Lepota i nega

Lepota i nega
Kozmetički proizvodi

U kategoriji KOZMETIČKI PROIZVODI nalaze se firme koje se bave opremanjem frizerskih i kozmetičkih salona, kao i prodajom i pravljenjem kozmetičkih preprata. Ukoliko ste nedavno otvorili drogeriju, kozmetički salon, frizerski salon ili jednostavno privatno obožavate kozmetiku i konstantno istražujete i isprobavate nove preparate - u našoj digitalnoj bazi možete naći na jednom mestu sve firme čija se osnovna delatnost vezuje za kozmetičke proizvode. 

Ova kategorija sadrži sve firme kod kojih možete nabaviti kompletan pribor, alat, opremu i nameštaj koji su potrebni za različite tretmane lica i tela (manikir, pedikir, masaža, parafin, depilacija, permanentni make-up itd. ) u kozmetičkim salonima, kao i sve vrste kozmetičkih preparata namenjenih salonskoj ili induvidualnoj upotrebi za negu lica i tela.

Airbrush, depilacija, kozmetika za negu lica, kozmetika za negu tela, manikir, masaža, mezoterapija, nadogradnja i mini val trepavica, oprema i nameštaj za kozmetičke salone, parafinski tretmani, pedikir, permanentni makeup i tetovaže su sve oblasti za koje možete naći kako preparate, tako i tehničku opremu.

Ovo je pravo mesto za vas. Ukucajte ključne reči u pretraživač i u roku od nekoliko trenutaka pred sobom ćete imati sve firme koje se bave ovom delatnošću.

Zahvaljujući iscrpnim i detaljnim opisima možete suziti izbor firmi sa kojima biste želeli da sarađujete, a zahvaljujući navedenim kontaktima i adresama koje se uvek redovno ažuriraju, lako možete stupiti u kontakt sa željenim preduzetnikom i sa njim ostvariti saradnju. 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju