Dodaj svoju kompaniju
Visinski radovi na užetu na teritoriji Srbije

AIR SUPPORT


Улица Павла Вујића 5, 31000 UŽICE

Visinski radovi na užetu na teritoriji Srbije |

Air Support  obavlja visinske radove na užetu, a posluje na teritoriji cele Srbije.

Zahvaljujući kvalitetnom radu i pouzdanom osoblju, stekli smo veliki ugled među firmama koje obavljaju visinske radove na užetu u Srbiji. Poslujemo odgovorno i trudimo se da svoj posao prilagodimo potrebama naših klijenata i zahtevima tržišta.

Visinski-radovi-na-užetu-na-teritoriji-Srbije3

Visinski radovi na užetu na teritoriji Srbije 

Ukoliko su Vam potrebni visinski radovi na užetu, bitno je da angažujete firmu koja ima veliko iskustvo u ovoj delatnosti i koja Vam garantuje kvalitetno odrađen posao.

Kako bismo klijentima u Srbiji pomogli, osnovali smo firmu za visinske radove na užetu i uposlili osoblje, koje ima veliko isksutvo u ovoj delatnosti.

Na samom početku rada ostvarili smo saradnju sa firmama, koje nas često angažuju za visinske radove na užetu na poslovnim objektima.  Posao obavljamo u predviđenom vremenskom roku i poštujemo dogovore.

Pored visinskih radova na užetu, obavljamo vršimo usluge u oblasti vetro turbina, a naši zaposleni su otvoreni za sve klijente i spremni su da ispoštuju njihove zahteve i dogovore do kraja.


Visinski radovi na užetu po pristupačnim cenama prilagođenim tržištu u Srbiji

Kad su u pitanju visinski radovi na užetu pored kvaliteta veliku ulogu igra i cena, koja je najčešće odlučujući parametar koji utiče na to da li ćete određenu firmu angažovati ili ne.

Imajući to u vidu cene visinskih radova na užetu prilagodili smo budžetu naših klijenata i tržištu u Srbiji. Na teritoriji Srbije ostvarili smo veliki broj uspešnih projekata i cilj nam je da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo kako bismo povećali obim svojih usluga.

U Srbiji važimo za najbolju firmu kad su u pitanju visinski radovi na užetu, a pristupačna cena i kvalitet rada su ono što nas izdvaja među konkurencijom.

Poslujemo sa ostalim firmama, fizičkim i pravnim licima i otvoreni smo za klijente na teritoriji Srbije.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili mail adrese.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs