Dodaj svoju kompaniju
Usluge čišćenja održavanja i dezinfekcije poslovnih i stambenih zgrada Beograd

CLINEX TIM


Улица Личка undefined, 11450 SOPOT

Usluge čišćenja održavanja i dezinfekcije poslovnih i stambenih zgrada Beograd |

Firma CLINEX TIM posluje u Beogradu i pruža usluge čišćenja, održavanja i dezinfekcije poslovnih i stambenih zgrada. Trudimo se da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo kako bismo povećali obim svojih usluga. Prilikom rada koristimo kvalitetna sredstva za dezinfekciju i čišćenje, kako bismo Vaš objekat očistili detaljno.

Usluge-čišćenja-održavanja-i-dezinfekcije-poslovnih-i-stabenih-zgrada-Beograd1

Usluge čišćenja održavanja i dezinfekcije poslovnih i stambenih zgrada Beograd

Prepoznatljivi smo po uslugama čišćenja, održavanja i dezinfekcije poslovnih i stambenih zgrada, a veliki broj zadovoljnih klijenata naša je najbolja preporuka.

Mi vodimo računa o održavanju higijene Vaših kancelarija, skladišta, prodajnih prostora, škola, sportskih centara i drugih objekata. Zahvaljujući kvalitetnom radu stekli smo ugled među firmama u Beogradu, a cilj nam je da svoje poslovanje unapredimo i razvijemo kako bismo povećali obim svojih usluga.

Garantujemo da će Vaše poslovne prostorije uvek biti čiste i uređene. Prepustite nama brigu o nabavci materijala za čišćenje, kao i o servisiranju opreme i mašina za održavanje higijene.

Odlučite se za našu uslugu i ne morate više da brinete da li je Vaš radnik došao na posao, ne trebate brinuti o godišnjem odmoru niti o materijalu, sve mi to preuzimamo na sebe.

Usluge-čišćenja-održavanja-i-dezinfekcije-poslovnih-i-stabenih-zgrada-Beograd-5

Kvalitetne usluge čišćenja i dezinfekcije prostora

U preduzeću CLINEX TIM Vam garantujemo vrhunsko čišćenje uz adekvatnu dezinfekciju kako bismo obezbedili Vašu dodatnu sigurnost u prostoru u kom dugotrajno boravite.

Svi proizvodi koje koristimo su visokog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa. Takođe su nežni za okolinu, i našem preduzeću mnogo znači da ne oštećujemo našu planetu.

Čistimo pedantno, tako da nijedan kutak nećemo ostaviti neočišćenim. Čistimo kancelarije, prodajne prostore, škole, skladišta, stanove i druge objekte. Naš svestrani tim brine o svim vrstama prostora ravnopravno i uz mnogo pažnje.

Naše usluge čišćenja, održavanja i dezinfekcije poslovnih i stambenih zgrada su nadaleko poznate, pa nas prati ugledan status među firmama iz iste oblasti. Uverite se i sami u vrhunski kvalitet naših usluga.

Posetite nas u Beogradu, otvoreni smo za sve klijente.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na usluzi.

 • pon

  0-24h

 • uto

  0-24h

 • sre

  0-24h

 • čet

  0-24h

 • pet

  0-24h

 • sub

  0-24h

 • ned

  0-24h

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu

OCENI PREDUZEĆE

 • 064 811 23 09
 • info@moja-delatnost.rs