Dodaj svoju kompaniju
Capuder logistic trans doo

Capuder logistic trans doo


Улица Ђорђа Станојевића 12, 11070 Beograd, Novi Beogard

Pouzdan međunarodni transport i špedicija Novi Beograd Srbija |

Capuder Logistics Trans doo je firma osnovana 2007. godine. Bavimo se kompletnom logistikom i međunarodim transportom. Naša adresa je Đorđa Stanojevića 12 na Novom Beogradu.

Svoju poslovnu politiku zasnivamo na kontinuiranom usavršavanju preduzeća u tehničkom i organizacionom smislu. Mi smo pouzdan međunarodni transporter i špediter u Srbiji.

Pouzdan-međunarodni-transport-i-špedicija-Novi-Beograd1

Pouzdan međunarodni transport i špedicija Novi Beograd 

Mnogi su se odlučili za saradnju sa nama jer se ističemo kvalitetom usluge i pridržavamo se dogovorenih rokova. Poznati smo po pristupačnim cenama i spremni smo na svaki oblik saradnje.  

Prepoznatljva i pouzdana firma nudi Vam uslugu kontejnerskog transporta i transporta kontejnera kamionom.

Klijentima poklanjamo punu pažnju i stručnu podršku pri izboru pravog rešenja i usluge. Pristup svakom našem klijentu je ličan i objektivan, u cilju maksimalnog zadovoljenja Vaših potreba.

Medunarodni-transport-i-spedicija-Novi-Beograd-Srbija

Međunarodni transport i špedicija Novi Beograd Srbija

Obavljamo pouzdan međunarodni transport i špediciju na Novom Beograd. Poslujemo širom Srbije i pouzdan smo partner mnogih naših saradnika.

Bavimo se:

 • špedicijom
 • međunarodnim transportom

Izlazimo Vam u susret za sve Vaše zahteve i ispunjavamo sve Vaše želje u cilju što kvalitetnije pružene usluge. Nalazimo se na Novom Beogradu, ali poslujemo sa klijentima širom Srbije.

Pouzdan-medunarodni-transport

Pouzdan međunarodni transport

U svom poslovanju obavljamo međunarodni transport i garantujemo Vam kvalitet i profesionalnost u pružanju ovih usluga. Garantujemo Vam sigurnost i bezbednost pri transportu Vaše robe.

Potreban Vam je pouzdan međunarodni transport i špedicija? Stojimo Vam na raspolaganju.

Sigurni smo da ćete ukoliko sarađujete sa nama u domenu prevoza i špedicije robe u Srbiji biti vrlo zadovoljni. Najbolja referenca poslovanja su zadovoljni klijenti koji nas preporućuju svojim saradnicima.

Pouzdana-spedicija-Novi-Beograd

Pouzdana špedicija Novi Beograd

Vrlo smo profesionalni i korektni. Kvalitet usluga i ljubaznost osoblja je ono čime se ponosimo u svom poslovanju. Konstantno težimo poboljšanju usluga i kreiranju odličnog paketa ponude za naše klijente.

Špeditorske usluge i usluge prevoza na pouzdan način su cilj kome težimo!

Naše radno vreme je od 8 do 17 časova radnim danima. Kontaktirajte nas u to vreme za sve informacije o špediciji i transportu u Srbiji.

Za više informacija kontaktirajte nas na navedene telefone. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje. 

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs