Dodaj svoju kompaniju

Video nadzor Leskovac Srbija |

Texecom servis se bavi tehničkim obezbeđenjem objekata video nadzorom, alarmnim sistemima, kao i servisiranjem industriskih mašina.

Naša firma osnovana je 2013. godine u Leskovcu i otvorena je za sve klijente kojima su potrebne naše usluge.

Ukoliko Vas interesuje kombinacija kvaliteta i pristupačne cene obratite nam se s poverenjem.  

Kvalitetan-video-nadzor-za-klijente-iz-Leskovca-i-cele-Srbije

Kvalitetan video nadzor za klijente iz Leskovca i cele Srbije

Video nadzor je bitan faktor kad je u pitanju bezbednost Vašeg  poslovnog objekta ili imovine pa je bitno pronaći firmu koja ima veliko isksutvo kad je ugradnja sistema nadzora u pitanju.

Imajući to u vidu, vizija naše firme od samog sonivanja jeste da na kvalitetan način izvrši ugradnju video nadzora za sve klijente koji žele da zaštite svoj prostor od moguće štete i upada.

Iza nas su godine iskustva u ovoj delatnosti pa nam se s poverenjem možete obratiti, a u Leskovcu i na području cele Srbije opravdali smo poverenje svih naših klijenata.

Vodimo računa da svoj posao završimo na vreme i bez kašnjenja, a veliki broj zadovoljnih klijenata je dokaz da smo firma od reči.


Ugradnja video nadzora po cenama prilagođenim tržištu u Srbiji

Ugradnja video nadzora treba da bude prilagođena potrebama klijenata, a kamere bi trebao pozicionirati na mestima gde je neophodno da postoji video nadzor kako bi se bezbednost podigla na viši nivo.

Kako bismo svojim klijentima omogućili stepen bezbednosti koji garantuje sigurnost njihove imovine, poslovnog ili stambenog objekta ugradnju video nadzora vršimo planski, precizno i efikasno.

U Leskovcu važimo za pouzdang partnera iz ove oblasti, a svoje poslovanje proširili smo i na teritoriju cele Srbije.

Cil nam je da Vaš objekat bude zaštićen od mogućih upada i šete koja može biti naneta od strane drugih lica, životinja ili prirodnih nepogoda.

Takođe, svoje usluge ugradnje video nadzora vršimo po povoljnim cenama prilagođenim budžetu naših klijenata kako bismo Vam majksimalno izašli u susret.

Video-nadzor-za-sve-tipove-objekata-na-podrucju-Leskovca-i-cele-Srbije

Video nadzor za sve tipove objekata na području Leskovca i cele Srbije 

Video nadzor garantuje bezbednost objekata bilo da se radi o stambenim i poslovnim objektima ili imovine.

Zahvaljujući našem predanom radu razvili smo i unapredili svoje poslovanje na području Leskovca i cele Srbije i uspeli smo da izvršimo ugradnju video nadzora za sve tipove objekata.

Sledimo svetske standarde kad je u pitanju ugradnja i montiranje video nadzora i u radu koristimo najsavremeniju tehnologiju iz ove oblasti.

Sledimo zahteve klijenata i trudimo se da ugradnju video nadzora prilagodimo njihovim potrebama, a garantujemo sigurnost i bezbednost.

Kontaktirajte-nasu-firmu-za-ugradnju-video-nadzora

Kontaktirajte našu firmu za ugradnju video nadzora 

Ukoliko ste se odlučili da obezbedite video nadzor za svoj objekat vreme je da nas posetite u Leskovcu.

Otvoreni smo za klijente iz cele Srbije i trudimo se da im maksimalno izađemo u susret kako bismo zaštitili njihovu sigurnost i bezbednost nihovih objekata.

Poslujemo sa velikim iskustvom kad je u pitanju ugradnja video nadzora.

Sarađujemo sa klijentima, poštujemo njihove zahteve i otvoreni smo za sve dogovore kad je u pitanju ugradnja video nadzora.

 Za više infromacija nas kontaktirajte, stojimo Vas na usluzi.

 • pon

  9-19h

 • uto

  9-19h

 • sre

  9-19h

 • čet

  9-19h

 • pet

  9-19h

 • sub

  9-19h

 • ned

  9-19h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs