ODGAJIVAČNICA EGZOTIČNIH PTICA ŽELJKO DAVIDOVIĆ KOVIN

Egzotične ptice odgajivačnica Kovin Srbija

Podeli preduzeće:
ODGAJIVAČNICA EGZOTIČNIH PTICA ŽELJKO DAVIDOVIĆ KOVIN
0 (0 utisaka) | NAPIŠI RECENZIJU
Шумарак undefined, 26223, Kovin, Gaj

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vreme

 • ponedeljak
  8-16h
 • utorak
  8-16h
 • sreda
  8-16h
 • četvrtak
  8-16h
 • petak
  8-16h
 • subota
  /
 • nedelja
  /

Ocena

O preduzeću

Egzotične ptice odgajivačnica Kovin Srbija |

Odgajivačnica egzotičnih ptica Željko Davidović u Kovinu, vrši odgoj egzotičnih ptica.

Nalazimo se na adresi Šumarak u Kovinu, a poslujemo sa klijentima iz cele Srbije.

Posetite našu odgajivačnicu i videćete različite vrste egzotičnih ptica, koje su pitome i odgojedne u adekvatnim uslovima.


Jedinstvena odgajivačnica egzotičnih ptica u Kovinu

Ukoliko želite da vidite različite vrste egzotičnih ptica, potrebno je da posetite odgajivačnice u kojima se neguju i čuvaju oved pitome životinje.

Naime, kad smo otvorili svoju odgajivačnicu egzotičnih ptica u Kovinu imali smo cilj da svojim klijentima u Srbiji pružimo uvid u raznovrsnost ptica iz toplijih krajeva.

Šareno perje, veseo cvrkut i pitomost su glavne odlike egzotičnih ptica koje čuvamo u svojoj odgajivačnici u Kovinu.

Veliki broj klijenata dolazi kod nas sa željom da pripitomi određenu egzotičnu pticu, a naše ljubazno soosblje otvoreno je da Vam pomogne prilikom izbora.

Jedinstveni smo jer vodimo računa o egzotičnim pticama i trudimo se da im pružimo hranu, prilagodimo temperatutru i omogućimo negu koja im je potrebna da bi se osećale kao kod svoje kuće.


Primitomljene egzotične ptice za klijente iz cele Srbije

Kad je u pitanju odgajivačnica egzotičnih ptica treba da postoji poseban način za uzgoj i odgoj ovih tropskih životinja.

S obzirom da imamo veliko isksutvo u ovoj delatnosti naša odgajivačnica egzotičnih ptica u Kovinu, posluje u skladu sa svetskim standardima i trudimo se da na najbolji način pripitomimo ove vrste ptica.

Naši zaposleni imaju veliko iskustvo kad je u pitanju odgoj egzotičnih ptica i služe se proverenim metodama kako bi se njihov rast razvijao kao da su kod kuće.

Dakle, egzotične ptice iz naše odgajivačnice su pripitomljene i očuvane kako bi klijenti iz cele Srbije mogli da ih čuvaju u svojim kućama.

Egzoticne-ptice-po-ceni-prilagodjenoj-trzistu-u-Srbiji

Egzotične ptice po ceni prilagođenoj tržištu u Srbiji

Prilikom kupovine egzotičnih ptica cilj klijenata je da nađu adekvatnog ljubimca, koji će u isto vreme biti spoj lepog izgleda i cvrkuta, a uz to će imati i pristupačnu cenu.

Zahvaljujući velikom iskustvu koje imamo u ovom poslu, cene egzotičnih ptica iz naše odgajivačnice u Kovinu prilagodili smo tržištu u Srbiji i na taj način steklis mo veliki ugled među firmama u ovoj delatnosti.

Naša odgajivačnica egzotičnih ptica u Kovinu otvorena je za sve ljubitelje ovih pernatih životinja, a cena je prilagođena njihovom budžetu.

Egzoticne-ptice-iz-nase-odgajivacnice-u-Kovinu-ulepsace-Vas-dom

Egzotične ptice iz naše odgajivačnice u Kovinu ulepšaće Vaš dom 

Ako želite da Vaš dom bude ispunjen pozitivnom energijom i prijatnim raspoloženjem onda je pravo vreme da sebi priuštite egzotičnu pticu iz naše odgajivačnice u Kovinu.

Veliki broj klijenata iz Srbije je svoj dom ulepšao cvrkutom i lepim izgledom naših egzotičnih ptica, a s obzirom da smo otvoreni za saradnju objasnićemo Vam kako da ih adekvatno čuvate i omogućite im da se osećaju kao da su kod svoje kuće.

Deca su veliki ljubitelji naših egzotičnih ptica i često posećuju našu odgajivačnicu u Kovinu, a ukoliko imate mališana kod kuće poklonite mu pticu ik videćete da ćete mu ulepšati dan.


Postite našu odgajivačnicu egzotičnih ptica u Kovinu

Ukoliko ste ljubitelj egzotičnih ptica posetite našu odgajivačnicu u Kovinu, koja je otvorena za klijente iz cele Srbije.

Naši zaposleni će Vam pužiti sve potrebne infromacije u vezi sa egzotičnim pticama koje posedujemo i pružiti Vam sve relevantne podatke i sugestije ukoliko su Vam potrebne.

Trudimo se da svojim klijentima maksimalno izađemo u susret i pomognemo im da postanu vlasnici egzotičnih ptica iz naše odgajivačnice.


Odgajivačnica egzotičnih ptica u Kovinu otvorena za klijente iz cele Srbije

Naša odgajivačnica egzotičnih ptica u Kovinu je od samog osnivanja otvorena za klijente iz cele Srbije i cilj nam je da ih motivišemo i pomognemo im kad je u pitanju čuvanje ove vrste ptica.

Iza nas su godine isksutva u ovoj dletanosti pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Vodimo računa da svoje egzotgične ptice očuvamo na predviđen način i koristimo najbolje metode za ishranu i negui ovih pernatih životinja.

Klijente motivišemo i pomažemo im ukoliko žele da gaje neku od egzotičnih ptica iz naše odgajivačnice.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

Galerija

Radno vreme

 • ponedeljak
  8-16h
 • utorak
  8-16h
 • sreda
  8-16h
 • četvrtak
  8-16h
 • petak
  8-16h
 • subota
  /
 • nedelja
  /

Upiti (1)

Kupovina ptica

Poštovani planiram izgradnju bazena za labudove i patke.Voleo bih da dobijem neke savete od Vas kako bi srvorio što bolje uslove i da unapred dogovorimo ptice Pozdrav Mirko Valjevo


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu


Komentari (0)

Oceni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocena:

Slične kompanije

SLATKO CARSTVO 023

Prodavnica konditorskih proizvoda Melenci

Trg Srpskih Vladara 105, 23270 Zrenjanin, Melenci

VELIKI ROBOT

3d modelovanje Kragujevac

Beogradska 56, 34000 Kragujevac

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA NAĐA-NATA

Kompletne knjigovodstvene usluge Vladičin Han

Kralja Petra I 27, 17510 Vladičin Han

GALERIJA HAOS FONDACIJA

Fondacija za crtež Beograd

Dositejeva 3, 11000 Beograd, Stari Grad

PROIZVODNJA SATNIH OSNOVA ZAJEČAR

Proizvodnja satnih osnova Zaječar

Prespanska 18, 19000 Zaječar