Dodaj svoju kompaniju
MIV TRADE DOO

MIV TRADE DOO


Bulevar Peka Dapčevića 253, 11090 Beograd, Voždovac

Armature i fazonski komadi Srbija |

Metalska Industrija Varaždin Trade Doo posluje sa višedecenijskim iskustvom i bavi se proizvodnjom armature za vodovodne kanalizacione sisteme, procesnu industriju kao i fazonskih komada u Beogradu.

Proizvodnja armatura i fazonskih komada su ono u čemu smo nenadmašni, a u našu delatnost spadaju i ostali proizvodi kao što su ventili, ogrlice, zaprnice i slično... Nalazimo se u Beogradu na adresi Bulevar Peka Dapčevića 253.

Armature-i-fazonski-komadi-Srbija1

Armature i fazonski komadi Srbija

Današnja Metalska industrija Varaždin d.d. najpre kao livnica, a zatim kao livnica i fabrika armatura za vodovodne sisteme, procesnu industriju kao i fazonskih komada, osnovana je 1939. godine. Razvojnu karakteristiku firme čine stalna proširivanja i modernizacija proizvodnih pogona, rast kvaliteta proizvoda i širenje proizvodnog programa, sve veće delovanje u poslovima međunarodne saradnje, pa sve veći udeo inostranog tržišta u ukupnoj prodaji.

Želimo da istaknemo da poslujemo isključivo sa pravnim licima i radimo širom Srbije i regiona.

U poslovnoj saradnji sa velikim proizvodacima armature u Evropi, Metalska industrija Varaždin d.d. koja se bavi proizvodnjom armatura za vodovodne sisteme, procesnu industriju kao i fazonskih komada danas plasira na inostrano tržište preko 70 posto svojih proizvoda.

Armature se izvoze na tržišta svih kontinenata u preko 40 zemalja (Katar, Egipat, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Holandija, Nemačka, Poljska, Mađarska, Švedska), a ugrađena je u vodovodne i kanalizacione sisteme nekih svetskih metropola poput Kaira, Dubaia, Zagreba, Berlina, Amsterdama, Beograda, Budimpešte.

S godišnjom proizvodnjom od preko 9000 tona odlivaka te preko 8000 tona armatura i fazonerije, Metalska industrija Varaždin d.d. ubraja se među najveće  proizvođače armatura za vodovodne sisteme, procesnu industriju kao i fazonskih komada u Evropi.

Radno vreme je 08 do 16 časova, a za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem navedenih brojeva telefona ili nas posetiti lično na adrsi Bulevar Peka Dapčevića 253.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs