BELVISO

Mezoterapija Niš

Podeli preduzeće:
BELVISO
0 (0 utisaka) | NAPIŠI RECENZIJU
Karadžićeva 2/1, 18000, Niš
Trenutno otvoreno: 9-18h

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vreme

 • ponedeljak
  9-21h
 • utorak
  9-21h
 • sreda
  9-21h
 • četvrtak
  9-21h
 • petak
  9-21h
 • subota
  9-18h
 • nedelja
  po pozivu

Ocena

0
(0 utisaka)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj utiske

Nađite nas preko

O preduzeću

Mezoterapija Niš |

BELVISO se bavi uslugama mezoterapije i po tome smo prepoznatljivi u Nišu. Nudimo Vam individualne tretmane u prijatnom, savremeno opremljenom salonu. Poslujemo sa sedištem na adresi Kradžićeva 2/1. 

Mezoterapija je postupak unošenja aktivnih supstanci u srednji sloj kože – mezoderm. Unos hranljivih supstanci u vidu minerala, vitamina, aminokiselina, hijaluronske kiseline i faktora rasta se vrši pomoću mikroiglica, tako se krvni sudovi snabdevaju svim neophodnim sastojcima potrebnim za aktivan rast i razvoj ćelija fibroplasta koje su zadužene za proizvodnju hijalurona, elastina i kolagena, što je neophodno da koža bude zdrava. Dakle mezoterapijom dolazi do poboljšane ishrane kože i do usporavanja starenja kože.


Mezoterapija-Niš3

Mezoterapija Niš 

Mezoterapija se koristi za rešavanje sledećih problema:

 • uklanjanje površinskih linija i bora
 • ožiljaka
 • fleka
 • neujednačenog tena

Mezoterapijom se mogu tretirati: lice posebno predeo oko usana i ociju, vrat, dekolte, ruke, noge, telo. Mezoterapija se obično radi u serijama 4-6 tretmana na 15-20 dana, broj tretmana zavisi od problema koji se želi rešiti, nakon toga može se raditi održavanje jednom mesečno ili jednom u šest meseci.

Mezoterapijom se poboljšava kvalitet kože, održava tonus i svežina koze, poboljšava ten kože, uklanjaju se podočnjaci, ublažavaju bore i usporava starenje kože. Pored mezoterapije iglom mi u salonu radimo i mezoterapiju dermapenom.

Pomoću dermopena stvaraju se male povrede na koži i omogućuje prolazak aktivnih supstanci u kožu pored unosa aktivnih supstanci što možemo postići i mezoporacijom ova metoda mikrooštećivanja kože doprinosi njenoj regeneraciji tj koža se podstiče na sintezu kolagenih i elastičnih vlakana.

Vremenom se smanjuje sinteza kolagena, smanjena koncentracija kolagenih vlakana znači smanjenu čvrstinu kože, smanjenu koncentraciju vezane vode u koži pa samim tim koža gubi elastičnost i čvrstinu a bore postaju izraženije. Dermapenom se podstiče sinteza kolagenih i elastičnih vlakana pa otuda predstavlja odličan izbor u tretmanu senilnoatrofične kože.

Dermapenom i dermarolerom mogu se tretirati: senilnoatrofične kože, kože sa proširenim porama i ožiljcima od akni, za tretman ožiljaka od boginja, senilne hiperpigmentacije, bore, bore oko očiju i usana, strije. 

Radi postizanja što boljih rezultata u pogledu podmlađivanja kože, tretmana ožiljaka i bora neophodno je tretman ponoviti. Razmak između tretmana mora biti 28 dana da bi se postigli dobri rezultati.

Svako oštećenje kože u ovom slučaju namerno izazvano, prolazi kroz nekoliko faza. Prva faza je proces krvarenja koji je u vidu malih finih tačkica a ima za cilj ispiranje rane zatim dolazi do vazokonstrikcije i zatvaranja krvnih sudova, zaustavljanja krvarenja. Druga faza traje 1 do 3 dana, to je faza inflamatornog odgovora kada dolazi u ranoj fazi do stvaranja granuloma a zatim i do umnožavanja limfocita i fagocita što treba sprečiti razvoj bakterija. Sledeća faza kreće nakon nekoliko dana i traje 2 do 3 nedelje u ovoj fazi dolazi do sinteze kolagena, epitelizacije tkiva i formiranja novih krvnih sudova.

Za sam postupak mezoterapije koriste se sterilni kokteli i aktivne supstance španske medicinske kozmetike MCCM i Dermclar.

Mezoterapija-Niš34

Celulit – mezoterapija

Jedna od vrlo uspesnih metoda uklanjanja celulita je i anticelulitna mezoterapija. Ovom metodom se unose mezoterapijske supstance u podrucja zahvacena celulitom. Malim ubodima se unose supstance tj.mezoterapijski kokteli u mezoderm cime se postize: poboljsana cirkulacija, uklanjanje lokalizovanog masnog tkiva, regenerisanje fibroznog tkiva, poboljsanje limfnog toka.

Tretmani se izvode u serijama na nedelju dana. Rezultati su vidljivi nakon 2 i 3 tretmana. Broj tretmana zavisi od tipa celulita na podrucju koje se tretira. Nakon prve i druge mezoterapije celulit se usitnjava pa se dva dana nakon terapije preporucuje anticelulit masaza.

Rezultati tretmana postaju jasno vidljivi nakon 2 do 3 nedelje i tek kada se završi ciklus regeneracije kože koji traje 28 dana može se protokol ponoviti.

Mezoterapija-Niš33

Lipoliza

Lipoliza je metoda smanjenja obima tj. uklanjanja masnih naslaga na stomaku, butinama, kolenima, rukama, podbratku itd. To je tehnika kojom se mezoterapijski kokteli posebnog sastava aplikuju injekcijom po odredjenom protokolu u podrucja na kojima ima visak masnih naslaga.

U toku sprovodjenja tretmana lipolize treba se pridrzavati odredjenog rezima ishrane tj,smanjiti kalorijski unos. Mezoterapijski kokteli uticu na poboljsanje vezivnog tkiva, krvotoka, krvnih sudova, a posledica je smanjenje obima. Supstance lipoliznog koktela razbijaju masne celije i  razlazu ih na slobodne masne kiseline koje se dalje razlazu i izbacuju iz organizma. Tretmani se rade u serijama na tri do četiri nedelje.

Posetite nas u Nišu i priuštite sebi najbolji tretman mezoterapije po pristupačnoj ceni. Stojimo Vam na usluzi.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vreme

 • ponedeljak
  9-21h
 • utorak
  9-21h
 • sreda
  9-21h
 • četvrtak
  9-21h
 • petak
  9-21h
 • subota
  9-18h
 • nedelja
  po pozivu

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

Jesi li čovjek ?

Oceni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocena:
Jesi li čovjek ?

Slične kompanije

AMERICAN WAY

Najbolji tattoo studio Novi Sad

Miše Dimitrijevića 2, 21000 Novi Sad

BODYOLOGY

Laserska epilacija Beograd

Majke Jevrosime 10, 11000 Beograd, Stari grad

TRINITY I VI

Modni muško ženski frizer Rakovac Beočin

Mite Belića 12, 21299 Beočin, Rakovac

KOZMETIK SPA BEOGRAD-STARI GRAD

Kozmetički salon Stari Grad Beograd

Kralja Petra 70 , 11000 BEOGRAD (STARI GRAD)

CITY 1

Muški frizer Kruševac

Kosančićeva 14, 37000 GORNJI STEPOŠ, KRUŠEVAC

G&G Interior-Exterior

Renoviranje stanova i poslovnih prostora Novi Sad Gospođinci

Mihaja Emineskua 126, 11211 BEOGRAD (RAKOVICA)