Dodaj svoju kompaniju
 Zavarivanje prohroma i inoxa Zvezdara Beograd

SZBAR BARBULJ


Kozarčeva 62 a, 11050 Beograd, Zvezdara

 Zavarivanje prohroma i inoxa Zvezdara Beograd |


 "Zanatska Radnja Barbulj" posluje od 1985. godine na teritoriji Srbije sa sedištem u Beogradu, tačnije na Zvezdari. Nalazimo se na adresi Kozarčeva 62a. 

Naše usluge su efikasne, kompletne i uvek poštujemo sve dogovore s klijentima. Uspešan rad najbolji je dokaz dobrog standarda i kvaliteta naših usluga. 

Zavarivanje-prohroma-i-inoxa-Zvezdara-Beograd1

Zavarivanje prohroma i inoxa Zvezdara Beograd

 Nudimo usluge zavarivanja svih vrsta metala - legura od aluminijuma do titanijuma. Pored toga, vršimo kompletne bravarske radove i popravke metalnih delova. Po dogovoru sa klijentom možemo izraditi sve od bravarije i izvršiti sve vrste popravki metala i metalnih proizvoda. 

Nudimo usluge varenja svih vrsta legura od aluminijuma do titanijuma, takođe vršimo kompletne bravarske radove i popravke metalnih delova. 

Cilj naših aktivnosti je, brza i sigurna usluga, u cilju unapređenja planirane, dugogodišnje saradnje i obostranog poverenja u poslovnim odnosima sa kupcem.

Naše radno vreme je 5 dana u nedelji od 09 do 17h, a subota po potrebi. Za sve informacije odgovor možete dobiti na kontakt telefon 011/2899938.

 • pon

  9-17h

 • uto

  9-17h

 • sre

  9-17h

 • čet

  9-17h

 • pet

  9-17h

 • sub

  /

 • ned

  /

Упит

Поштовани , прослеђујем Вам упит о могућности израде једне комбиноване самостојеће посуде (бојлера) са једним спиралним измењивачем за потребе сопственог домаћинства . С поштовањем , Ива Додић


Upit

Poštovani, Koliko bi koštala izrada paster kade (bez elektricnih instalacija), znači samo sud sa pripremom za instalacije. Unutrašnje dimenzije kazana 90 x 90 x 95 cm od prohroma debljine minimum 3mm, izolacija 50mm od stiropora, spolja obložen prohromskim limom od 0,8mm. Treba duplo dno gde bi se stavili grejači i dve slavine, jedna dole za ispust vruce vode a jedna za ulaz hladne vode. Unapred hvala. S' poštovanjem, Branko Radojković


MOLBA ZA USLUGU

Poštovani, Da li bi ste bili ljubazni da mi posaljete vas e-mail kako bih vam poslao sliku vratanca od inox-a koja treba da se preprave na novu dimenziju. Inace sam vas komsija tako da mi nece biti problem i da dodjem da bi smo se detaljno dogovorili. Unapred hvala na razumevanju i saradnji. S poštovanjem,


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs