Dodaj svoju kompaniju

Najpovoljnija plastika Novi Sad |

 Firma Plastiko doo posluje od 2004. godine sa sedištem u Novom Sadu, u mestu Veternik na adresi Ive Lole Ribara 16.

Posedujemo još dva prodajna objekta na adresana Hadzi Ruvimova 33 i Narodnog fronta 76 u Novom Sadu.

Bavimo se proizvodnjom i prodajom najpovoljnije plastike.

Posedujemo ogromno iskustvo u poslu i ponosni smo na saradnju sa mnogim zadovoljnim klijentima na teritoriji Novog Sada.

Najpovoljnija-plastika-Novi-Sad12

Najpovoljnija plastika Novi Sad

Imamo 3 prodajna objekta, od kojih je jedan za veleprodaju, a druga dva su za maloprodaju. Radimo samo na teritoriji Novog Sada i okoline. 

Proizvodimo i prodajemo najpovoljniju plastiku i sve plastične materijale za kuću i domaćinstvo, gde imamo preko 2000 artikla.

Ključ uspeha poslovanja naše firme je u tome što pratimo potrebe klijenata i u skladu s tim poboljšavamo kvalitet samog poslovanja. 

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću. 

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude. 

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način.

Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte nas.

Ako vam je potrebna najpovoljnija plastika u Novom Sadu, posetite nas, a mi Vam garantujemo kvalitet. 

 • pon

  8-20h

 • uto

  8-20h

 • sre

  8-20h

 • čet

  8-20h

 • pet

  8-20h

 • sub

  /

 • ned

  /

Balkon

Poštovani, da li na lokaciji u Narodnog fronta imate držače za žardinjere? I ako imate, od kog su materijala? Srdačan pozdrav!


cena plastičnog stola 60X60 cm

Poštovani, Molim Vas, da mi odgovorite, u što kraćem roku na pitanja: 1) Koja je cena plastićnog stola kvadratnog oblika 60X60n cm u maloprodaji? 2) Da li imate sto u beloj boji? (druge boje me ne zanimaju) 3) Može li se u maloprodaji u Veterniku, na glavnoj ulici plaćati viza karticom?


informacije

Poštovani, interesuju me korpe za veš i police sa fiokama za kupatilo krem nijanse. Molim Vas da mi pošaljete cene i ako imate neki važeći katalog. Hvala unapred. Pozdrav


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs