''
osnovana je 2016. godine sa sedištem u mestu Tešica, opština Aleksinac. Iako smo relativno mlada firma ističemo se kvalitetnim radom. 

Izgradnja bazena sistem ključ u ruke u Nišu je ono po čemu se ističemo. O kvalitetu našeg rada najbolje govori uspešna saradnja koju smo ostvarili sa mnogim klijentima. 

Izgradnja-bazena-sistem-ključ-u-ruke-Srbija-Niš1

Izgradnja bazena sistem ključ u ruke Srbija Niš

Ovde možete pogledati detaljnije uputstvo o čišćenju bazena: 

1) ISPIRANJE FILTERA vrši se tako što se najpre isključi filtraciona pumpa. Zatim se poluga na Šestopoložajnom ventilu postavi u položaj Black Wash i uključi se pumpa na 25 sekundi. Iskljuci se opet pumpa i poluga na Šestopoložajnom ventilu se postavi u položaj Rinse i uključi se pumpa na 10 sekundi. Nakon toga se opet iskljucuje pumpa,poluga na Šestopoložajnom ventilu se stavlja u položaj Filtracija i uključi se pumpa u položaj 2 (na automatski mod rada) Postupak je završen.
Ispiranje Filtera se vrši na 4 do 5 dana.

2) DOPUNJAVANJE VODE u bazenu vrši se tako što se isključi pumpa,i ventil za dopunu se postepeno otvori do kraja. Sve vreme dopune filtraciona pumpa je isključena.
3) USISAVANJE BAZENA vrši se tako što se najpre Ventil Usisivač otvori,a ventil Slivnik zatvori. Na samom bazenu se iz creva izbaci vazduh dok je potopljeno u vodi,postavi se nakon toga u Usisnu mlaznicu,prikaci ispod vode na papucu usisivača i vrsi se usisavanje. Poželjno je nakon usisavanja,a naročito ako je zaprljanost bila velika,ISPRATI FILTER,i nakon toga dosuti hemiju.
DOZIRANJE HEMIJE se vrsi tek nakon upotrebe Testera!!! Na svakom pakovanju(za Hlor.Ph- Ph+)je odštampano uputstvo za količinu hemije koja se sipa. ALGICID 0,25 litara nedeljno.HLOR 70 grama dnevno.Ph MINUS po potrebi. Automatski se dozira,ali po potrebi se može dosuti u Skimere Granulat.Koncentracija Hlora treba da bude 0.3-0,6 mg/l.
Ph Minus treba da bude u vrednosti izmedju 7,2 do 7,6 mg/l.

Pod i zidovi bazena se izlivaju izjedna, čime se postiže efekat ”čaše”. Nema prestavaka u betonu (pod-stari beton i naknadno se šaluju na njemu zidovi-novi beton),i to je jedan od osnovnih uslova za obezbedjivanje vodonepropusnosti Vašeg bazena.

Pre betoniranja bazenske školjke je neophodno precizno postaviti sve neophodne elemente filtracije koji idu u bazensku školjku (prodore za mlaznice,usisivač,skimere, slivnik,kablove za rasvetu u bazenu, i razvesti kompletan cevni razvod neophodan za nesmetano funkcionisanje Vašeg bazena).

U pitanju je izgradnja bazena po sistemu ključ u ruke. Radimo izgradnju armirano betonskih bazena.

Poslujemo na teritoriji cele Srbije. Za više informacije posetite našu zvaničnu web prezentaciju ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila.

 • pon

  00-24h

 • uto

  00-24h

 • sre

  00-24h

 • čet

  00-24h

 • pet

  00-24h

 • sub

  00-24h

 • ned

  00-24h

Prelivni betonski bazen

Postovani Interesuje me cena bazena po sistemu kljuc u ruke 8 * 4 *1,5m. Pozdrav


Pitanje

Postovani interesuje me cena bazena dimenzije Duzina 10m, Sirina 5, Dubina 2,5m po sistemu kljuc u ruke i da li ti spada i izrada filtera? Hvala unapred


Bazen kljuc u ruke

Postovani Interesuje me da li je moguca izrada nekog manjeg bazena u malom dvoristu dimenzije 3.5x2.5 visina 120cm.Interesuje me izgradnja kljuc u ruke Taj deo za koji pitam je velicine 4,5x4,2.Od ograde do kuce je 4,5 a od ograde do pesacke staze je 4,2. Nebitno da li je okrugao bazen ili pravougaoni. Bazen sa najosnovnijom opremom,neka jeftinija varijanta.Posaljite mi ponudu sa vasim gradjevinskim radovima i betoniranjem i ponudu bez gradjevinskih radova


Bazen

Zainteresovana sam za cenu izgradnje bazena kljuc u ruke 8×4 sa 1.5 m dubine


Cena izrade bazena

Postovani, Interesuje me koliko bi kostala izrada bazena dimenzija 8 *4*1,6


Izgradnja bazena

Poštovani, Koliko bi me koštala izgradnja bazena po sistemu ključ u ruke, ako se radi o bazenu dimenzije 10 x 20 ? Bazen bi bio namenjen za školu plivanja dece odnosno mlađe generacije Pozdrav.


Pitanje

Koja je cena izgradnje bazena dimenzija 9m × 4m * 2 m?


ponuda

Interesuje me cena bazena po sistemu kljuc u ruke 7*3.5 sa nasim iskopom.Hvala


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs