Dodaj svoju kompaniju
Termini za mali fudbal Palilula Beograd

Arhip doo


Zdravka Čelara 16 (u dvorištu PTT škole), 11060 Beograd, Palilula

Termini za mali fudbal Palilula Beograd |

Privredno društvo Arhip doo posluje sa uspehom u radu i iznajmljivanju balona za mali fudbal od preko 10 godina, а nalazimo se sa sedištem u ulici Zdravka Čelara 16 (u dvorištu PTT škole).

Poštujemo sve Vaše termine i trudimo se da Vam obezbedimo svoj prostor.Termini za mali fudbal Palilula Beograd

Iznajmljivanje termina za mali fudbal je ono što nam je najvažnije u poslovanju a znajući da postoji velika i nelojalna konkurencija, svakog dana se trudimo da usavršimo usluge, cene i da svima izađemo u susret koji nam se obrate.

Naš glavni balon Brazil 1 za iznajmljivanje termina i igranje fudbala se nalazi u dvorištu PTT škole u ulici Zdravka Čelara 16. dok se drugi naš balon Brazil 2 nalazi u dvorištu II Ekonomske škole u ulici Gospodara Vučića 50.

Naši baloni su sa takozvanom martinelom i jako kvalitetnom veštačkom travom, a u sklopu balona u dvorištu PTT škole imamo i kafe gde se može popiti neki topli napitak u hladnim danima, sveže ceđeni sokovi a u sklopu kafea imamo i baštu koja se koristi u periodu letnjeg računanja vremena.

Dok balon u dvorištu II Ekonomske škole ima samo kafe na spratu sa kog se pruža lep pogled na teren gde se igra.

Želimo da naglasimo da osim fudbala u našem balonu u dvorištu II Ekonomske škole imamo i iznajmljivanje stolova za stoni tenis gde je od 08h do 17h, 200 dinara sat vremena, a od 17h pa nadalje je 300 dinara sat vremena.

Iznajmljivanje termina za fudbal se ne vrši od 08h do 14h zbog zauzetosti balona za škole, a naplaćujemo od 14h do 17h, 3500 din sat vremena, i od 17h do 23h, 4500 sat vremena u balonu u dvorištu II Ekonomske, a od 14h do 17h i od 17h do 24h u balonu u dvorištu PTT škole i vikendom se oba balona iznajmljuju preko celog dana od 08h pa na dalje.

Takođe ono što nas u velikoj meri izdvaja u odnosu na konkurenciju je to što pored standardnog iznajmljivanja radimo i iznajmljivanje termina za rođendane, proslave i druge slične svečanosti.

Pored svega toga vršimo i iznajmljivanje termina za škole malog fudbala koje imaju svoje svakodnevne termine, i uvek se trudimo da svima izađemo u susret upravo zbog prevelike konkurencije.

Za sve informacije kontaktirajte nas na navedeni telefon ili nas posetite lično na navedenim adresama na Paliluli.

Tu smo da Vam damo odgovore na sva pitanja, nedoumice ili informacije. 

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-24h

 • sre

  8-24h

 • čet

  8-24h

 • pet

  8-24h

 • sub

  8-24h

 • ned

  8-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs