Dodaj svoju kompaniju

Uvoz i prodaja solarnih panela Srbija Vranje |

Preduzeće Srki Stiv posluje u Vranju, na adresi Bunuševačka bb od 2012. godine. 

Svoje poslovanje zasnivamo na kvalitetnom i predanom radu, uz posvećenost zadovoljstvu naših kupaca.

Uvoz-i-prodaja-solarnih-panela-Srbija-Vranje3

Uvoz i prodaja solarnih panela Srbija Vranje

Radimo solarne sisteme iz uvoza, po potrebi i zahtevima kupaca. Pored Vranja poslujemo na teritoriji cele Srbije, a za više informacija nas kontaktirajte putem telefona ili email-a.

Pouzdana usluga i kvalitet su naš imperativ!
Vršimo isporuku solarnih sistema po potrebi kupaca sa ugradnjom. Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se s poverenjem. 

Naši solarni paneli mogu da se primene na svakom mestu gde postoji direktna sunčeva svetlost koja će obasjati solarni panel. Najčešća primena je na privatnim kućama, hotelima i privrednim društvima.

Solarni paneli proizvode električnu energiju iz energije sunčevog zračenja. Proizvedena struja može se koristiti preko dana, ili akumulirati u baterije kako bi potrošači struju imali tokom noći, kada nema dnevne svetlosti. Za energetski nezavisne kuće, nezavisno snabdevanje strujom, solarni paneli koriste se za objekte kao što su videndice, salaši, kuće, brvnare, kamperi...

Manji solarni setovi potpuno zadovoljavaju potrebe za potrošače energije, kao što su osvetljenje, frižider, računar ili TV. Preporučujemo solarnu energiju za potrošače koji imaju A+ klasu energetske efikasnosti.

Pored uvoza i prodaje panela ,vršimo uvoz dečijih automobila i motora koji imaju pogon na akumulatorske baterije.
Za sve informacije možete nas kontaktirati na navedene brojeve telefona.

Široka je primena i kod javne rasvete, jahti, repetitora, vikendica, splavova i kamp kućica. Nakon montaže nećete morati da potrošite više ni jedan dinar za elelektričnu energiju. Proizvodite onoliko koliko Vam je potrebno. 

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na naznačene brojeve telefona.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sre

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Solarni vakumski bojlet od 50-100 litara sa radnim pritiskom do 8 bari

Dali kod vas mogu kupiti solarni bojler sa vakumskim cevima zapremine od 50-100 litara sa radnim pritiskom do 8 bari, i kolika je cena bez krovnog nosača jer ga postavljam na terasu. Šaljete li kurirskom službom. Pozdrav Rašo iz Užica


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs