UKLANJANJE KONDILOMA DR ĐORĐEVIĆ BEOGRAD

Uklanjanje kondiloma Beograd

Podeli preduzeće:
UKLANJANJE KONDILOMA DR ĐORĐEVIĆ BEOGRAD
0 (0 utisaka) | NAPIŠI RECENZIJU
Veselina Čajkanovića 3, Medaković 3, 11000, Beograd

Upiti

Imaš pitanje? Ostavi upit i dobićeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pošalji upit

Radno vreme

 • ponedeljak
  09-20h
 • utorak
  09-20h
 • sreda
  09-20h
 • četvrtak
  09-20h
 • petak
  09-20h
 • subota
  09-18h
 • nedelja
  Na zakazivanje

Ocena

O preduzeću

Uklanjanje kondiloma Beograd |

Ginekološko-akušerska ordinacija Dr Đorđević postoji više od jedne decenije i jedna od najboljih kada je u pitanju uklanjanje kondiloma u Beogradu. U prijatnom ambijentu naše ginekološke ordinacije brigu o svom zdravlju možete prepustiti najvećim stručnjacima iz oblasti perinatologije, kolposkopije, ginekološke citologije, steriliteta i radiologije. Ukoliko su Vam potrebne usluge uklanjanja kondiloma, većina naših pacijenata preporučiće Vam upravo nas. Važimo za najbolju ordinaciju za uklanjanje kondiloma u Beogradu. 

Ginekoloska-ordinacija-u-kojoj-se-osecate-sigurno

Ginekološka ordinacija u kojoj se osećate sigurno

Tim lekara i savremena medicinska oprema dugogodišnjim iskustvom garantuju kvalitet, a posebno smo stručni kada je u pitanju uklanjanje kondiloma. Stručno i ljubazno osoblje učiniće da se osećate  opušteno o čemu najbolje svedoče naši zadovoljni pacijenti. Iako mnoge mlade žene dolaze kod nas u velikom strahu, posebno kada je u pitanju uklanjanje kondiloma, naši ginekolozi se trude da svakoj pacijentkinji objasne proceduru kako bi redukovali nivo strasa. Uklanjanje kondiloma vršimo najsavremenijim metodama, na potpuno bezbolan način. 

Profesionalnim pristupom i savremenom opremom garantujemo Vam uklanjanje kondiloma po standardima svetske medicine!

Sve-sto-niste-znali-o-kondilomima

Šta su i kako se prenose kondilomi?

Kondilomi, papilomi, genitalne bradavice su sinonimi za veoma neprijatnu i virusno prenosivu infekciju. U pitanju je grupa virusa, odnosno HPV (humani papiloma virusi) koji su veoma rasprostranjeni i mogu dovesti do promena na koži i sluzokoži dobroćudne ili zloćudne prirode. Prenose se kontaktom, dok se genitalni oblici prenose polnim kontaktom. Do danas je otkriveno više od 100 tipova ovog virusa. Uz to kondilomi su se nekada jako teško lečili, a uklanjanje kondiloma bilo je izuzetno bolno. Danas, uklanjanje kondiloma u našoj ginekološkoj ordinaciji je brzo, delotvorno i bezbolno, uz stručne ginekologe i najsavremenije aparate i terapije

specificna-terapija-kod-uklanjanja-kondiloma

Terapija i metode lečenja kondiloma

Kondilomi se veoma se teško leče, gotovo je nemoguće da ih potpuno uklonite iz organizma. Specifična antivirusna terapija još uvek ne postoji. Ginekološka ordinacija Dr Đorđević jedna je od retkih u Beogradu koja za uklanjanje kondiloma koristi radiotalasni uređaj firme Ellman, koji vrlo jednostavno i efikasno obezbeđuje primenu radiotalasa u cilju sečenja tkiva, istovremenog sečenja i koagulacije ili koagulacionog zaustavljanja krvarenja. Uklanjanje kondiloma nakon dijagnostikovanja zahteva stručno lice koje će uz pomoć savremenog aparata ukloniti sve kondilome i pacijenta posavetovati o terapiji nakon intervencije. Svim pacijentima i našoj ginekološkoj ordinaciji uvek naglašavamo da je uklanjanje kondiloma specifičan proces koji traje određeni vremenski period i da je povezan sa opštim imunološkim stanjem. 

uklanjanje-kondiloma-najsavremenijim-aparatom

Uklanjanje kondiloma najsavremenijim aparatom u Beogradu

Aparat Ellman za uklanjanje kondiloma emituje radiotalase od 4,0MHz, koji postižu izvanredne rezultate uz minimalni periferni mehanički i termalni efekat. Radiotalasi su savremena metoda koja se koristi u raznim granama medicine, a široku primenu ima u dijagnostičkim i terapijskim intervencijama u ginekologiji. Posle intervencije radiotalasima, u našoj ordinaciji poznatoj po kvalitetnom uklanjanju kondiloma, ne ostaju ožiljci, postoperativni bol je sveden na minimum, brže je zarastanje a mogućnost komplikacija zanemarljiva. Kako je medicina uznapredovala tako su napredovale i metode uklanjanja kondiloma. U našoj ginekološko akušerskoj ordinaciji Dr Đorđević,uklanjanje kondiloma vrši se na najsavremeniji način i većina intervencija je uspešno izvedena. 

sta-nakon-uklanjanja-kondiloma

Šta nakon uklanjanja kondiloma?

Zahvaljujući našem najmodernijem aparatu za uklanjanje kondiloma, postoperativni bolovi takoreći ne postoje, a nakon intervencije ne ostaju ni ožiljci. Nakon intervencije neophodno je da povedete računa o svom imunitetu i nakon par nedelja javite se na pregled svom ginekologu u ginekološkoj ordinaciji Dr Đorđević. Takođe, nakon uklanjanja kondiloma pored redovne terapije koju ćete dobiti od lekara, jako je važno da se posvetite svom imunološkom sistemu kako se kondilomi ne bi vratili i kako biste morali da ponovite intervenciju uklanjanja kondiloma. Jako je važno da ispratite sve savete lekara kako biste ovu bolest stavili pod kontrolu.

Za sva pitanja nas kontaktirajte na navedene telefone. Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje. 

Radno vreme

 • ponedeljak
  09-20h
 • utorak
  09-20h
 • sreda
  09-20h
 • četvrtak
  09-20h
 • petak
  09-20h
 • subota
  09-18h
 • nedelja
  Na zakazivanje

Upiti (0)

Ukoliko ste zainteresovani za proizvode i usluge firme, ostavite upit i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu


Komentari (0)

Oceni preduzeće i napiši svoj utisak o saradnji.

Tvoja ocena:

Slične kompanije

NIKOLAS TOURS

Prodaja turističkih aranžmana i karata Inđija

Jug Bogdana 4 lokal 6, 22320 Inđija

KOPIRANJE KLJUČEVA GORAN 66

Narezivanje i kopiranje ključeva Čukarica

Radnih Akcija 75A, 11030 Beograd, Čukarica

ĐOLIS

Manuelna masaža Inđija

Sremska 17, 22320 Inđija

PREVIDENT-A

Opšta stomatološka ordinacija Kanjiža

Subotički put 33, 24420 Kanjiža

PROIZVODNJA SATNIH OSNOVA ZAJEČAR

Proizvodnja satnih osnova Zaječar

Prespanska 18, 19000 Zaječar