Dodaj svoju kompaniju
Dekorativne i fasadne cigle Beograd Srbija

ARTerracotta doo


Vojvode Micka Krstića 1j, 11060 Beograd, Palilula

Dekorativne i fasadne cigle Beograd Srbija |

Preduzeće ARTterracotta doo uspešno posluje od 2013. godine u BeograduDekorativne i fasadne cigle su ono po čemu smo prepoznatljivi, a ističemo se kvalitetom i pristupačnim cenama. Zahvaljujući dobroj radnoj etici stekli smo veliki ugled među preduzećima u Srbiji.

Dekorativna-i-fasadna-cigla-po-cenama-prilagodenim-trzistu-u-Srbiji

Dekorativna i fasadna cigla po cenama prilagođenim tržištu u Srbiji 

Potrebna Vam je kvalitetne dekorativne i fasadne cigle po pristupačnim cenama i pitate se koje preduzeće je najbolje angažovati?

Kako biste napravili pravi izbor, angažujte preduzeće koje iza sebe ima veliko iskustvo kad je u pitanju prodaja dekorativne cigle, a koje je u isto vreme cene svojih proizvoda prilagodilo budžetu klijenata.

Naše preduzeće posluje u Beogradu i otvoreno je za klijente iz cele Srbije kojima su potrebne kvalitetne dekorativne cigle.

Dekorativne cigle prodajemo po cenama prilagođenim tržištu u Srbiji i trudimo se da svojim klijentima maksimlano izađemo u susret.

Dokaz smo da je kombinacija kvalitetnog proizvoda i pristupačne cene moguća.

Klijentima-iz-cele-Srbije-obezbedujemo-razlicite-vrste-dekorativne-i-fasadne-cigle

Klijentima iz cele Srbije obezbeđujemo različite vrste dekorativne i fasadne cigle

Klijenti žele da njihovi objekti izgledaju što bolje, a veliki broj se odluči da svoj dom ukrasi dekorativnim ciglama.

Imajući to u vidu, klijentima iz cele Srbije smo omogućili različite vreste dekorativne cigle, a cilj nam je da njihov dom izgleda što bolje.

Naš prodajni objekat se nalazi u Beogradu, a u svom asortimanu imamo različite dezene i boje dekorativne cigle, a veliki broj zadovoljnih klijenata dokaz je da su naši proizvodi kvalitetni.

Trudimo se da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo kako bismo povećali svoju ponudu proizvoda.

Kvalitetna-dekorativna-i-fasadna-cigla-stiti-od-pojave-plesni-na-fasadi

Kvalitetna dekorativna i fasadna cigla štiti od pojave plesni na fasadi

Bilo da dekotrativnu ciglu koristite prilikom završnih građevinskih radova ili sanacija, ona će dati Vašoj fasadi jedinstven izgled i biće zaštitni sloj kad su u pitanju sistemi toplotne izloacije.

Takođe, dekorativne cigle sprečavaju pojavu oštećenja i plesni na fasadi pa na taj način štite spoljašnjost Vašeg objekta.

Na području Beograda i cele Srbije ostvarili smo uspešno poslovanje i stekli smo veliki ugled među preduzećima koja se bave prodajom dekorativne cigle.

Dozvoilite da zaštitimo Vaše objekte i ulepšamo njihov izgled zahvaljujući našim dekorativnim ciglama, a na Vama je samo da odaberete željeni dezen.

Posetite-nas-prodajni-objekat-u-Beogradu

Posetite naš prodajni objekat u Beogradu

Odlučili ste da kupite našu dekorativnu i fasadnu ciglu, onda je vreme da nas posetite u Beogradu i odaberete dezen koji Vam najviše odgovara.

Naš prodajni objekat je otvoren za klijente iz cele Srbije, a naši zaposleni su raspoloženi da Vam pruže sve informacije kad su u pitanju naši proizvodi.

Poslujemo u skladu sa svetskim standardima i trudimo se da svojim klijentima ponudimo kvalitetnu dekorativnu ciglu za sve vrste njihovih objekata.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs