Dodaj svoju kompaniju
AUTO CENTAR SLOBA I MILOŠ

AUTO CENTAR SLOBA I MILOŠ


Улица Школска 21, 11080 BEOGRAD (ZEMUN)

Rentiranje prikolica Beograd |


Auto centar SLOBA I MILOŠ posluju na opštini Zemun, sa sedištem u Zemun Polju na adresi Školsko dobro 25. Vršimo usluge rentiranja prikolica i ističemo se povoljnim cenama.  Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata iz Beograda i njegove okoline.


Pouzdane usluge rentiranja prikolica Beograd

Potrebna Vam je prikolica kako biste prevezli stvari na željenu adresu, a živite na području Beograda - mi smo pravo mesto za Vas.

Naša firma poseduje veliko iskustvo kad je u pitanju rentiranje prikolica i poštujemo sve dogovore. Usluge rentiranja prikolica pružamo u dogovorenom terminu i ističemo se kvalitetnim radom. 

Vodimo računa o potrebama klijenata i spremni smo da im maksimalno izađemo u susret.  Imamo i svoju dežurnu šlep službu, a usluge pružamo na teritoriji Beograda.


Rentiranje prikolica po pristupačnim cenama za klijente na području Beograda


Prepoznatljivi smo po pristupačnim cenama rentiranja prikolica. Naše osoblje spremno je da Vam maksimalno izađe u susret. Odgovornim radom stekli smo poverenje velikog broja klijenata iz Beograda.

Prilikom rentiranja prikolica koristimo najbolje metode i ugledamo se na svetske standarde. Posedujemo sve potrebne papire i garancija smo za odgovornost kad je u pitanju rentiranje prikolica.

Cene rentiranja prikolica prilagodili smo domaćem tržištu, jer su nam klijenti na prvom mestu.

Rentiranje-prikolica-za-vozila-u-Beogradu

Rentiranje prikolica za vozila u Beogradu

Na teritoriji Beograda pružamo usluge rentiranja prikolica za vozila i nudimo Vam kombinaciju kvaliteta i pristupačne cene. Pouzdanost, sigurnost i pristupačna cena su ono čime se izdvajamo među konkurencijom.

U Beogradu smo ostvarili uspešno poslovanje sa velikim brojem firmi, fizičkih i pravnih lica, koji često iznajmljuju naše prikolice. Prikolice su prošle sve potrebne preglede i imaju veliku izdržljivost pa su Vaša vozila prilikom prevoza bezbedna.

Zakazite-rentiranje-prikolica-u-odgovarajucem-terminu

Zakažite rentiranje prikolica u odgovarajućem terminu

Ukoliko su Vam prikolice potrebne u odgovarajućem terminu, požurite i obratite nam se. Mi ćemo Vam rentiranje prikolice obezbediti u terminu koji Vam najviše odgovara i spremni smo da Vam maksimalno izađemo u susret.

Cilj nam je da klijenti budu zadovoljni i usluge rentiranja prikolica pružamo po dogovoru. Naši zaposleni spremni su da Vam maksimalno izađu u susret i daće Vam potrebne informacije kad je u pitanju rentiranje prikolica. U Beogradu smo stekli veliki broj saradnika i spremni smo da svoje poslovanje proširimo na celu Srbiju.

Izaberite-nasu-firmu-za-rentiranje-prikolica

Izaberite našu firmu za rentiranje prikolica

Naša firma obavlja usluge rentiranja prikolica na teritoriji Beograda i spremni smo da klijentima pružimo odgovornost, pouzdanost i preciznost kad je u pitanju naša usluga.

Izaberite našu firmu za rentiranje prikolica, a naše osoblje će Vam preporučiti najbolje prikolice iz naše ponude. Naše poslovanje se odlikuje poslovnom etikom, brzinom i kvalitetom svih vrsta usluga koje pružamo.

Posetite nas u Beogradu, garantujemo Vam kvalitet.

Za više informacija nas kontaktirajte na navedene brojeve telefona ili pošaljite upit na e-mail adresu.

 • pon

  0-24h

 • uto

  0-24h

 • sre

  0-24h

 • čet

  0-24h

 • pet

  0-24h

 • sub

  0-24h

 • ned

  0-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs