Dodaj svoju kompaniju

Vrganj Požarevac  |


Inter-funghi doo je osnovana 2010. godine prvenstveno kao izvozno orijentisana firma gde preko 90 % naših proizvoda završava na tržištu zapadne Evrope.

Kao firma u ekspanziji otvoreni smo za saradnju sa novim kupcima sa zapadno-evropskog tržišta gde garantujemo profesionalnost i visok standard u procesu proizvodnje i poslovanja uopšte.

vrganj-požarevac-1

Vrganj Požarevac

Otkup naših proizvoda (vrganja, lisičarke, smrčka...) vrši se na teritoriji cele Srbije, gde takođe posedujemo široku distributivnu mrežu i naravno važno je napomenuti uvek smo otvoreni za nove dobavljače koji žele da postanu deo Inter-funghi tima.

Pored otkupa i izvoza svežih pečuraka u naš proizvodni program spadaju takođe i zamrznute pečurke, pečurke u salamuri, suva pečurka u rinfuzu, rižoto sa vrganjima i palenta sa vrganjima.

Pored otkupa Inter Funghi doo ima svoju veoma dobro opremljenu liniju za sortiranje, obradu i pakovanje sirovih pečuraka vrganj, lisičarka i smrčak, koje dolaze iz otkupa sa teritorije Srbije.

Pored ove linije za obradu i pakovanje sirovih pečuraka Inter Funghi doo ima i liniju za pakovanje gotovih proizvoda, Rižota sa vrganjem i Palente sa vrganjem koji su pakovani u ekološki prihvatljivoj ambalaži i dalje se distribuiraju preko lanca zdrave hrane.

U našem pogonu pakuju se i suve pečurke u komercijalnim pakovanjima od 10gr  do 500gr.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo neka naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću.

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude.

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. 

O kvalitetu rada naše firme najbolje govori uspešna saradnja koju smo ostvarili sa mnogim klijentima. 

Dobrodošli, tu smo za sva Vaša pitanja!

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 405 68 82, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs