Dodaj svoju kompaniju
RTANJ KOPAONIK

RTANJ KOPAONIK


Gandijeva 76 A, Lokal br. 3, 11070 Beograd, Novi beograd

Hotel na ski stazi Karaman Kopaonik |

Hotel Rtanj nalazi se na ski stazi Karaman na Kopaoniku ispod vrha Mali Karaman. Nadomrska visina na kojoj se nalazi poznati hotel na ski stazi Rtanj je 1789 metara, odmah pored ski staze. Rtanj je jedan od najstarijih hotela na Kopaoniku, a svakako je najpoznatiji kao hotel na popularnoj ski stazi Karaman.

Rtanj je otvoren 1958. Godine, a rekonstruisan 2013. Godine. Postao je kultno mesto na Kopaoniku, najviše zbog specifične atmosfere i dobrog provoda za sve uzraste.

Zasto-se-nas-hotel-nalazi-na-ski-stazi-Karaman-na-Kopaoniku

Zašto se naš hotel nalazi na ski stazi Karaman na Kopaoniku?

Lokacija našeg hotela je sasvim opravdana za sve one koji vole skijanje i zimske sportove, a mi bismo želeli da i ostalima približimo razlog zbog kojeg smo se odlučili baš za ski stazu Karaman na Kopaoniku.

Naime, ova ski staza je jedna od najpopularnijih skijališta na Kopaoniku, a veliki broj posetilaca na godišnjem nivou dođe da se skija baš ovde.

Tanjir polazi sa prevoja Jaram 1788 m/nv koji preseca put Brzeće – Kopaonik I izlazi na vrh Vučak 1934 m/nv. Karaman greben po kojem je ova sataza dobila ime, je celom trasom u šumi i pri vrhu je staza nešto strmija, zatim blaga. Do staze se stiže prečicom sa Malog karamana i silaskom sa tanjira Karaman. Na dnu staze je bife Jaram u kome se možete odmoriti uz piće I jelo, ugrejati uz kamin ili sunčati ako je vreme lepo.

Kako smo imali u vidu skijanje naših gostiju, izabrali smo baš ovu savršenu lokaciju za naš hotel.

Tokom poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih gostiju, koji koriste sve pogodnosti našeg hotela i ski staze Karaman na kojoj je smešten naš hotel.

Takođe, u sastavu našeg hotela je i škola skijanja koju mogu pohađati polaznici od 6 godina, pa naviše. Trudimo se da svoje polaznike i članove naučimo najboljim tehnikama skijanja, a još jedan od sportova koje podučavamo u našoj školi jeste i vožnja borda, koju mogu pohađati svi stariji od 10 godina.

Svoje časove borda i skijanja obavljamo na ski stazi Karaman u blizini našeg hotela, tako da ste sa nama bezbedni.

Kako-nas-hotel-ima-najbolju-lokaciju-na-Kopaoniku

Kako naš hotel ima najbolju lokaciju na Kopaoniku?

Kao što smo napomenuli na samom početku naš hotel se nalazi na ski stazi Karaman, gde se svaki naš gost može oprobati u skijanju i drugim zimskim sportovima.

Hotel Rtanj ima dugu tradiciju, a ono štoga izdvaja od drugih hotela na Kopaoniku jeste neprestano unapređivanje poslovanja, uvođenje tehnoloških inovacija i pre svega dobra lokacija.

Dakle, iako se nalazimo na poznatoj ski stazi, naš smeštaj je spoj kvaliteta i povoljne cene što nas izdvaja u odonosu na druge hotele na Kopaoniku.

Svaki naš gost nam se redovno vraća i dolazi nam u posetu jer kod nas može naći sve na jednom mestu.

Pored ski staze na kojoj smo smešteni, svojim posetiocima nudimo i svoj bar unutar našeg objekta, zatim prodavnice u kojima može naći sve što mu je potrebno, a kad je u pitanju odmor i relaksacija svakom gostu garantujemo najkvalitetniji smeštaj i sobe opremljene wifijem, kablovskom televizijom, kao i sopstveno kupatilo.

Pored zimske sezone, na ski stazi Karaman se i tokom leta organizuju razne manifestacije i letnji sportovi za decu i mlade. Pa se slobodno možemo pohvaliti da ćemo spremno dočekati svoje goste kad god odluče da nas posetite.

Kako-da-budete-gosti-naseg-hotela-na-ski-stazi-Karaman-na-Kopaoniku

Kako da budete gosti našeg hotela na ski stazi Karaman na Kopaoniku?

Ukoliko ste se odlučili da nas posetite i budete gosti našeg hotela na ski stazi Karaman na Kopaoniku, savetujemo Vam da nam se obartite na navedene kontakte.

Ako želite lično da se raspitate, možete posetiti našu kancelariju na Novom Beogradu, u Gandijevoj 76 A, Lokal br. 3 i dobićete sv e ppotrebne informacije.

Takođe, ako se pitate šta Vas sve očekuje, bujdite spremni na prijatna iznenađenja, kvalitetnu uslugu I osoblje koje će sve učiniti da se osećate kao kod svoje kuće.

Naš hotel pored dobre lokacije, ima I savršene dvosobne, trosobne I četvorosobne sobe I apartmane opremljene najmodernijim nameštajem, wifijem, klimom, grejanjem pa ćete kod nas moći maksimalno da uživate.

Odmor i relaksacija su Vam zagarantovani, ali I dobar provod jer smo za svakog gosta spremili samo najbolje.

Naš restoran sadrži jela domaće i inostrane kuhinje, a ispoštovaćemo svaku Vašu želju kad je hrana u pitanju. Naša jela su prepoznatljiva po dobrom ukusu i povoljnim cenama, a imamo I slatkiše za sve sladokusce.

Uverite se zašto smo najbolji hotel smešten na ski stazi Karaman na Kopaoniku.


Kako stići do našeg hotela na ski stazi Karaman na Kopaoniku?

Ukoliko putujete iz Beograda biće Vam pšotrebno 260km da biste stigli do našeg hotela Ritanj, smeštenog na ski stazi Karaman na Kopaoniku.

Kada posetite naš sajt, videćete da postoji objašnjenje kako da na najbezbedniji način stignete do nas, a mi ćemo Vam reći da se nalazimo odmah posle odmarališta Simeon i da smo 1 km  udaljeni od centra Kopaonika.

Na našem sajtu ćete pronaći i sve što Vas interesuje kad je cena našeg smeštaja u pitanju, ali i letnji i zimski program, u zavisnosti od toga za koji se odlučite.

Ono što Vam garantujemo jeste dobra hotelska usluga po najpovoljoj ceni na Kopaoniku.

Posetite naš hotel na ski stazi Karaman i garantujemo Vam da ćete nam se sa zadovoljstvom vraćati.

  

 • pon

  00-24h

 • uto

  00-24h

 • sre

  00-24h

 • čet

  00-24h

 • pet

  00-24h

 • sub

  00-24h

 • ned

  00-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs