Dodaj svoju kompaniju
HUPRO SYSTEMS DOO

HUPRO SYSTEMS DOO


STARI ŠOR 93 7. SPRAT, 22000 Sremska Mitrovica

Montažne hale prefabrikovane Srbija |


 Preduzeće HUPRO SYSTEMS DOO posluje od 2010. godine, sa sedištem u Bačkom Petrovcu.  Zalažemo se za siguran i pouzdan način rada zbog čega smo stekli veliki ugled. 

Nalazimo se na adresi STARI ŠOR 93 7. SPRAT, nedaleko od Katoličke crkve. Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore. 

izgradnja-montažnih-hala-srbija2

Montažne hale prefabrikovane Srbija

Bavimo se proizvodnjom prefabriovanih čeličnih-montažnih hala. Preduzeće HUPRO SYSTEMS DOO je ćerka firma slovačke firme, koja posluje na teritoriji celog Balkana.

Ključ uspeha poslovanja naše firme je u tome što pratimo potrebe naših klijenata i u skladu s tim poboljšavamo kvalitet samog poslovanja.

HUPRO TRADE SE,  sa tradicijom od 1985. godine,Vam predstavlja jedinstvenu tehnologiju proizvodnje samonosećih čeličnih lučnih konstrukcija. Tokom ovog perioda smo realizovali više od 3000 projekata širom sveta.

Ova tehnologija omogućava pokrivanje prostora širine od 9m do 42m bez ikakve dodatne potporne konstrukcije. Nudimo Vam mogućnost da iskoristite prednosti našeg jedinstvenog 2 u 1 sistema, gde samonoseća konstrukcija ujedno ima i funkciju krovnog plašta, čime Vam možemo istaći ekonomičnost cele izgradnje.

U procesu proizvodnje naša kompanija koristi jedino materijale, koji garantuju maksimalnu zaštitu pred vremenskim i hemijskim uticajima, zbog čega nema potrebe za održavanjem. Nudimo Vam garanciju na naš sistem u trajanju od 25 godina.

Sistem HUPRO® je sertifikovan oznakom CE, što garantuje da proizvod koji vam nudimo, ispunjava najstrože kriterijume ne samo kvalitetom korišćenog materijala (Aluzinc®, nerđajući zaptivač...) već i samom proizvodnjom konstrukcije  i konačnom proverom. Imamo sertifikate ISO 9001 i ISO 14001.

Naša tehnologija omogućava gradnju i tamo gde ostale tipove montažnih i stambenih objekata nije moguće graditi zbog klimatskog opterećanja snegom i vetrom. Naš sistem podnosi klimatska opterećenja do 600kN/m2.

Sistem HUPRO se karakteriše maksimalnom originalnošću i atraktivnim dizajnom, koji se izmiče jednoličnosti pravih uglova i upravo zbog toga ima  široku upotrebljivost kod najkomplikovanijih arhitektonskih radova.

Svoje usluge vršimo veoma kvalitetno i pouzdano, uz poštovanje svih unapred dogovorenih vremenskih rokova.

Montažne hale prefabrikovane Srbija - Vama na usluzi 

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs