Dodaj svoju kompaniju
SNEŽANA ARSENIJEVIĆ PR OTORINOLARINGOLOŠKA ORDINACIJA GLIGOVIĆ KRAGUJEVAC

SNEŽANA ARSENIJEVIĆ PR OTORINOLARINGOLOŠKA ORDINACIJA GLIGOVIĆ KRAGUJEVAC


Zorana Đinđića 27/6, 34000 Kragujevac

Uho grlo nos ordinacija Kragujevac  |

Otorinolaringološka ordinacija Gligović pruža kompltne usluge u domenu otorinolaringologije, kad su u pitanju uho, grlo i nos.

Nalazimo se na adresi Zorana Đinđića 27/6 u Kragujevcu. Posvećeni smo pružanju potpune brige o bolestima i poremećajima uha, grla, nosa i srodnih bolesti.

Nudimo najviši stepen specijalizacije kako za odrasle, tako i za decu. Tim iskusnih i priznatih lekara i pomoćnog osoblja posvećen je pružanju izuzetnog iskustva pacijentima. 

Zasto-smo-najbolja-ordinacija-za-lecenje-bolesti-uha-grla-i-nosa

Zašto smo najbolja ordinacija za lečenje bolesti uha, grla i nosa?

U poslednje vreme sigurno ste čuli za dosta ordinacija koje se bave lečenjem bolesti uha, grla i nosa, a najteži zadatak jeste pronaći najbolju ordinaciju koja će Vam pružiti adekvatnu pomoć kad su bolesti uha, grla i nosa u pitanju.

Među velikim brojem ordinacija koje se bave bolestima uha, grla i nosa, mi se izdvajamo i nudimo svojim pacijentima kompletne otorinolaringološke preglede.

U potrazi za pružanjem izvrsnosti u lečenju, slušamo naše pacijente i usredsređujemo se na simptome. Razvijamo individualne planove lečenja koji su zasnovani na vašim jedinstvenim potrebama. Bez obzira da li imate problem sa sluhom, alergije, vrtoglavicu, sinusne infekcije, hrkanje ili bilo koji drugi problem sa nosem i grlom, možemo pomoći.

Rad sa decom i odraslima i širok asortiman srodnih usluga. Ordinacija Gligović sa iskusnim timom pruža: 

 • preglede 
 • prevenciju 
 • dijgnozu 
 • lečenje poremećaja govora, sluha 
 • alergije 
 • tretmane 
 • brisve 
 • analize krvi kao i sardnju sa konsultantima u oblasti defektologije, fonopeda, logopeda.

Ordinacija je u koraku sa savremenim metodama i aktvnosti ima tokom cele godine u raličitom promovisanju zdravog stila života.

Kad je u pitanju rad u ordinaciji i van ordinacije  poslujemo i sarđujemo sa predškolskim ustanovama i drugim granama. 

Veliki broj klijenata iz Kragujevca dokaz je da smo najbolja otorinolaringološka ordinacija u Kragujevcu.

Iza nas je veliko iskustvo kad je u pitanju lečenje uha, grla i nosa pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Na-koji-nacin-se-lece-uho-grlo-i-nos-u-nasoj-ordinaciji-u-Kragujevcu

Na koji način se leče uho, grlo i nos u našoj ordinaciji u Kragujevcu?

Tokom poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata iz Kragujevca i okoline, a način na koji obavljamo usluge lečenja uha, grla i nosa svrstava nas među najbolje otorinolaringološke ordinacije u Srbiji.

Poslujemo sa svim klijentima kojima su potrebne naše usluge lečenja uha, grla i nosa , a karakterišu nas:

 • profesionalnost zaposlenih,
 • korišćenje najsavremenijih metoda prilikom lečenja i utvrđivanja bolesti,
 • korektan pristup,
 • detaljna analiza uha, grla i nosa,
 • kvalitetna usluga,
 • pristupačne cene.

Dakle, jednom rečju pratimo svetske standarde kad je lečenje bolesti uha, grla i nosa u pitanju. U tome nam pomaže iskustvo naših zaposlenih ali i inovacije na polju tehnologija kako bismo što bolje utvrdili bolesti i otklonili ih u najkraćem vremenskom roku.

Naši pacijenti znaju da nam mogu verovati kad je u pitanju pomoć prilikom lečenja uha, grla i nosa i zato su nam najbolja preporuka i svedoci našeg odgovornog rada.

Pristupačna cena je nešto čime se ponosimo, a ona je usklađena sa našom kvalitetnom uslugom. Trudimo se da svoj posao pružimo uj najkraćem vremenskom roku i vodimo računa o zakazanim terminima.

Nama možete verovati jer smo najbolja ordinacija zha lečenje uha, grla i nosa u Kragujevcu.

Zasto-je-bitno-voditi-racuna-o-higijeni-uha-grla-i-nosa

Zašto je bitno voditi računa o higijeni uha, grla i nosa?

Veliko iskustvo naših zaposlenih pokazalo je se bolesti uha, grla i nosa javljaju najčešće usled nedovoljne higijene.

To znači da je jako bitno da pacijenti vode računa prilikom konzumacije određenih proizvoda, jela i pića kako bi se zaštitili od mogućih bolesti.

Dakle, uho, grlo i nos preventivno štitimo vođenjem računa o higijeni:

 • ruku,
 • hrane,
 • posuđa iz kojeg jedemo i pijemo,
 • sopstvenoj higijeni,
 • načinu na koji konzumiramo određeno jelo ili piće.

Redovnim pranjem ruku sprečavamo štetne materije da dospeju do našeg lkica i tela i time štitimo uho, grlo i nos od moguće infekcije.

Kada vodimo računa o konzumiranju hrane treba videti da ona bude pripremljena u higijenskim i čistim uslovima i da na taj način bude adekvatna za jelo. 

To znači da prilikom konzumacije voća ili povrća, ono mora biti čisto i oprano kako bi ste bili sigurni da je pogodno za jelo i da u svoje telo nećete uneti štetne materije kako biste izbegli moguće infekcije.

Bitno je i da hrana bude u čistim posudama i da se jede escajgom koji je takođe čisti jer na taj način vodite računa o zdravlju i štitite se od mogućih komplikacija koje mogu biti uzrok uha, grla i nosa.

Prilikom konzumacija pića treba voditi računa da njegova temperatura bude adekvatna Vašoj telesnoj temperaturi, to znači da nije poželjno piti previše hladna piće u trenucima umora jer i to može dovesti do prehlade i bolesti uha, grla i nosa.

Održavanje sopstvene higijene igra takođe veliku ulogu jer na ztaj način uklanjate štetne materije koje ispoljava Vaš organizam i oslobađate se mogućih infekcija i bolesti.

Redovnim tuširanjem, promenom upotrebljivane odeće i redovnim pranjem ruku vi svom telu pružate potrbnu negu i uklanjate mogućnost od mogućih komplikacija kad su u pitanju uho, grlo i nos.

Takođe, čišćenjem i ispiranjem uha, grla i nosa sebi garantujete da neće doći do bolesti i mogućih infekcija ovih organa.

Dakle, da biste uho, grlo i nos zaštitili od štetnih materija potrebno je da higijena proizvoda koje koristite za telo i koje unosite u organizam bude na vrhunskom nivou.

Lecenje-uha-grla-i-nosa-su-specijalnost-nase-ordinacije-u-Kragujevcu

Lečenje uha, grla i nosa su specijalnost naše ordinacije u Kragujevcu

Lečenje uha, grla i nosa je ono po čemu nas prepoznaju u Kragujevcu, a dugogodišnje poslovanje rezultiralo je velikim uspehom u ovoj delatnosti.

Trudimo se da svoje poslovanje razvijemo i unapredimo kako bismo klijentima pružili adekvatnu pomoć kad su u pitanju uho, grlo i nos i zato s ponosom možemo reći da smo najbolja otorinolaringološka ordinacija u Kragujevcu.

Način rada i najsavremenije metrode koje primenjujemo pomogli su nam da svako lečenje  uha, grla i nosa prođe uspešno i da svakom klijentu pružimo najbolju lekarsku pomoć.

Naši zaposleni su sutručni za oblasti uha, grla i nosa i trude se da svoje znanje i iskustvo unapređuju pča često posećuju seminare i doktorske specijalizacije u oblasti otorinolaringologije.

Glavni cilj naše ordinacije od samog osnivanaj je da se klijentima pruži najbolja pomoć kod bolesti uha, grla i nosa i da im se predoči adekvatna terapija kad su infekcije ovih organa u pitanju.

Dokaz našeg uspešnog poslovanja jesu zadovoljni klijenti koji su nam najbolje preporuka, a održanje zdravlja uha, grla i nosa je naša najveća motivacija prilikom obavljanja posla.

Kako-nas-mozete-angažovati

Kako nas možete angažovati?

Ukoliko ste se odlučili da zdravlje svog uha, grla i nosa osigurate ili poboljšate možete nas posetiti u Kragujevcu.

Mi Vam garantujemo uspešno lečenje uha, grla i nosa po pristupačnim cenama, a veliki tim stručnjaka Vam garantuje uspešno lečenje.

Budite u sigurnim rukama i dozvolite nam da se pobrinemo za zdravljeVašeg uha, grla i nosa, garantujemo Vam kvbalitet usluge.

Iza nas su godine iskustva, veliki broj zadovoljnih klijenta i stručno osoblje koje će Vam  pružiti najbolju pomoć.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  9-19h

 • uto

  9-19h

 • sre

  9-19h

 • čet

  9-19h

 • pet

  9-19h

 • sub

  10-13h

 • ned

  /

Snimanje grla

Poštovani-a, Zanima me da li vaša ordinacija pruža usluge snimanja grla, koliko to košta i kada je moguće to uraditi. S'postovanjem, Leposava Hueting


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs