Dodaj svoju kompaniju

Montažne hale čelične Srbija |

Preduzeće HUPRO SYSTEMS DOO posluje od 2010. godine, sa sedištem u Sremskoj Mitrovici, na adresi STARI ŠOR 93 7. sprat.

Zalažemo se za siguran i pouzdan način rada zbog čega smo stekli veliki ugled. Bavimo se proizvodnjom prefabrikovanih čeličnih-montažnih hala.

Montazne-celicne-hale-u-Srbiji

Montažne čelične hale u Srbiji 

Preduzeće HUPRO SYSTEMS DOO je ćerka firma slovačke firme, koja posluje na teritoriji celog Balkana, sa sedištem u Srbiji. Osnovna delatnost nam je montaža čeličnih hala.

Ključ uspeha poslovanja naše firme je u tome što pratimo potrebe naših klijenata i u skladu s tim poboljšavamo kvalitet samog poslovanja.

HUPRO SYSTEMS DOO sa tradicijom od 1985. godine predstavlja jedinstvenu tehnologiju proizvodnje samonosećih čeličnih lučnih konstrukcija. Tokom ovog perioda smo realizovali više od 3000 projekata širom sveta.

Hupro-systems-doo-vas-partner

Hupro Systems doo - Vaš partner

Ova tehnologija omogućava pokrivanje prostora čelične hale širine od 9m do 50m bez ikakve dodatne potporne konstrukcije. Nudimo Vam mogućnost da iskoristite prednosti našeg jedinstvenog 2 u 1 sistema, gde samonoseća konstrukcija ujedno ima i funkciju krovnog plašta, čime Vam možemo istaći ekonomičnost cele izgradnje.

Naše montažne čelične hale su čvrste, pouzdane i vrlo efikasno rešenje za različite vrste poslova. Stojimo Vam uvek na raspolaganju za svaku vrstu izmena i prilagođavanja.

Garancija-kvaliteta-to-je-nas-imperativ

Garancija kvaliteta - to je naš imperativ

U procesu proizvodnje i montaže hala čelične konstrukcije naša kompanija koristi jedino materijale koji garantuju maksimalnu zaštitu pred vremenskim i hemijskim uticajima, zbog čega nema potrebe za održavanjem.

Nudimo Vam garanciju na naš sistem u trajanju od 25 godina.

Sistem HUPRO® je sertifikovan oznakom CE, što garantuje da proizvod koji Vam nudimo, ispunjava najstrože kriterijume ne samo kvalitetom korišćenog materijala (Aluzinc®, nerđajući zaptivač...) već i samom proizvodnjom konstrukcije i konačnom proverom. Imamo sertifikate ISO 9001 i ISO 14001.

Standard-kvaliteta-celicne-hale-po-Vasoj

Standard kvaliteta - čelične hale po Vašoj meri

Sistem HUPRO se karakteriše maksimalnom originalnošću i atraktivnim dizajnom i upravo zbog toga ima široku upotrebljivost kod najkomplikovanijih arhitektonskih radova. Posebno je pogodan za montažne čelične hale.

Svoje usluge vršimo veoma kvalitetno i pouzdano, uz poštovanje svih unapred dogovorenih vremenskih rokova.

Za svu dalju saradnju javite se na navedene kontakte. Poslujemo širom Srbije i regiona i stojimo Vam na raspolaganju za svaku Vašu ideju ili projekat.


 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  8-16h

 • ned

  8-16h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs