Dodaj svoju kompaniju

Prodaja kotrljajućih ležajeva Srbija |

Kotrljajući ležajevi omogućavaju vođenje pokretnih delova mašine (osovine i vratila), kao i prenos opterećenja s rukavca osovine ili vratila na blazinicu ležaja. Klizne površine su podmazane uljem, a nešto ređe mašću ili čvrstim sredstvima za podmazivanje.

Prema vrsti delovanja opterećenja, razlikuju se radijalni i aksijalni kotrljajući ležajevi. Postoje i kotrljajući ležajevi za vođenje koji služe najčešće za vođenje osovine ili vratila, a ne prenose spoljašnja opterećenja.

Ukoliko Vas interesuje gde možete kupiti kvalitetne kotrljajuće ležajeve po razumnim cenama posetite Agromarket. Bavimo se prodajom kotrljajućih ležajeva od davne 1993. godine i poslujemo u Novom Sadu.

Prodaja-kotrljajucih-lezajeva-po-ceni-prilagodjenoj-trzistu-u-Srbiji

Prodaja kotrljajućih ležajeva po ceni prilagođenoj tržištu u Srbiji

Kad je u pitanju prodaja kotrljajućih ležajeva, veliki broj klijenata želi da po povoljnoj ceni dobije kvalitetan proizvod.

Naša firma je od samog osnivanja imala za cilj da u svom asortimanu ima kotrljajuće ležajeve visokog kvaliteta, koje će svojim klijentima prodati po po povoljnim cenama.

Možete nas posetiti na adresi Novosadski put 74 i lično se uveriti u dobar kvalitet našeg rada. Imamo veliko iskustvo u prodaji kotrljajućih ležajeva i ponosni smo na saradnju koju smo ostvarili sa mnogim klijentima na teritoriji cele Srbije.

Povoljna cena naših kotrljajućih ležajeva prilagođena je tržištu u Srbiji jer su nam klijenti na prvom mestu.

Zadovoljni klijenti su prepoznali kvalitet i o našoj firmi imaju samo reči hvale. U dosadašnjem radu smo uspostavili politiku kvaliteta i izradili jasne procedure za pružanje usluga.

Svoju poslovnu politiku zasnivamo na kontinuiranom usavršavanju preduzeća u tehničkom i organizacionom smislu.


Više-o-kotrljajućim-ležajevima

Više o kotrljajućim ležajevima

Kotrljajući ležajevi su delovi mašina koji služe za vođenje pokretnih delova mašine (kao što su osovina i vratilo) i prenose spoljašnja opterećenja ili sile između tih delova koje se nalaze u relativnom pregibanju prema njima.

Prema vrsti trenja, kotrljajući ležajevi koji se nalaze u našem prodajnom asortimanu dele se na:

 • Klizne ležajeve koji deluju po principu trenja klizanja
 • Valjne ležajeve koji deluju po principu trenja valjanja

Korektan rad kotrljajućih ležajeva često je od presudnog značenja za pravilan rad i vek trajanja mašina i naprava u koje su ugrađeni. Zato je veoma važno odabrati najprikladniju vrstu, odabrane ležajeve pravilno izračunati i uzeti u obzir uputstva za njihovu ugradnju u konstrukcijski sklop mašine.

Pri ovome je potrebno uzeti u obzir brojne elemente kao što su premer osovine ili vratila, način opterećenja, brzina vrćenja, zahtevniji životni vek kao i uslovi rada (temperatura, prašnjava okolina), itd. 

ProdajuležajevavršimonateritorijiceleSrbije


Prodaju ležajeva vršimo na teritoriji cele Srbije

Svoje usluge vršimo veoma kvalitetno i pouzdano, uz poštovanje svih unapred dogovorenih vremenskih rokova. Iako poslujemo sa sedištem u Novom Sadu, kotrljajuće ležajeve prodajemo širom Srbije i Vojvodine.

Kurirskom službom ćemo Vam dostaviti željeni proizvod bez oštećenja i u dogovorenim vremenskim rokovima.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora. Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka.

Obezbedite-svom-autu-kvalitetne-kotrljajuce-lezajeve

Obezbedite svom autu kvalitetne kotrljajuće ležajeve

Ukoliko želite da svom autu obezbedite pouzdane kotrlajjuće ležajeve, vereme je da nas posetite u Novom Sadu.

Tokom poslovanja uspeli smo da obezbedimo kotrljajuće ležajeve velikom broju vozača, a upotrebom naših proizvoda njihov auto nije bio izložen kvaru, a sedišta su radila kao da je auto izašao sa trake.

Naši zaposleni stoje Vam na raspolaganju i spremni su da Vam izađu u susret kad je u pitanju ugradnja kotrljajućih ležajeva.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila.

Ako Vam je potrebna prodaja kotrljajućih ležajeva u Novom Sadu i Srbiji, kontaktirajte nas.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs