Dodaj svoju kompaniju

Doktorske akademske studije Zaječar

 


 Fakultet za menadžment Zaječar
je osnovan 1997.  godine kao prvi fakultet u istočnoj Srbiji. 

Dugogodišnjim kvalitetnim radom stekli smo dobar ugled a možete nas naći na adresi Kraljevica bb.

Svrha studijskog programa doktorskih studija Ekonomija i menadžment prirodnih resursa je da omogući studentima da  usavrše svoja znanja stečena na master studijama i da ovladaju postupcima naučno-istraživačkog rada iz oblasti za koju se opredele kroz izborne predmete i temu doktorske disertacije.

doktorske-akademske-studije-zaječar2

Doktorske akademske studije Zaječar

Na ovaj način studenti će biti spremni za samostalan istraživački rad u skladu sa potrebama privrede i društva. Osnovni cilj studijskog programa doktorskih studija Ekonomija i menadžment prirodnih resursa je formiranje ekonomskih stručnjaka sa najvišim akademskim obrazovanjem, koji poseduje značajno proširena i produbljena znanja za  rešavanje problema trajnog i efikasnog korišćenja prirodnih resursa i očuvanja životne sredine.

Studijski program je rezultat plime interesovanja u svetu koja je bila praćena naporima na polju  savremene ekonomske teorije i politike, sa željom da se usklade privredni i ekološki interesi i pronađu što adekvatniji instrumenti i mere za podsticaj održivog društvenog razvoja.


Ciljevi studijskog programa usklađeni su sa savremenim pravcima razvoja odgovarajuće naučne discipline u svetu i kompatibilni sa osnovnim zadacima i ciljevima Fakulteta za menadžment u Zaječaru.
Stečeno zvanje doktora nauka – ekonomske nauke daje studentu mogućnost primene produbljenog znanja, razumevanja i sposobnosti usvojenih tokom doktorskih studija, za uspešno rešavanje složenih problema u novom ili nepoznatom okruženju, posebno u užoj naučnoj oblasti Ekonomije prirodnih resursa.

Stečeno znanje daje mogućnost za uspešan rad u istraživačkim institutima, centrima i fakultetima, koji pripadaju polju društvenih nauka, u privredi (prehrambeni sektor, energetski sektor, uvozno-izvozne kompanije, turizam, banke, investicioni fondovi, privredne komore, regionalne agencije,...), javnoj upravi i nevladinom sektoru.

Za sve dodatne informacije o upisu, fakultetu i slično ostavite upit ili nas kontaktirajte na gore navedene brojeve telefona ili na mail svaim radnim danom od 9h do 16h.

Posetite nas!


 • pon

  09-16h

 • uto

  09-16h

 • sre

  09-16h

 • čet

  09-16h

 • pet

  09-16h

 • sub

  -

 • ned

  -

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 405 68 82, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs