Poljoprivreda

Poljoprivreda
Stočarstvo i živinarstvo

U kategoriji Stočarstvo i živinarstvo nalaze se sve firme koje se bave ovom delatnošću na teritoriji Srbije. Jednostavnom pretragom po ključnim rečima pronađite firmu koja najviše odgovara vašim ciljevima. 

Sve objave na portalu Moja Delatnost su informativnog karaktera uz aktuelne kontakt telefone firmi. Mi smo najveća platforma za B2B marketing. 

Stočarstvo je jedna od dve osnovne grane poljoprivrede koja se bavi uzgojem domaćih životinja u svrhu dobijanja proizvoda i sirovina za ljudsku upotrebu (hrana, koža, vuna, perje). Kako se stokom uglavnom smatraju goveda, ovce, koze i svinje, stočarstvo u užem smislu bi označavalo uzgoj ovih životinja. 

Živinarstvo je grana stočarstva u kojoj se najbrže dolazi do profita, odnosno najbržeg obrta novca, ali se dešava i da zbog tržišnih okolnosti gazdinstva koja se bave ovom vrstom posla brzo propadnu. Na teritoriji Srbije ima oko 26 miliona primeraka živine, a najviše se gaji u Šumadiji i Vojvodini gde se ukupno nalazi oko 20 miliona primeraka.

Ovde ćete naći sve kompanije u Srbiji koje se bave stočarstvom i živinarstvom. Dobrodošli!

 


Istakni svoju kompaniju

Zašto da se registrujete?

Smatrate li da se u moru ponuda ponekada lako izgubiti? Uprkos Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj kupaca? Želite da proširite dobar glas Vaših usluga, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Registracijom na portalu moja-delatnost.rs ćete postati vidljivi na internetu pa će Vas klijent brzo pronaći i lako kontaktirati.

Dodaj svoju kompaniju

Istaknite svoju kompaniju

Smatrate li da, uprkos trudu i dobrom glasu, Vaša firma ne privlači dovoljan broj novih klijenta? Odvojite se od konkurencije, povećajte Vašu vidljivost i time privucite više novih kupaca. Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja delatnost.

Istakni svoju kompaniju
Istakni svoju kompaniju