DIGITAL AZUT D.O.O.

Podeli preduzeće:
DIGITAL AZUT D.O.O.
5 (1 utisaka ) | NAPIŠI RECENZIJU
Makenzijeva 53, 11000, Beograd

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vreme

 • ponedeljak
  08-16h
 • utorak
  08-16h
 • sreda
  08-16h
 • četvrtak
  08-16h
 • petak
  08-16h
 • subota
  -
 • nedelja
  -

Ocena

O preduzeću

DIGITAL AZUT D.O.O. Preduzeće Digital Azut d.o.o. je firma koja obuhvata sve marketinške usluge kako bi se ostvarili najbolji i najefektniji rezultati za Vaše poslovanje. Samo neke od usluga koje Digital Azut nudi su: 

 • najam call-centra
 • zakup medijskog prostora – televizijski i radijski
 • iznajmljivanje bilborda
 • štampano oglašavanje
 • grafički dizajn
 • internet oglašavanje

Takođe, Digital Azut je tu za Vas da organizuje različita dešavanja, promocije, kampanje i sve ostalo po potrebi klijenta. Raspoloženi smo za svaki vid dogovora i tu smo da saslušamo Vaše želje i potrebe, i da pronađemo najbolje idejno rešenje koje ćemo profesionalno i efikasno sprovesti u delo.

Iza svakog klijenta stoji stručan tim ljudi, spreman da svojom profesionalnošću i kreativnošću svaki zadatak reši u najkraćem mogućem roku.

Poseban tim u našem poslovanju čine grafički dizajneri zaduženi da pruže najbolje idejno rešenje i na najbolji način plasiraju Vaš proizvod i usluge.

 

Digital Azut Grafički Dizajn

 Kreativni tim Digital Azut je tu za Vas ukoliko Vam je potreban dizajn ili redizajn nečega. Odrađujemo kompletan proces, od pripreme do finalnog proizvoda.

Jumbo oglašavanje predstavlja oglašavanje pomoću bilborda ili plakata velikih dimenzija, koji se kreiraju tako što se prvo ispita tržište i ciljna grupa, a potom, prema potrebama i željama klijenata, postavljaju na željene lokacije.

Digital Azut razrađuje projekte prilagođene mogućnostima i željama klijenta, kao što su registracija domena i održavanje, hosting, dizajn stranica i medija uopšte. Koristimo najnoviju tehnologiju (HTML5/CSS3, PhP/MySql, ASP.net, JavaScript, jQuery...), kako bismo pružili najbolje rešenje za Vas.

Digital Azut se, pored elektronskih medija, bavi i štampanim medijima. Možemo Vam ponuditi izradu banera, ali i logoa, vizit karti, memoranduma i sl. Takođe, jedna od glavnih delatnosti firme Digital Azut je i poslovni imenik, koji obuhvata desetine hiljada firmi iz Srbije, koje uspešno posluju.

 

Digital Azut Call Centar


Naš pozivni centar je dostupan različitim tipovima klijenata i njegovim potrebama, i lako je prilagodljiv svakoj delatnosti kojoj je potrebna specificna ili opširna usluga. Profesionalni tim i najnovija tehnologija, omogućiće Vašoj firmi pristup i evidenciju svih odlaznih i dolaznih poziva.


Dolazni pozivi

Uz konstantni nadzor operatera omogućena je opcija praćenja napretka poslovanja. Kombinujući tehnologije i stručni kadar Digital Azuta Vam osiguravamo najkvalitetniju uslugu dolaznih i odlaznih poziva i prisutstvo na društvenim mrežama.Odlazni pozivi

Digital Azut se prvo trudi da profiliše zadatu kampanju i prema tome da ponudi najbolje rešenje. Isto kao i kod dolaznih poziva, stalni nadzor učinkovitosti naših operatera i praćenje rezultata dovode do razvoja poslovanja.

Prednosti su svakako: Najnovija tehnologija, profesionalno osoblje, IT oprema, kvalitet i kvantitet uspostavljenih poziva itd.Društvene mreže

Danas je gotovo nemoguće plasirati bilo kakav proizvod ili uslugu bez interneta. Zato tim Digital Azuta je tu da uradi kampanju koja će obuhvatiti sve potrebne društvene mreže i na taj način plasirati Vaš proizvod ili uslugu.Digital Azut Imenik


Poslovni imenik Moja delatnost, u izdanju firme Digital Azuta, je publikacija osmišljena da prikupi i kategorizuje informacijama o nekom specifičnom poslovnom subjektu. Poslovni subjekti su složeni po delatnostima i po opštinama u kojima posluju. U poslovnom imeniku su dostupni brojevi telefona svih javnih institucija, kao što su domovi zdravlja, bolnice, policija, muzeji, javne ustanove itd. U imeniku su upisani svi oni koji su želeli da se upišu u njega. Objava svog preduzeća, preduzetničke radnje ili nekog drugog vida poslovnog subjekta u ovom imeniku ima ogroman marketinški potencijal.

Galerija

Radno vreme

 • ponedeljak
  08-16h
 • utorak
  08-16h
 • sreda
  08-16h
 • četvrtak
  08-16h
 • petak
  08-16h
 • subota
  -
 • nedelja
  -

Upiti (5)

Pitanje

Pozdrav kako ide pitanje?


Posao

Zelela bih da se detaljnije informisem oko konkursa za radno mesto u call centru


hej

jel mogu reklamu da dobijem?


Internet oglašavanje

Poštovani, Bavim se astrološkim tumačenjima i hteo bih da mi reklamirate stranicu, sajt ili oglas. Interesuje me cena vaših usluga. Nenad


Najbolja firma

Najbolja firma u Srbiji


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu


Komentari (1)

Preporuka za saradnju

Odlični su, preporuka za saradnju


Oceni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocena:

Slične kompanije

GALERIJA HAOS FONDACIJA

Fondacija za crtež Beograd

Dositejeva 3, 11000 Beograd, Stari Grad

NIKOLAS TOURS

Prodaja turističkih aranžmana i karata Inđija

Jug Bogdana 4 lokal 6, 22320 Inđija

AKVARISTIKA B&G

Hrana za akvarijumske ribe Čačak

Preljina bb, 32000 Čačak

PREVIDENT-A

Opšta stomatološka ordinacija Kanjiža

Subotički put 33, 24420 Kanjiža

KOPIRANJE KLJUČEVA GORAN 66

Narezivanje i kopiranje ključeva Čukarica

Radnih Akcija 75A, 11030 Beograd, Čukarica