Dodaj svoju kompaniju
DOO ASA - CO

DOO ASA - CO


Улица Стара пруга undefined, 32212 Preljina
Kompletni završni građevinski radovi Preljina |

Već više od 25 godina firma ASA-CO bavi se proizvodnjom metalnih, drvenih i poliesterskih elemenata i konstrukcija, kao i radovima u građevinarstvu. Ispunjavajući najrazličitije zahteve klijenata i razvijajući uvek nova rešenja danas smo jedan od lidera na tržištu. Prepoznatljivi smo po kompletnim građevinskim radovima, a svaki projekat za nas predstavlja potpuno novi izazov.
Takođe, obavljamo i završne građevinske radove i ponosno koristimo potpis „Made in Serbia“ održavajući visok kvalitet i poštujući rokove izrade.

Kompletni-završni-građevinski-radovi-Preljina31

Kompletni završni građevinski radovi Preljina

Sa ponosom možemo da Vam predstavimo neke od širokog dijapazona građevinskih radova koje smo izveli.

Različite namene, zahtevne konstrukcije ili specifične tehničke pojedinosti su odlike većine projekata. Prema zahtevima investitora uspešno su izvođeni kompletni radovi od parternog uređenja javnih površina, izgradnje i rekonstrukcije stambenih objekata, do onih specifičnih kao što su verski i prateći objekti.

Posedujemo veliko iskustvo kad su u pitanju završni građevinski radovi pa nam se s poverenjem možete obrtaiti. Otvoreni smo za saranju sa klijentima i od osnivanja 1989. godine u kontinuitetu radimo na novim, uvek različitim zadacima ispunjavajući zahteve investitora i korisnika, pritom usavršavajući svoj tim.

Jedinstveni-građevinski-radovi-i-veliki-broj-uspešnih-projekata

Jedinstveni građevinski radovi i veliki broj uspešnih projekata

Danas iza nas stoje brojne reference, preporuke i priznanja svrstavajući nas među najpouzdanije partnere u opremanju spoljnih prostora, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

Ponosni smo što vam možemo ponuditi širok asortiman naših proizvoda, koji su u službi oplemenjivanja i najzahtevnijih urbanih sredina.

Naša ponuda je u stalnoj ekspaniziji tako da pored spektra:

 • standardizovanog urbanog mobilijara,
 • opreme za sportske terene
 • i igračaka za najmlađe,

postoji mogućnost proizvodnje po potrebi i zamisli korisnika.

Saradnjom sa stranim partnerima svoju ponudu smo dopunili i specijalizovanim programima.

Naši proizvodi se izrađuju u skladu sa važećim standardima iz svojih oblasti. Glavni akcenat stavljamo na bezbednost naših najmlađih korisnika pažljivom završnom obradom i kontrolom tehničkih karakteristika proizvoda.

Dečija-igrališta

Dečija igrališta 

Sećate li se vaših mesta za igru? Dečija igrališta ostaju u najbezbrižnijim uspomenama koje nas prate tokom odrastanja. naš cilj je da pored ispunjenja očekivanja vezanih za igru i rekreaciju najmlađih, ove male oaze budu prvenstveno bezbedne.

Dečija-igrališta2

Pored izvođenja građevinskih radova, posedujemo veliko iskustvo u proizvodnji sprava za dečija igrališta i cilj nam je da mališanima pružimo jedinstvene sprave za igru. 

Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo veliki broj klijenata i opremlili smo veliki broj igrališta za decu na području Preljine i cele Srbije. Naši zaposleni su kreativni i zato su naše sprave za igru jedinstvenog izgleda pa će mališani biti oduševljeni.

Vajarski-radovi

Vajarski radovi

Vajarski radovi su još jedna delatnost koju obavljamo kvalitetno i precizno. Naš vajar Dragomir Braca Ristić je rođen 1962.godine. Nakon klasičnog umetničkog obrazovanja posvećuje se proučavanju starih umetničkih tehnika i materijala.

vajarski-radovi2

U susretu sa vanvremenskom tišinom naših manastira, majstorstvu kamenih masa dodaje dimenziju duhovne nadgradnje. Jedinstvo proisteklo iz tog preobraženja daje konačan put da se od stvorenog stvori i Bogu prinese. Ostvarena dela monumntalne umetnosti su znakovi na tom putu.

Urbani-mobilijar

Urbani mobilijar

Kada je u pitanju urbani mobilijar u našem asortimanu možete pronaći:

 • klupe,
 • kante,
 • senike
 • i biciklarnike.

Vizija naše firme je da neprekidnim usavršavanjem i kvalitetom proizvoda, kao i proširenjem proizvodnog programa zadovoljimo potrebe i očekivanja naših kupaca. 

Urbani-mobilijar2

Klijentima poklanjamo punu pažnju i stručnu podršku pri izboru pravog proizvoda i rešenja. Pred nama su nove ideje, novi projekti i novo vreme u kojem želimo da pokažemo da naš tim može da ostvari sve zahteve i potrebe naših klijenata.


Fitnes na otvorenom 

Prepoznatljivi smo po kvalitetnoj izradi sprava za fitnes na otvorenom, a cilj nam je klijentima ponudimo mesto na kojem mogu vežbati kako bi održali svoju kondiciju.

Kompletni-završni-građevinski-radovi-Preljina1

Svoju poslovnu politiku zasnivamo na kontinuiranom usavršavanju preduzeća u tehničkom i organizacionom smislu. Poslujemo u skladu sa svetskim standardima, a naše sprave su izdržljive pa je Vaša sigurnost na njima zagarantovana.


Sportski program

Pored sprava za fitnes na otvorenom u ponudi imamo sportski program i sprave za napravljene od malih krugova za trening. Ističemo se kvalitetom proizvoda iz našeg progarama, a cena je prilagođena domaćem tržištu.

Vizija našeg rada je da klijentima omogućimo kompletne i završne građevinske radove kojima će biti zadovoljni. Ugledamo se na naše kolege iz sveta koji rade najbolje ovaj posao. Ipak, poštujemo sopstvenu autentičnost, jer naš koncept je unikatan.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  0-24h

 • uto

  0-24h

 • sre

  0-24h

 • čet

  0-24h

 • pet

  0-24h

 • sub

  0-24h

 • ned

  0-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs