Dodaj svoju kompaniju
Smeštaj sa odličnom lokacijom Divčibare |

Moderan, novoizgrađeni objekat, smešten na mirnom delu Divčibara, Vila Marija je sve što Vam je potrebno za potpuni odmor. 

Najpovoljnije cene smeštaja i soba su ono po čemu smo prepoznatljivi.

Nudimo Vam usluge kvalitetnog smeštaja, a izgled naših soba će vas oduševiti.


Smeštaj sa odličnom lokacijom Divčibare

Turisti koji posećuju planinu Divčibare žele da pronađu smeštaj koji je kompletno opremljen i čija cena je prilagođena budžetu naših klijenata.

Kako bismo gostima obezbedili bezbrižan boravak na Divčibarama svoj smeštaj smo prilagodili njihovim potrebama i opremili ga savremenom tehnologijom. Sobe u našem smeštajnom objektu su opremljene kvalitetnim nameštajem kako bi se naši gosti osećali kao kod svoje kuće.

Imamo najpovoljniju cenu smeštaja, a odmor u našim sobama je zagarantovan.

Težili smo da cenu našeg smeštaja prilagodimo mogućnostima naših klijenata, a veliki broj zadovoljnih gostiju dokaz je da smo firma od reči.

Izdavanje-kompletno-opremljenog-smestaja-i-soba-na-DivcibaramaIzdavanje kompletno opremljenog smeštaja i soba na Divčibarama

Kada je u pitanju izdavanje smeštaja bitno je znati potrebe klijenata i na taj način prilagoditi ponudu.

Imajući u vidu zahteve klijenata, svoj smeštaj i sobe smo kompletno opremili tehnologijom i uređajima koji su potrebni klijentima kako bi se osećali kao u svom domu.

Takođe, obezbedili smo kvalitetan nameštaj koji daje toplinu našem smeštaju i sobama, a klijentima omogućava da se odmore i uživaju dok borave kod nas.

Na Divčibarama svi znaju da smo kombinacija najpovoljnije cene i najboljeg smeštaja zahvaljujućiu čemu smo stekli veliki ugled među smeštajnim objektima.


Posetite planinu Divčibare i odsednite u našem smeštaju ili sobama

Ukoliko ste ljubitelji planine i zimske idile, onda je vreme da posetite Divčibare.

Divčibare svake godine poseti veliki broj turista iz Srbije i inostranstva, a ski staze ove planine su otvorene za sve ljubitelje skijanja.

Za sve koji žele da na ovoj planini borave duže od jednog dana, spremili smo ponudu smeštaja i soba po najpovoljnijim cenama, a naša Vila Marija nalazi se u neposrednoj blizini apartmanskog naselja Borik i hotela Petošević, a od hotela Divčibare je udaljen oko 1000m.

Otvoreni smo za sve klijente koji žele da odsednu u najbolje opremljenom smeštaju koji je izdvojen od buke, a u kojem su konfor i odmor zagarantovani.

Rezervisite-nas-smestaj-i-sobe-na-Divcibarama

Rezervišite naš smeštaj i sobe na Divčibarama

Ako ste se odlučičli da posetite Divčibare i potreban Vam je smeštaj, vreme je da posetite našu Vilu Mariju i rezervišete svoj termin.

Naše ljubazno osoblje spremno je da Vam pruži sve potrebne informacije u vezi sa našim smeštajem i sobama, a garantujemo Vam najpovoljnije cene.

Poslujemo sa ostalim smeštajnim objektima, firmama, fizičkim i pravnim licima pa nam se s poverenjem možete obratiti.

Dođite i uverite se zašto smo među najboljim smeštajnim objektima na Divčibarama.

Za više infromacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  00-24h

 • uto

  00-24h

 • sre

  00-24h

 • čet

  00-24h

 • pet

  00-24h

 • sub

  00-24h

 • ned

  00-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs