Industrija i zanatstvo

Industrija i zanatstvo
Drvna industrija i proizvodi od drveta

Drvna industrija podrazumeva proizvodnju nameštaja, izvoz rezane građe i elemenata. Dakle, svi stolari i firme koje se bave proizvodnjom i pravljenjem nameštaja nalaze se u našoj najvećoj bazi. 

Kada je reč o proizvodima od drveta u kategoriji DRVNA INDUSTRIJA I PROIZVODI OD DRVETA možete naći: 

  • Sve firme u Srbiji koje se bave proizvodnjom stolica, vrata
  • Firme na teritoriji naše zemlje koje proizvode i distribuiraju ploče od drveta, podove i parkete kako u Srbiji, tako i u inostranstvu 

Ubrzan razvitak različitih sredstava za transport i komunikaciju,  odredili su i nova tržišta na kojim bukva i ostale drvne vrste ima svoje sve veće prisistvo. Pored tradicionalnih prekomorskih zemalja u kojima se bukva prepoznavala i koristila (Egipat, Izrael, Maroko, Tunis, Južnoafrička Republika), od nedavno zemlje otpreme postaju USA, Indija, Kina, Vijetnam, Japan kao i sve prisutnija Turska.

Ukoliko Vas zanima ova i srodne delatnosti ukucajte ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko sekundi pred sobom ćete imati listu firmi koja se bavi delatnostima za kojima tragate.  

Od drveta se može napraviti više od 5000 predmeta i materijala koji se koriste u svakodnevnom životu. S obzirom da je lako za obradu drvo je jedno od omiljenih materijala za obradu. Danas se od drveta proizvodi nameštaj, građevinski materijali, papir, guma, paltno, parket i brojne hemikalije od celuloze do tanina.


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju