Dodaj svoju kompaniju
ORDINACIJA ZA NEUROLOGIJU ISKRA

ORDINACIJA ZA NEUROLOGIJU ISKRA


Rudnička 6, 11050 Beograd - Vračar

Privatni dečiji neurolog Beograd |

“ISKRA” je specijalizovana i subspecijalizovana zdravstvena ustanova sa sedištem u Beogradu.  Ponosimo se najboljim privatnim dečijim neurologom u Beogradu.

Misija ordinacije za razvojnu neurologiju je da na najbolji način zadovoljimo potrebe društva za uslugama neurološke prirode u razvojnom dobu, kao i potrebe koje se tretiraju usko povezanim disciplinama. 

Privatni-de%C4%8Diji-neurolog-Beograd1

Savremena neurološka ordinacija u Beogradu

Privatni dečiji neurolog teži da prati najsavremenije tokove kada je reč o dijagnostičkoj i terapijskoj delatnosti u pomenutim oblastima. Takođe, naša vizija je da budemo lideri u oblasti tretiranja teškoća neuropsihijatrijske prirode u razvojnom dobu. 

Sa tradicijom i kvalitetom brojnih eksperata specijalizovanih da se suoče sa problemima neurološke prirode kod najmlađe populacije, ordinacija Iskra je prva privatna ordinacija ovog tipa kod nas.

Ukoliko Vam je potreban pouzdan privatan dečiji neurolog obratite nam se s poverenjem i posetite nas u Rudničkoj 6. 

Delatnosti-privatnog-decijeg-eurologaBeograd

Delatnosti privatnog dečijeg neurologa Beograd

Ordinacija Iskra,  privatni dečiji neurolog, bavi se sveobuhvatnom preventivnom zaštitom, lečenjem i unapređenjem zdravlja dece i omladine iz delokruga neurološke i psihijatrijske zaštite. Takođe, bavimo se ranim otkrivanjem oboljenja i oštećenja funkcije mozga i nervnog sistema, kao i narušenog mentalnog sklada kod dece i omladine.

Izdvajamo:


 • Sveobuhvatnu preventivnu zaštitu
 • Lečenje i unapređenje zdravlja dece i omladine
 • Rano otkrivanje oboljenja i oštećenja funkcije mozga i nervnog sistema
 • Lečenje, tretmane i rehabilitacije


Takođe sarađujemo sa srodnim specijalistima kao što su pedijatri, neurooftamolozi, psiholozi, neuroradiolozi i drugi.

Neurofizioloska-dijagnostika-aBeograd

 

Neurofiziološka dijagnostika Beograd

 

Privatni dečju neurolog bavi se neurofiziološkom dijagnostikom. Izdvajamo tri EEG pregleda:

 

1.  EEG pregledi dece i omladine u budnom stanju, uz obaveznu primenu standardnih metoda aktivacije (hiperventilacija, foto i druge vrste senzorne stimulacije), i specijalnih metoda aktivacije (u produženom indukovanom spavanju, post – deprivacionom spavanju i dr.), uz primenu poligrafije na 13-to i 16-to kanalnom EEG aparatu.

2.  EEG – klinička opservacija i testovi provokacije kod raznih poremećaja svesti u cilju diferencijalne dijagnostike epileptičnih i neepileptičnih poremećaja. 

3.  EEG dijagnostika raznih tipova epilepsija i epileptičnih sindroma dečjeg doba i njihova klasifikacija u skladu sa međunarodnim kriterijumima, radi određivanja antiepileptične terapije izbora. Dijagnostika neuroloških oboljenja vrši se i primenom metoda merenja multimodalnih evociranih potencijala (vizuelni, auditivni i somatosenzorni). 

U svakom momentu možete dobiti sve relevantne informacije vezano za našu delatnost, preporuku, objašnjenje ili savet.

 • pon

  po zakazivanju

 • uto

  po zakazivanju

 • sre

  po zakazivanju

 • čet

  po zakazivanju

 • pet

  po zakazivanju

 • sub

  -

 • ned

  -

Pitanje o mogucnosti lecenja

Postovana, Imam sina od 32 god. koji boluje od progresivne misicne distrofije tipa BECKER. (Vi ste uspostavili dijagnozu). Da li je i gde moguce lecenje ove bolesti lekovima: EMFLAZA, SPINRAZA ili CALCORT. Unapred zahvalan. Tomislav Markovic iz Krusevca


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs