Dodaj svoju kompaniju

Seoski turizam smeštaj Klatičevo |


TRI HRASTA nalazi se u selu Klatičevo na 6km od Gornjeg Milanovca. Posedujemo 3 objekta, 29 ležaja i 3 apartmana. Dvorište je prostrano gde se nalazi veliki bazen za kupanje i teren za boćanje.Gostima je takođe na raspolaganju i sauna. Tradicija poslovanja je 14. godina.

Seoski-turizam-smeštaj-Klatičevo3

Seoski turizam smeštaj Klatičevo

KLATIČEVO je pitomo selo udaljeno 6 km od Gornjeg Milanovca, u dolini reke Dičine, sa predivnim pogledom na obližnja šumovita i valovita uzvišenja.

Boravak u domaćinstvu u selu Klatičevu pruža izuzetne mogućnosti za okrepljenje, podmlađivanje i pravi odmor, zahvaljujući visokom kvalitetu usluga smeštaja i ishrane i blagotvorenom okruženju.

Smeštaj autentičnog šumadijskog seoskog stila je prilagođen evropskim standardima, koje sa radošću koriste brojni domaći i inostrani gosti tokom čitave godine. Domaćica govori engleski i italijanski jezik i nenadmašna je kuvarica.

Gostima su na raspolaganju, u centralnom delu kuće za izdavanje, tri prijatne dvokrevetne sobe i jedan prostrani apartman, uređeni u tradicionalnom stilu i sa opremom od prirodnih materijala, sa upotrebom jednog kupatila.

Spuštajući se uređenom baštom punom voća, cveća i zelenila, stazom uz bazen, stiže se do dva trokrevetna luksuzno opremljena tradicionalna vajata sa posebnim kupatilima i pojedinačnim ulazom, kao i novog vajata sa četiri dvokrevetne sobe i jednom jednokrevetnom, takođe sa posebnim kupatilima.

Pored uživanja u očuvanoj prirodi sela i okoline, gosti tokom letnjih dana koriste bazen u dvorištu kuće, kao i teren za boćanje. Centralno mesto druženja tokom letnjih meseci je velika trpezarija i otvorena terasa, na kojoj vredna domaćica Gordana služi nezaboravne tradicionalne specijalitete.

Ovo ljupko seosko domaćinstvo i mesto koje ga okružuje je prava bajka i tokom zime, kada zimske večeri uveseljava pucketanje vatre iz kamina. Gosti se u ovo veselo seosko domaćinstvo sa radošću vraćaju, da ponovo dožive nezaboravan odmor bogat užicima....koji je uvek novo iskustvo za pamćenje...a PANACOMP ga obilato koristi u svojim turama, kao mesto odmora, osveženja i dobrog obroka.

Za sve dalje informacije kontaktirajte nas putem telefona ili mail adrese. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje, možete nam se obratiti s poverenjem

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs