Dodaj svoju kompaniju

Etno apartmani Nova Varoš |

Firma Fontana osnovana je 2009. godine u Novoj Varoši. Vršimo usluge izdavanja etno apartmana odnosno etno kuća. Trudimo se da svojim klijentima maksimalno izađemo u susret i ponudimo im kombinaciju kvaliteta i pristupačne cene. Iza nas su godine iskustva kad je u pitanju izdavanje etno apartmana, pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Rezervisite-nase-etno-apartmane-na-vreme

Povoljne cene smeštaja u etno apartmanima u Novoj Varoši

Ukoliko dolazite u Novu Varoš i potreban Vam je smeštaj po povoljnim cenama, posetite nas.

Prepoznatljivi smo etno apartmanima, koji su kompletno opremljeni i otvoreni su za sve klijente koji odluče da provedu nekoliko dana u Novoj Varoši. Trudimo se da svojim klijentima ponudimo kvalitetan smeštaj po pristupačnim cenama u našim etno apartmanima.

Ističemo se povoljnim cenama smeštaja u etno restoranima, a sve prostorije su kompletno opremljene i poseduju sve što je klijentima potrebno za odmor. Naši zaposleni spremni su da Vam maksimalno izađu u susret i ponude kombinaciju kvaliteta i pristupačne cene.

Etno-apartmani-na-dobroj-lokaciji-u-Novoj-Varosi

Etno apartmani na dobroj lokaciji u Novoj Varoši

Naša Etno kuća Ilić sa kafićem i dva apartmana Fontana važi za najlepši smeštajni objekat u Novoj Varoši i zato se veliki broj klijenata odlučuje da boravi kod nas.

Vizija našeg rada je da klijentima omogućimo kompletnu uslugu smeštaja u etno apartmanima kojom će biti zadovoljni. Ugledamo se na naše kolege iz sveta koji rade najbolje ovaj posao. Ipak, poštujemo sopstvenu autentičnost, jer naš koncept je unikatan.

U našim etno apartmanima odmor je zagarantovan, a pristupačna lokacija je ono po čemu se izdvajamo. Cilj našeg rada jeste da klijentima obezbedimo smeštaj u etno apartmanima na dobroj lokaciji, a da cena bude prilagođena njihovom budžetu. U Novoj Varoši smo stekli veliki ugled među smeštajnim objektima, a otvoreni smo za klijente iz cele Srbije.

Odsednite-u-najboljim-etno-apartmanima-u-Novoj-Varosi

Odsednite u najboljim etno apartmanima u Novoj Varoši

Ako želite da odsednete u najboljim apartmanima u etno stilu, posetite nas u Novoj Varoši i uverite se u kombinaciju kvaliteta i pristupačne cene. Naš kompleks etno apartmana se nalazi na neverovatnih 17h zemlje i kompletno je uređen sa drvećem, zelenilom, cvećem sa nekoliko prelepih fontana.

Otvoreni smo za sve ljubitelje tradicije i seoskog načina života, a u našim apartmanima im garantujemo kvalitetan smeštaj i oazu mira u kojoj će uživati. Veliki broj zadovoljnih klijenata dokaz je da su naši etno apartmani savršeno mesto za sve koji žele da uživaju u miru. 

Naše etno apartmane opremili smo svim stvarima koje su Vam neophodne za boravak, a naše ljubazno osoblje spremno je da Vam pruži sve korisne informacije kad je u pitanju obilazak Nove Varoši.

Rezervisite-nase-etno-apartmane-na-vreme

Rezervišite naše etno apartmane na vreme

Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo veliki ugled među smeštajnim objektima u Novoj Varoši. Naši etno apartmani su otvoreni za klijente iz zemlje i inostranstva koji žele da svoje slobodno vreme provedu u apartmanima koji su uređeni u etno stilu.

Kako je potražnja za boravkom u našim etno apartmanima velika, potrebno je da svoj boravak kod nas rezervišete na vreme.

Imamo četiri kuće, koje su kompletno opremljene - dve veće i dve manje sa ukupno 24 ležaja. Takođe u sklopu našeg smeštajnog objekta nalazi se i kafić koji je otvoren za sve klijente koji žele da svoje slobodno vreme provedu ispijajući kafu ili omiljeno piće u našem prijatnom ambijentu.

Posetite nas u Novoj Varoši i uverite se u spoj kvaliteta i pristupačne cene. Možete nas kontaktirati i rezervisati boravak u našim etno apartmanima, a mi Vam garantujemo dobar odmor.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs