Dodaj svoju kompaniju

Nameštaj i enterijer Srbija |

MAHAGONI DECO je fabrika koja se bavi izradom nameštaja i enterijera. Osnovani smo 1998. godine u Novoj Pazovi. Imamo veliki proizvodni pogon, upravnu zgradu i salon na površini od 4500 metara kvadratnih. Važimo za jednu od najboljih fabrika nameštaja i enterijera u Srbiji zahvaljujući posvećenom i profesionalnom radu naših zaposlenih. 

Pregledajte nameštaj i enterijer koji izrađujemo u jednoj od najboljih fabrika u Srbiji

Proizvodni-program-fabrike-za-izradu-namestaja-i-enterijera

Proizvodni program fabrike za izradu nameštaja i enterijera 

M DECO prostire se na više od 4 hiljade metara kvadratnih i obuhvata izradu nameštaja za stambene i poslovne prostore kao i kompletnu izradu enterijera. U našoj ponudi možete naći standardni program od trešnjinog drveta, a izrađujemo nameštaj i uređujemo enterijer prema projektu. 

Tim arhitekti firme MAHAGONI DECO smišlja idejna rešenja i nabavljaju projektnu dokumentaciju prema kojoj se proizvodi nameštaj i enterijeri u Srbiji. Naš nameštaj izgleda jedinstveno i prepoznatljiv je širom naše zemlje. 

MAHAGONI DECO bavi se i opremanjem enterijera za luksuzne hotele, kao i sve druge vrste ugostiteljskih objekata. Svi naši proizvodi ispunjavaju tehničke zahteve evropskog tržišta i ugledamo se na najbolje svetske standarde. 

Naše preduzeće nastalo je iz ubeđenja da je srpskom tržištu potreban pouzdan tim radnika koji će ponuditi najbolju uslugu kada je o ovoj delatnosti reč. 

Važimo za pouzdanu firmu, prepoznatljivi smo po inovativnosti i brzoj usluzi. Prilagođavamo se Vašim željama i zahtevima, kao i potrebama srpskog tržišta. 

Svesni smo da stručno znanje i kompetentnost, konstantna edukacija i primena najsavremenijih metoda u poslovanju najviše utiču na ostvarivanje uspešne saradnje s našim partnerima.

Izrada-enterijera-za-luksuzne-ugostiteljske-objekte

Izrada enterijera za luksuzne ugostiteljske objekte 

Opremili smo enterijer i izradili nameštaj luksuznog hotela CASPIN RIVIERA u Kazahstanu, a učešćem u opremanju dvorca i hotela u St. Peterburgu i učešćem u opremanju MGIMO Univerziteta za međunarodne odnose u Moskvi, kao i opremanjem enterijera i izradom nameštaja za brojne poslovnice u Rusiji s ponosom možemo reći da predstavljamo Srbiju u svetu. 

Imamo dva prodajna mesta u Beogradu: 

 • u ulici Vladimira Popovića 44
 • i u ulici Kralja Petra 58

Naš projektni biro SAVOGRAD nalazi se u ulici Milentija Popovića 5v, čiji je enterijer opremljen našim luksuznim nameštajem. 

Poslovna-politika-najbolje-fabrike-namestaja-i-enterijera-u-Srbiji

Poslovna politika najbolje fabrike nameštaja i enterijera u Srbiji 

Iza nas su godine iskustva, a i dalje smo u potrazi za novim idejama. Vizija našeg rada je da klijentima omogućimo kompletnu uslugu kojom će biti zadovoljni. Ugledamo se na naše kolege iz sveta koji rade najbolje ovaj posao. Ipak, poštujemo sopstvenu autentičnost, jer naš koncept je unikatan.

Mnogi su se odlučili za saradnju sa nama jer se ističemo kvalitetom proizvoda i pridržavamo se dogovorenih rokova. Poznati smo po pristupačnim cenama i spremni smo na svaki oblik saradnje.

Projektni-biro-M-Deco

Projektni biro M DECO

Naš projektni biro – Savograd se nalazi u ulici Milentija Popovića 5v i opremljen je našim ekskluzivnim nameštajem. Svaki enterijer biće lepši uz naš nameštaj, sigurni smo u to.

Sredte Vaš enterijer kod nas - uz najbolji Mahagoni Deco nameštaj!

Ukoliko imate dodatnih pitanja, posetite nas ili kontaktirajte na navedene brojeve telefona. Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs