Dodaj svoju kompaniju
Uslužno farbanje medijapana Beograd

HIGH GLOSS


Igora Vasiljeva 14, 11060 Beograd, Palilula

Uslužno farbanje medijapana Beograd |

High gloss radnja sa sedištem u Beogradu osnovana je 2017. godine. Bavimo se uslužnim farbanjem medijapana u Beogradu. Klijentima poklanjamo punu pažnju i stručnu podršku pri izboru pravog rešenja, proizvoda i usluge.

Pristup svakom našem klijentu je ličan i objektivan, u cilju maksimalnog zadovoljenja Vaših potreba. Svi naši klijenti su vrlo brzo prepoznali iskrenost i poklonili nam poverenje. Shodno tome, danas imamo veliki broj zadovoljnih i stalnih kupaca.

Uslužno-farbanje-medijapana-Beograd2

Uslužno farbanje medijapana Beograd

Bavimo se lakiranjem ,farbanjem i održavanjem nameštaja. Najviše sarađujemo sa stolarskim radionicama i ponosni smo što ih je svakim danom sve viša što upravo govori o kvalitetu naših usluga.

Medijapan (MDF / Medium Denstiy Fiber) su ploče srednje gustine i težine između 700 i 800 kilograma po metru kubnom. 

Proizvode se od usitnjenog drveta i ostataka piljevine od fine obrade bukve, jele i sličnog drveća. Uz minimalno dodavanje polimernih smola kao veziva dobija se tehnologijom presovanja na visokoj temperaturi. 

Ravnomerna gustina čini ga pogodnim za obradu glodanjem i u znatnoj meri se koristi kao zamena punom drvetu. Površina ploče je obostrano brušena i pogodna kod oplemenjivanja furnirom, laminatima i folijom. Kao i pri obradi lakiranjem što dodatno povećava primenu MDF-a u izradi nameštaja. 

Takođe radimo i restauraciju starog nameštaja i antikviteta. Ukoliko Vas interesuje kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se s poverenjem. 

 

Za sva dodatna pitanja, predloge i nedoumice obratite nam se s poverenjem. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid saradnje. 

 • pon

  9-17h

 • uto

  9-17h

 • sre

  9-17h

 • čet

  9-17h

 • pet

  9-17h

 • sub

  9-14h

 • ned

  /

Farbanje medijapana

Poštovani, Koja bi bila cena farbanja frontova od medijapana u belo sa sjajem(dva elementa su sa staklom)?Povrsina je oko 6m2, ima ukupno 19 elemenata(uključujući i frontove fioka). Hvala


Farbanje medijapana

Interesuje me cena farbanja medijapana - jednostrano I obostrano- za povrsinu od 12 kvadratnih metar medijapana. Hvala.


farbanje MDF

Potrebna je promena boje na MDF kuhinjskim frontovima.Povrsina za farbanje je 3,5m2,ima ukupno 13 delova.Mozete li da mi date ponudu za ruke i ponudu za boju koja bi bila belo sjajna.


Usluzno farbanje

Po[tovani, Imam oko mdf 6m2.za farbanje- 18 pozicija. MDF je obostranio beo , a KRAJNJE IVICE SU OBRADJENE 30MM PO FRONTALNOJ STRANI I 6mm bo bocnoj strani. Potrebno je farbanje obostrano u belo u sjaju. Koja bi bila cena za obostrano ferbano za kako sam rekao 6m2 fronta znaci prakticno farbate oko 12m2 Hvala


Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs