Dodaj svoju kompaniju

Usluge lečenja skolioze Novi Sad |

ZONA KOMFORA nalazi se u Novom Sadu i vrši usluge lečenja skolioze, a kvalitet i povoljna cena su zagarantovani.

Cilj nam je da svojim klijentima omogućimo adekvatne masaže i vežbe koje su potrebne za lečenje skolioze.

Naši zaposleni trude se da pristupe detaljno klijentima i pomognu im u uspešnom lečenju skolioze, a cene usluga su prilagođene domaćem tržištu.

Kvalitetne-usluge-lecenja-skolioze-za-sve-klijente-iz-Novog-Sada

Kvalitetne usluge lečenja skolioze za sve klijente iz Novog Sada

Ukoliko imate skoliozu sigurno znate da njeno lečenje zavisi isključivo od vežbi koje ćete primeniti i načina na koji ćete unaprediti svoju fizičku aktivnost.

Skolioza je prepoznatljiva kao deformitet kičmenog stuba, a sve češće je zastupljena među najmlađom populacijom. Dakle, možemo reći da je ona postala bolest modernog doba.

Kako bismo klijentima iz Novog Sada maksimalno izašli u susret spremili smo vežbe koje je potrebno da primenjujete prilikom lečenja skolioze.

Usluge lečenja skolioze obavljamo za sve klijente na području Novog Sada i cene smo prilagodili domaćem tržištu jer su nam  klijenti na prvom mestu.

Naši zaposleni imaju sva potrebna znanja i iskustva i pre svega stručni su u lečenju skolioze pa će klijentima pružiti sve potrebne informacije i savete kojih bi trebalo da se pridržavate kako bi se lečenje skolioze završilo uspešno.

Uspesno-lecenje-skolioze-u-nasoj-klinici-u-Novom-Sadu

Uspešno lečenje skolioze u našoj klinici u Novom Sadu

Uspešno lečenje skolioze zavisi od centra kojem ćete se obratiti kako biste izlečili ovaj deformitet kičmenog stuba.

Imajući to u vidu potrudili smo se da svoje usluge lečenja skolioze pružimo u skladu sa svetskim standardima i prilagodimo ih potrebama naših klijenata.

Cilj nam je da lečenje skolioze obavimo u skladu sa svetskim standardima pa nam se s poverenjem možete obratiti, a klijenti iz Novog Sada znaju da smo garancija za kvalitet.

Lečenje skolioze zavisi od stepena koji imate, postoje tri stepena kod skolioza:

 • kod prvog stepena možete kroz uporno vežbanje doći do željenih rezultata i u mnogome uticati na ispravljanje skolioze,
 • drugi stepen je teži oblik skolioze jer dolazi do rotacije pršljenova i javlja se "grba" na mestu skolioze, vežbom i manuelim terapijama možete uticati na deformitet, ali se ne može u potpunosti ispraviti,
 • treći stepen je najozbiljnije stanje gde se jedino operativnim putem može uticati na smanjenje deformiteta.

Naši instruktori i medicinski radnici otvoreni su za sve klijente kojima je potrebno pouzdano osoblje prilikom lečenja skolioze.

Posetite-nas-centar-u-Novom-Sadu-i-izlecite-skoliozu

Posetite naš centar u Novom Sadu i izlečite skoliozu

U okviru centra ZONA KOMFORA u Novom Sadu vršimo usluge spečavanja i rešavanje bolnih stanja u oblasti zglobno-koštanog dela, kao i usluge ispravljanja deformiteta kičme, prvenstveno lečenja skolioze i lordoze.

Takođe, obavljamo i manuelne terapije predstavljaju različite tehnike mobilizacije i manipulacije u cilju otklanjanja bolnog stanja. Kod našeg naroda ove tehnike su poznate kao „krckanje“ ili „nameštanje“.

Zapravo se radi o pokretima različite brzine i različitih pravaca za koje se vaš terapeut odlučuje nakon detaljno urađenog pregleda, kako bi u što kraćem periodu smanjio i otklonio uzrok bola, a time vam omogućio da nastavite sa normalnim životnim aktivnostima.

Poslujemo na području Novog Sada i otvoreni smo za sve klijente kojima su potrebne naše usluge lečenja skolioze. Posetite nas i započnite kvalitetno lečenje skolioze.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.
 • pon

  11-19h

 • uto

  11-19h

 • sre

  11-19h

 • čet

  11-19h

 • pet

  11-19h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 011 4049 206, 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs