Dodaj svoju kompaniju

Automehaničarska radnja Zrenjanin |


Auto servis Jovin je osnovan 15.09.2000. godine, i ubrzo je postao jedan od vodećih servisa za motorna vozila u Zrenjaninu.  

Danas smo najbolja automehaničarska radnja u Zrenajninu. Istakli smo se dobrim i kvalitetnim radom, stekli smo ugled i ostvarili saradnju sa mnogim klijentima i firmama. 

automehaničarska-radnja-zrenjanin-1

Automehaničarska radnja Zrenjanin

Pratimo svetske standarde i trendove kada je popravka automobila u pitanju i među prvima ih plasiramo na srpskom tržištu. Ističemo se pre svega dobrom radnom etikom. Zbog toga imamo veliki kredibilitet kod klijenata, ali i kod drugih automehaničarskih radnji u Zrenjaninu. 

Zaposleni radnici u automehaničarskoj radnji u Zrenjaninu su veoma temeljni u popravci kola, zameni delova i uopšte u vršenju svih usluga vezanih za Vaše vozilo. Pored toga svi imaju dugogodišnje iskustvo i veoma su ljubazni. Tu su da Vam pruže kompletnu uslugu i izađu maksimalno u susret. 

Automehanicarska-radnja-Zrenjanin

Automehaničarska radnja Zrenjanin

Posle više godina iskustva sa svim vrstama vozila koje egzistiraju na području srednjeg Banata, automehaničarska radnja u Zrenjaninu, Jovin se specijalizovala  za servisiranje Mercedes vozila, a vršimo i servisiranje vozila kompjuterskom dijagnostikom. Automehaničarska radnja raspolaže najnovijim tehnologijama i mašinama za popravku automobila. 

Automehaničarska radnja Zrenjanin je nastalaiz ljubavi prema automobilima i od samog početka rada postojala je želja da se specijalizujemo za Mercedes vozila zbog njihovog kvaliteta. 

Vise-o-automehanicarskoj-radnji-Zrenjanin

Više o automehaničarskoj radnji Zrenjanin

U sklopu automehaničarske radnje u Zrenjaninu, postoji mogućnost kupovine rezervnih delova, isključivo za Mercedes vozila. 

Naša automehaničarska radnja klijentima nudi profesionalnu popravku automobila, redovan servis kao i kompletno održavanje vozila. Postaraćemo se da Vaše vozilo bude spremno kako za zimsku tako i za letnju sezonu.

Tim naših stručnih mehaničara pregledaće Vaš automobil efikasno i u odgovarajućem vremenskom roku, pronaćićemo kvar i rešiti sve komplikacije uspešno i efikasno. Tu smo i da Vas posavetujemo kada je reč o rezervnim delovima ili kupovini novih delova za Vaše vozilo. 

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na navedene telefone. 

Automehaničarska radnja Zrenjanin - Vama na usluzi 


 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  8-16h

 • ned

  8-16h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs