Industrija i zanatstvo

U kategoriji METALURGIJA na portalu Moja Delatnost, najvećoj srpskoj platformi za oglašavanje i B2B marketing, nalaze se sve srpske firme koje se bave metalurškom delatnošću. 

Ukoliko ste zainteresovani za plastifikaciju metala, proizvode od bronze, za savijanje lima, kovanje i štancovanje metala, za ograde od kovanog gvožda i mnoge druge srodne delatnosti ova kategorija je pravo mesto za vas. 

Efikasnom pretragom po ključnim rečima pronađite firmu koja vam najviše odgovara. 

Ukucajte ključne reči u pretraživač, recimo: 

"Prerada obojenih metala Požarevac" 

Za nekoliko momenata pred sobom ćete imati sve kompanije koje se bave ovim delatnostima. Pretragu možete proširiti tako što ćete ukucati Srbija umesto Požarevac ili je suziti na neku od opština u zavisnosti od toga šta Vam je potrebno. 

Metalurgija je nauka, odnosno inženjerska delatnost koja se bavi proizvodnjom i distribucijom metalnih legura. Ovde spada i proces rafinacije, proizvodnje legura, oblikovanja, oplemenjivanja kao i proračunavanja strukture, sastava i svojstva metala. Prema vrstama metala koji se proizvode deli se na:

1) Crnu - dobija se čelik i gvožđe 

2) Metalurgiju obojenih metala - dobijanje svih ostalih metala 

Metalurgija se bavi uređivanjem i oblikovanjem metala za čije oblikovanje koristi postupke kao što su valjanje, presovanje, kovanje i slično. Što se tiče metalurgije najčešća obrada metala je kovanje koje može biti ručno ili se vršiti pomoću mašina. Ručno, kao i mašinsko kovanje može da bude slobodno, kovanje u ukovnjima, metalurgija praha.

Sve što vas interesuje o metalurgiji pronađite kod nas na jednom mestu bez poteškoće. Moja Delatnost okuplja hiljade klijenata zbog čega predstavljamo najveću platformu za B2B marketing. Ako vas zanima metalurška delatnost ovde ćete sigurno pronaći zadovoljavajuće odgovore.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju