Dodaj svoju kompaniju

Odmaralište Goč |

"Centar za odmor i rekreaciju dece" današnje "Dečje odmaralište "Goč" nalazi se na najlepšem i najšumovitijem delu planine GOČ, na lokalitetu Dobra Voda.

Odmaralište Goč je registrovano kao ustanova za dnevni boravak dece. Osnovne delatnosti odmarališta su nastava u prirodi (rekreativna nastava) i zimovanje i letovanje predškolske i osnovnoškolske dece.

Odmaralište-Goc3

Odmaralište Goč 

Odmaralište Goč je poznato po kvalitetnom radu i dobroj strategiji poslovanja. Dečje odmaralište "GOČ" u svom sastavu ima jedan objekat paviljonskog tipa sa 128 ležaja. U objektu se nalazi 16 osmokrevetnih soba i 5 dvokrevetnih soba za nastavnike-trenere.

Uz paviljon je smešten restoran kapaciteta 150 mesta kao i objekat sa četiri učionice za izvođenje nastave.

Tu su i diskoteka kao i ambulanta u kojoj dežura lekar 24 časa dnevno. U okviru Odmarališta se nalazi novoizgađeni objekat sa 2 apartmana ( 2 x 1/4 ).

Pre skoro četiri decenije je na najlepšem i najšumovitijem delu planine GOČ, na lokalitetu Dobra Voda (na 920 metara nadmorske visine) osnovan i izgrađen "Centar za odmor i rekreaciju dece", današnje "Dečje odmaralište "Goč".

Odmaralište je registrovano kao ustanova za dnevni boravak dece. Osnovne delatnosti odmarališta su nastava u prirodi (rekreativna nastava) i zimovanje i letovanje predškolske i osnovnoškolske dece. 

Odmaralište-Goc3

Više o odmaralištu Goč 

Odmaralište Goč nalazi se na najšumovitijem, a samim tim i najlepšem delu planine Goč, dečije odmaralište Goč udaljeno je samo 28 kilometara od Kraljeva.

Svim posetiocima odmaralište Goč nudi 100 ležajeva. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, a odmaralište Goč ima i sobe sa četiri ili pet kreveta. Sportska balon hala u čijem je sastavu i teretana se takođe iznajmljuje u zimskom i letnjem periodu, prema režimu rada balon hale. Za sve naše korisnike balon hala je uračunata u cenu. 

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo neka naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću.

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude.

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. 


Odmaralište-Goc5

Planina Goč i odmaralište

Goč je planina u centralnom delu Srbije, deo je severnokopaoničkog venca i spada u kategoriju nižih planina. Prostire se u pravcu zapad-istok u dužini od 10 kilometara. Najviši vrh Goča je Krnja jela koja ima nadmorsku visinu od 1127 m. Goč je udaljen 15-tak kilometara od Vrnjačke Banje (oko 200 km od Beograda) i upravo ga ta blizina čini jednim od mesta koje se preporučuje za izlete banjskih turista. 

Poslednjih godina ova planina svojom bogatom prirodom i sve raznovrsnijom ponudom smeštaja postaje i jedan od turističkih centara ovog predela. Ljubitelji prirode leti na Goču pored svežeg planinskog vazduha mnogobrojnih šuma četinara i listopada mogu uživati u šetnji poljima borovnica, šumskih jagoda, poljima obraslim planinskim travama. 

Odmaralište-Goc2

Kako doći do odmarališta Goč

Dečje odmaralište "GOČ" ima odličnu saobraćajnu povezanost zahvaljujući svom povoljnom geografskom položaju. Nalazi se na udaljenosti 28 km od Kraljeva. Pored Kraljeva prolazi važna drumska komunikacija Ibarska magistrala koja Kraljevo spaja sa severnim (Čačak, Valjevo, Beograd) i južnim (Raška, Novi Pazar, Sjenica) delovima Srbije i nastavlja dalje prema Crnoj Gori. 

Drumske saobraćajnice Kraljevo-Kragujevac-Batočina (73km) i Kraljevo-Kruševac-Pojate (70km),  povezuju Dečje odmaralište "GOČ", sa međunarodnim auto-putem E-75, (Subotica-Skoplje-Solun-Atina). 

Kada dođete u Kraljevo krenite prema Vrnjačkoj Banji, pa na izlazu iz grada, ispred autodroma "Beranovac" skrenite desno, (postoji vidno istaknuta informativna tabla o skretanju ka putu koji vodi do dečjeg odmarališta i planine GOČ).

Za one koji dolaze iz pravca Vrnjačke Banje, važno je napomenuti da pre ulaska u Kraljevo kada prođu autodrom "Beranovac" skrenu levo kod informativne table-putokaza. Put dalje vodi preko vikend naselja Kamenice i Brezne ka krajnjem odredištu - Odmaralištu. 

Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se s poverenjem. 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona. Posetite nas, garantujemo Vam kvalitet. 

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sre

  7-15h

 • čet

  7-15h

 • pet

  7-15h

 • sub

  7-15h

 • ned

  7-15h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs