Dodaj svoju kompaniju
Izdavanje etno apartmana Nova Varoš

ETNO KUĆA ILIĆ


undefined undefined, 31320 Nova Varoš

Izdavanje etno apartmana Nova Varoš |


Firma Fontana posluje od 2009. godine u Novoj Varoši. Vršimo usluge izdavanja etno apartmana odnosno etno kuća. Trudimo se da svojim klijentima maksimalno izađemo u susret i ponudimo im kombinaciju kvaliteta i pristupačne cene. Iza nas su godine iskustva kad je u pitanju izdavanje etno apartmana, pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Izdavanje-etno-apartmana-po-povoljnim-cenama-u-Novoj-Varosi

Izdavanje etno apartmana po povoljnim cenama u Novoj Varoši

Ukoliko dolazite u Novu Varoš i potreban Vam je smeštaj po povoljnim cenama, posetite nas.

Prepoznatljivi smo etno apartmanima, koji su kompletno opremljeni i otvoreni su za sve klijente koji odluče da provedu nekoliko dana u Novoj Varoši. Trudimo se da svojim klijentima ponudimo kvalitetan smeštaj po pristupačnim cenama u našim etno apartmanima.

Ističemo se povoljnim cenama izdavanja etno apartmana, a sve prostorije su kompletno opremljene i poseduju sve što je klijentima potrebno za odmor. Naši zaposleni spremni su da Vam maksimalno izađu u susret i ponude kombinaciju kvaliteta i pristupačne cene.

Etno-apartmani-na-dobroj-lokaciji-u-Novoj-Varosi

Etno apartmani na dobroj lokaciji u Novoj Varoši

Naša Etno kuća Ilić sa kafićem i dva apartmana Fontana važi za najlepši smeštajni objekat u Novoj Varoši i zato se veliki broj klijenata odlučuje da boravi kod nas.

Vizija našeg rada je da klijentima omogućimo izdavanje etno apartmana, kojom će biti zadovoljni. Ugledamo se na naše kolege iz sveta koji rade najbolje ovaj posao. Ipak, poštujemo sopstvenu autentičnost, jer naš koncept je unikatan.

U našim etno apartmanima odmor je zagarantovan, a pristupačna lokacija je ono po čemu se izdvajamo. Cilj našeg rada jeste da klijentima obezbedimo smeštaj u etno apartmanima na dobroj lokaciji, a da cena bude prilagođena njihovom budžetu. U Novoj Varoši smo stekli veliki ugled među smeštajnim objektima, a otvoreni smo za klijente iz cele Srbije.

Iznajmite-najbolje-etno-apartmane-u-Novoj-Varosi

Iznajmite najbolje etno apartmane u Novoj Varoši

Ako želite da iznajmite najbolje apartmane u etno stilu, posetite nas u Novoj Varoši i uverite se u kombinaciju kvaliteta i pristupačne cene. Naš kompleks etno apartmana se nalazi na neverovatnih 17 hektara zemlje i kompletno je uređen sa drvećem, zelenilom, cvećem sa nekoliko prelepih fontana.

Otvoreni smo za sve ljubitelje tradicije i seoskog načina života, a u našim apartmanima im garantujemo kvalitetan smeštaj i oazu mira u kojoj će uživati. Veliki broj zadovoljnih klijenata dokaz je da su naši etno apartmani savršeno mesto za sve koji žele da uživaju u miru. 

Naše etno apartmane opremili smo svim stvarima koje su Vam neophodne za boravak, a naše ljubazno osoblje spremno je da Vam pruži sve korisne informacije kad je u pitanju obilazak Nove Varoši.

Rezervisite-nase-etno-apartmane-na-vreme

Rezervišite naše etno apartmane na vreme

Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo veliki ugled među smeštajnim objektima u Novoj Varoši. Naši etno apartmani su otvoreni za klijente iz zemlje i inostranstva koji žele da svoje slobodno vreme provedu u apartmanima koji su uređeni u etno stilu.

Kako je potražnja za boravkom u našim etno apartmanima velika, potrebno je da svoj boravak kod nas rezervišete na vreme.

Imamo četiri kuće, koje su kompletno opremljene - dve veće i dve manje sa ukupno 24 ležaja. Takođe, u sklopu našeg smeštajnog objekta nalazi se i kafić koji je otvoren za sve klijente koji žele da svoje slobodno vreme provedu ispijajući kafu ili omiljeno piće u našem prijatnom ambijentu.

Posetite nas u Novoj Varoši i uverite se u spoj kvaliteta i pristupačne cene. Možete nas kontaktirati i rezervisati boravak u našim etno apartmanima, a mi Vam garantujemo dobar odmor.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs